Niet skippen

  • 11 October 2019
  • 1 reactie
  • 98 Bekeken

Badge
Hey iedereen,
De laatste tijd voel ik me echt mega onzeker. Ik huil minstens drie keer per week en ik haat mezelf gwn. Ook heb ik al voor mijn raam gestaan omdak gwn wou springen en ik heb mezelf ook al bijna gesnede. Ik zou echt graag met uemand willen praten hierover. Kweet gwn echt ni wie. Aan mijn ouders kan ik gwn ni zeggen dak soms zelfmoordgedachten heb. Da krijg ik gwn ni over mijn hart. Echt vriendinnen waar ik alles an vertel heb ik ni, ik heb het wel al is geprobeerd ma ze lachte me gwn uit omda ik ondertussen kauwgom aant eten was😑. Ik heb al veel geprobeerd om te chatten met een awel-medewerker ma die zijn nooit beschikbaar en bellen lukt me gwn ni. Ik vind da te ongemakkelijk en ik klap helemaal dicht als ik met iemand van hen aan de lijn ben. Dus mijn vraag is, is er iemand die mss via Instagram ofz met mij kan praten want ik heb echt een uitlaatklep nodig. Ik heb steeds het gevoel dak mijn verhaal aan iem'd kwijt wil, maar ik ken gwn niemand. Echt, please. Ik heb jullie nodig. Please ni skippen.

1 reactie

Hey Louki

Hoewel contactgegevens uitwisselen via het forum niet toegestaan is, is het verstandig van je om hier om raad te vragen. Het is positief dat je je voorneemt om hier met iemand over te praten.

Als Awel het druk heeft, zou je kunnen chatten met de Kindertelefoon (van Nederland). Ook zou je contact op kunnen nemen met de crisislijn 1813 of 113.

Zou je overwegen om op school iemand te benaderen? Een docent die je vertrouwt, of een leerlingenbegeleider? Veel scholen hebben een schoolpsycholoog ter beschikking, die net als een pscyholoog buiten school beroepsgeheim heeft.

Je kan evenwel terecht bij de huisarts. Aan kan je een hoop toevertrouwen, en daarbij kan je doorverwezen worden naar een gespecialiseerde hulpverlener. Als een gesprek je ongemakkelijk lijkt, zou je op voorhand kunnen mailen.

Groetjes
Kenshin

Reageer