Vraag

pillen

  • 24 January 2023
  • 6 reacties
  • 109 Bekeken

Badge

hoi (reageer aub snel) 

ik zit al meer dan een maand na te denken over een zefmoordpoging door middel van pillen.

ik heb van wat ik weet niet veel speciale maar ik ben al een tijdje aan t onderzoeken wat werkt. ik wil niet dat ik het doe en dat er niks gebeurd, het moet dan 100% goed zitten.

probeer asjeblieft niet meer over te halen, ik weet dat dat goed bedoeld is en dat je alleen maar een goed hart hebt en ik wens je oprecht het beste, maar ik heb mezelf al lang overgehaald.

 

tekst aangepast door De Kindertelefoon ivm forumregel 10: plaats geen triggerende content; het vragen om, of geven van, schadelijke tips is niet toegestaan.


6 reacties

Reputatie 5
Badge +4

wat sneu voor je maar ik weet niet hoeveel heb wel zelfmoordgedachtes, (….), waarom wil je zelfmoord plegen???

 

Badge

@anoniempjehoi123 
meerdere redenen dat een geheel vormt eigenlijk, ik heb een trauma opgelopen door meerdere familie problemen en ik had me gisteren gewoon beseft dat ik er nooit meer van af kom en dat het altijd mee zou gaan en aan me zal zitten totdat ik er een einde aan maak. alles word steeds pijnlijker en ik ja ik heb therapie geprobeerd en ja ik heb er dus over gepraat maar het blijft er gewoon voor altijd zitten dus ik wil liever dat ik nu op een zelfgekozen rustige manier ga dan dat ik pas dood ga als alles zich heeft opgebouwd.

Badge

Dan ga ik je 2 vragen stellen okey heb je vrienden familie iemand waarvan je houdt, Sports hobby’s ?

Reputatie 7
Badge +6

Hallo @glittergirl_c 


Je zit nu in een heel zware periode. Je weet niet hoe dit voorbij kan gaan, of kan veranderen. Heel goed dat je al hulp hebt gezocht.

Je kunt De Kindertelefoon elke dag van 11:00 tot 21.00 uur bellen (0800-0432) of met ons chatten als je anoniem je verhaal wil delen. Ook kan je voor hulp of ondersteuning contact opnemen met 113 Zelfmoordpreventie via www.113.nl. Zij zijn dag en nacht bereikbaar. Soms is het nodig om stapje voor stapje verder te gaan, en bij 113 zijn ze erin gespecialiseerd om je daarbij te helpen.

Sterkte! Mariska (De Kindertelefoon)

 

Badge

oke jongens k heb t uiteindelijk gedaan en als ik dit terug lees zie ik dat ik een slechte of misschien manische periode was, ik ben in het ziekenhuis beland en ben net een paar uur weg.

 

ik heb verschrikkelijk veel buikpijn gehad en heel veel moeten overgeven, als ik het zou kunnen terugdraaien had ik het gedaan  en ik heb mijn familie en vrienden flink laten schrikken.

de pijn is ondraaglijk en zeker niet waard en ik ben heel blij dat ik nog leef ❤️ ik ga de hulp krijgen die ik nodig heb xx glittergirl_c

Hoi @glittergirl_c ,

Poeh poeh.Wat verschikkelijk heftig en verdrietig om te lezen!Ik ben heel blij dat je nog leeft, maar vind het ook heel erg verdrietig dat je wel een poging daadwerkelijk hebt gedaan.

Ik hoop dat die hulp aanslaat.Maar bedenk dat de toekomst echt ooit nog wel goed zal komen, je bent nog zo jong en hebt nog veel te gaan.Doorzetten, hoe erg lastig dat ook is.

Enorm sterkte gewenst, zeg ik veel, maar meen ik, zeker nu, oprecht. <3

Reageer