Beantwoord

Van fetish afkomen

  • 5 April 2019
  • 1 reactie
  • 2354 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Ik wil graag van mijn fetish afkomen want dit irriteert mij in het dagelijks leven en voel me hierdoor erg ongelukkig. Kan een pshycholoog hiermee helpen en hoe zorgt die dan dat het weg gaat en hoelang duurt dat want ik wil het zo snel mogelijk binnen een maand al als het kan. Il heb aan niemand vertelt dat ik dit heb want dat durf ik niet maar ik wil het wel zeggen. Ik zou graag gewoon normaal willen zijn zoals alle andere kinderen en opgewonden worden van normale. Ik heb al meerdere keren proberen te stoppen maar dan denk ik er toch weer aan en ik wil er niet meer aan denken en geen stijve willen krijgen van het voorwerp. Wat kan ik het beste doen?
icon

Beste antwoord door Anonymous 5 April 2019, 23:33

Bekijk origineel

1 reactie

Hey!

Je wil graag van je fetish af. Dit wil je vooral omdat je je niet normaal voelt.
Wat dat betreft kan ik je al geruststellen, fetishen zijn heel normaal en komen erg vaak voor.
Als je er echt heel veel last van hebt kun je natuurlijk altijd proberen hulp te zoeken. Jij geeft aan dat je dat bij een psycholoog wel zou willen, dat is mogelijk, maar misschien is een seksuoloog (eventueel met therapeutische achtergrond) daar geschikter voor.
Hier vind je er alvast meer info over.
Ik zou je als tip willen meegeven om jezelf te 'leren' opgewonden raken van dingen die niets met jouw fetisj te maken hebben, blijkbaar zou kijken naar bepaalde pornografie daarbij helpen.

Reageer