Vraag

Transgender

  • 7 February 2020
  • 5 reacties
  • 151 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Hey,

 

Ik ben als jongen geboren alleen ik voel me al 2 jaar als meisje, maar ik weet het niet helemaal zeker en ik weet niet wat ik nu moet.


5 reacties

Reputatie 2
Badge +1

hey 

het is moeilijk dat je het niet zeker weet probeer het eens om dingen uit te zoeken meisjes dingen en jongens dingen dus wat vindt je leuk om te doen als jongen en meisje je kan ook nog in vertrouwen praten met je huisarts hij heeft een beroepsgeheim en mag niet zomaar iets doorvertellen praat met mensen die je echt kan vertrouwen  

heel erg veel succes en sterkte 

Hey, 

Misschien een goed idee om hier eens met je ouders over te praten. Zij kunnen je denk ik beter advies geven en samen met jou beginnen aan een proces als je dat graag wilt.

 

Hoi

 

Zoals Qianne en REME4 voorstelden, kan het helpen om hierover te praten. Een gesprek met een persoon die je vertrouwt kan erg opluchten, en kan er zelfs voor zorgen dat wat je diep vanbinnen voelt, duidelijker wordt. Voor een anoniem gesprek kan je eventueel terecht bij de Kindertelefoon.

 

De huisarts zou je kunnen doorverwijzen naar een gender-specialist. Deze zou samen met jou kunnen bekijken welke stappen of ideeën je prettig lijken, zodat je je goed kan voelen. Ook zou je een kijkje kunnen nemen op de site Jong&Out, waar je in contact kan komen met leeftijdsgenoten die gelijkaardige gevoelens hebben als die van jou. 

 

Gr. Kenshin

Badge

heey,

Probeer jezelf niet in een hokje te zetten. Probeer het ook niet te haastte, want je hebt nog je hele leven om te onderzoeken wie je bent. Je kan misschien in een boekje schrijven hoe je je voelt en hoe je er nu voor staat en probeer dat dan vol te houden, zo kan je kijken waarom je het wilt of waarom juist niet. <3

xx jen

 

Reputatie 3
Badge +3

Hoi.

 

Voel je als een meisje. Niet als een transgender. Dat was/is bij mij het probleem. Ik reageer later nog is maar ik ga nu slapen, kijk of je hier wat mee kunt dit was bij mij namelijk de grootste struggle :)

 

Gr. Iwemw

Reageer