Vraag

paniekaanval

  • 29 juli 2020
  • 2 reacties
  • 54 Bekeken

Badge

Hoi ik ben een meisje 15 en ik heb steeds vaker last van paniekaanvallen echt het word met de dag erger voorheen was het er gwoon 1 in de 1 a 2 weken maar nu echt iedere dag meerdere keren!! Echt heel irritant natuurlijk wat moet ik doen en wat zou het kunnen zijn??

xx


2 reacties

Reputatie 3
Badge +4

hey

 

ik kan je niet echt helpen. ik heb hier geen ervaring mee. maar ik heb wel ff op google gekeken en vond deze site.

 

https://www.thuisarts.nl/paniekaanvallen

 

ik hoop dat je er wat aan hebt

 

MVG annoniemejongen

Hoi

 

Wat naar dat je zo vaak last hebt van paniekaanvallen. Niet fijn is dat. Nu, aangezien de paniekaanvallen steeds vaker voorkomen, lijkt het me verstandig om hiermee naar de huisarts te gaan. Deze kan je helpen, eventueel door je door te verwijzen naar een specialist die je kan leren omgaan met deze paniekaanvallen. 

 

D’r zijn enkele trucjes om een paniekaanval te voorkomen. Zo kan je bijvoorbeeld op zoek gaan naar iets dat je kan zien, ruiken, horen en voelen. Op die manier richt je je op je zintuigen, waar velen kalm van worden. Ook kan je proberen om je tenen de grond in te boren; dat zou ook kalmerend moeten werken. 

 

Heb je een idee waar de paniekaanvallen vandaan komen? Misschien helpt het je om te noteren wat je aan het doen was, net voor de paniekaanval. Wie weet ontdek je wel of er sprake was van een trigger; iets dat leidde tot de paniekaanval. Ook wanneer je voor je paniekaanvallen aan de slag gaat met een professional, kan het nuttig zijn om te kunnen vertellen wanneer of na wat de paniekaanval komt opzetten. Weet je dat niet, zou je hier samen met een professional achter kunnen komen. 

 

Gr. Kenshin

Reageer