Skip to main content

Het gaat niet zo goed met mij.

mijn vader is nooit tevreden met mij, hij zegt vaak dat ik zijn leven verpest en dat ik beter dood kan zijn. En dat niemand van mij houd. Ik word er heel verdrietig van! Ik begon mezelf pijn te doen. Mijn vader zegt dat ik voor een trein moet springen en dat hij me niet zal missen💔 het doet zo veel pijn als iemand dat zegt. Ik ben zelfs gaan twijfellen of het waar is wat hij zegt🥺 ik ben gestopt met eten 3 dagen geleden ik voel liever honger dan de pijn die zijn opmerkingen geven. Ik weet niet hoelang ik dit nog kan. 
please help

hallo,

als dit door gaat zou ik vragen aan je moeder of ze volledige controle over jou kan krijgen, heb je geen moeder dan kan je vragen aan een familielid. Zo niet zou ik echt overwegen om naar de rechtbank te gaan, dit kan jou mentaal verwoesten. zoals je zei heb je 3 dagen niet gegeten en dat is echt niet gezond. een meisje die ik ken werd in de nacht alleen gelaten door haar moeder tot 4uur snachts met haar 6 jarige zus,  dus gingen de buren naar de politie en ging ze naar haar tante toe, ze gaat veel beter aan toe nu.


 

en als je naar de rechtbank gaat zorg voor bewijsmateriaal zoals geluidsopnames en filmpjes, zoniet kan hij gewoon de rechtzaak winnen.


Ik heb wel een moeder, maar die is weg. Ze zijn gescheiden en toen is mijn moeder weg gegaan.  
Ik zou niet weten waar ik naar toe moet gaan. Ik ken mijn buren niet en mijn familie woont ver weg. Ik ben alleen en ik denk ook niet dat iemand erom zou geven.


misschien kan je toch hulp vragen aan je buren. Het is soms juist erg fijn dat je met iemand praat je totaal niet kent. Ik zou zeker blijven eten!!! je moet misschien ook dingen opnemen zodat je een rechtzaak kan beginnen tegen je vader want dit is psychische mishandeling!! ik hoop dat je hier aan wat hebt! groetjes Diela


Hey, 

Ten eerste, wat vervelend voor je!

Ten 2e , je vader is niet goed bij zijn hoofd ! Dat moet je negeren.  Jij bent alles behalve dat! Je moet naar de politie en naar je ggd if jeugd en gezin gaan/veilig thuis!  Zei helpen je, pleeg aub geen zelfmoord,  ik heb pogingen gedaan en het heeft geen nut! Het lost niks op. Je laat veel mensen achter met verdriet,  ookal weet je het nog niet, er is nog zoveel moois! Laat dat niet verpesten door je vader. Ga naar de politie en veilig thuis! Zei helpen je. Maar pleeg geen zelfmoord, ga jezelf ook niet verwonden! Dat heb ik ook gedaan en dat lost echt niks op, je krijgt er ook een hoop littekens van(ik dan) dat is het niet waard! Gun je vader niet dat plezier!  Doe het niet! Je kan gratis en anoniem bellen en chatten  met 0900 0113 of op hun site, of bel de kindertelefoon  van 11.00 tot 21.00 

 

Ik zou het fijn vinden als je even dit filmpje bekijkt! 

Hopelijk helpt dit!

En goof me, je doet meer mensen pijn dan je lief is! Ik kan het weten. Denk er is goed over na en zoek professionele hulp! Doe het niet!

 

Groetjes Gebruiker c 


Ik kan het denk ik niet. Ik kan niet praten tegen een docent laat tsaan tegen de ggd of politie. Misschien moet ik het maar gewoon zo laten niemand kan me helpen

 


Echt wel! Jij kan dat aan! 

Dat moet gebeuren. Je moet het niet zo laten! Neem contact op met 0900 0113 of KT.

 

Groetjes Gebruiker c 


Ik raad je aan om toch wel stappen te ondernemen. Heb je geen telefoonnummers van familieleden of je moeder? Zo ja, bel ze op en vertel wat er aan de hand is en of je bij dit familielid mag wonen. Zo niet, dan raad ik je toch aan om met de KT of de politie te praten. Zij kunnen je verder helpen.


🥺😭😭🥺 papa heeft mij pijn gedaan. Ik had de deur open gelaten en door de wind knalde hij kei hard dicht het hele huis trilde en toen pakte hij mij bij mijn arm en sloeg hij mij.

nu ga ik al helemaal niets meer tegen iemand zeggen want ik schaam me super erg. En het is nog moeilijker dan eerst.

ik heb wel gegeten weer ik ben nog steeds duizelig maar ik probeer weer te eten


Hallo @Sadanoniem ,

 

wat erg om te horen dat je vader zo tegen je praat, en dat hij je geslagen heeft. Wist je dat dat verboden is bij de wet? Ouders mogen hun kinderen niet slaan. Het is niet jouw schuld.

We vinden het heel erg om te horen dat je in zo’n lastige situatie zit. 

Je kunt De Kindertelefoon elke dag van 11:00 tot 21.00 uur bellen (0800-0432) of met ons chatten als je anoniem je verhaal wilt delen of samen met de Kindertelefoon wilt kijken hoe je je situatie kunt verbeteren.

We willen je graag helpen en we vinden niks gek!

 

Heel veel sterkte ermee,

met hartelijke groetjes van Marieke ( De Kindertelefoon )
 


Wacht ik dacht dat da normaal was da ouders hun kinderen slaan omdat ik zelf ook soms geslagen werd door m’n ouders als ik iets misdeed.


Hey @Anonymous123123 ,

Ik zou je ook aanraden om hier over mee te praten met of KT of iemand anders, politie kan ook. Want het mag inderdaad niet. 

 

Groetjes Gebruiker c 


Hallo @Sadanoniem ,

 

wat erg om te horen dat je vader zo tegen je praat, en dat hij je geslagen heeft. Wist je dat dat verboden is bij de wet? Ouders mogen hun kinderen niet slaan. Het is niet jouw schuld.

We vinden het heel erg om te horen dat je in zo’n lastige situatie zit. 

Je kunt De Kindertelefoon elke dag van 11:00 tot 21.00 uur bellen (0800-0432) of met ons chatten als je anoniem je verhaal wilt delen of samen met de Kindertelefoon wilt kijken hoe je je situatie kunt verbeteren.

We willen je graag helpen en we vinden niks gek!

 

Heel veel sterkte ermee,

met hartelijke groetjes van Marieke ( De Kindertelefoon )
 

Bedankt!! Worden ze dan niet boos op mij of zo iets? Want ik vind het heel eng om te doen

 

 


Hey @Anonymous123123 ,

Ik zou je ook aanraden om hier over mee te praten met of KT of iemand anders, politie kan ook. Want het mag inderdaad niet. 

 

Groetjes Gebruiker c 

nee joh hoeft niet ik voel me prima in m’n vel en vond da eig een vorm van dicipline maar deed wel pijn hahaha ik kreeg altijd wel de klappen op m’n gezicht nu zijn ze als ze me slaan overdreven hard alleen als m’n vader dronken is maar dat is ng maar 1 keer gebeurt laatste keer dat ik geslagen werd was 2019 . 2020 bijna door mn dronken vader


Hoi, 

Nee, de Kindertelefoon wordt zeker niet boos op je. Ze luisteren naar je en komen met tips en oplossingen als je dat nodig hebt. Ook wij worden hier niet boos op je, want je zit in een lastige situatie en bent hier om geholpen te worden. 

Je moet absoluut niet je vader zijn zin geven, want je hebt nog een heel leven voor je waarin je doelen kunt behalen, en op zoek kunt gaan naar mensen die van je houden en waarvan jij houdt. Daarom moet je ook blijven eten.

Ten eerste zou ik gaan praten met iemand die je kunt vertrouwen. Een vertrouwenspersoon op school, een vriend, de Kindertelefoon maar ook je huisarts kan diegene zijn. Je school en je huisarts kunnen je doorverwijzen naar de Jeugdzorg. Zij gaan je helpen om een gesprek te voeren met je vader en, als dat niets uithaalt, een pleeggezin te vinden. 

Je kunt het, je bent echt veel sterker dan je denkt. 

Liefs,

Ava


Dankje! Voor je fijne bericht! Is praten met de kindertelefoon fijn?


Ja. Je bent volledig anoniem, en zelfs als je gewoon je verhaal kwijt wilt luisteren ze. Als je niet wilt bellen, omdat je bijvoorbeeld bang bent dat iemand je hoort, kun je ook chatten via de website. 

Liefs,

Ava


Ik kan er niet meer tegen💔🥺 

mijn vader was onder invloed van alcohol en hij heeft me bijna pijn gedaan met een mes. Alles was erger doordat hij iets te veel had gedronken. Ik raakte in paniek en moest huilen toen ben ik naar mijn kamer gerend en heb ik de deur dicht gedaan. Hij werd heel boos en toen ben ik in paniek uit het raam geklommen en weg gelopen ik heb wel een rug tas gepakt met warme kleding en iets te eten ik ga niet terug naar huis ik wil het gewoon niet meer. Niemand houd van mij en het is beter als ik dood ben

 


Hoi @Sadanoniem 

Wat naar dat je je niet veilig voelt en dat je er niet meer tegen kan. We lezen dat je bent weggelopen en dat je niet naar huis wilt. 

We maken ons daarom zorgen. Je kunt dag en nacht Veilig Thuis bellen op nummer 0800-2000. Zij kunnen helpen bij je situatie thuis. 


Als je hierover met ons wilt praten kun je elke dag tussen 11:00 en 21:00 gratis en in vertrouwen bellen (0800-0432) of https://www.kindertelefoon.nl/chat.

Je bent ook welkom om te bellen (0900-0113) of chatten (www.113.nl) met 113 Zelfmoordpreventie.

Zij zijn gespecialiseerd in het praten over zelfmoord en zijn dag en nacht bereikbaar. Je kunt bij hen ook gratis een online therapie volgen: dan spreek je meerdere keren met dezelfde psycholoog en blijft nog steeds anoniem.

Hartelijke groet en veel sterkte,

Renske

De Kindertelefoon


Dankjewel! 
Wat moet ik doen☹️ Ik weet het niet
welke van ze allemaal is nu het best? Ik wil niet buiten slapen🥺 maar ik ben heel moe ik wil gewoon dat alles stopt.


Dankje wel voor de goede tips gister avond/nacht

ik heb veilig thuis gebeld. En zij hebben me geholpen omdat ik maar niemand toe kon hebben zij de politie gebeld en nu word het opgelost


Reageer