Vraag

Nazistische gedachten, eenzaamheid

  • 17 November 2020
  • 11 reacties
  • 427 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Ik voel me erg alleen want niemand heeft dezelfde soort ideeen als mij op school. ik ben al sinds de 1e gepest omdat ik een nazi ben. leraren vinden me niet leuk en medeklasgenoten schelden me wel is uit. Ik vind gewoon bepaalde dingen maar dan hoeven mensen me toch niet daarop meteen te beoordelen. ik heb wel is racistische opmerkingen gemaakt over joden(untermenschen), er was een joodse nederlands docent en hij heeft ervoor gezorgd dat ik geschorst werd alleen maar omdat ik vond dat joden geen mensenrechten moesten hebben. ik voel me echt gediscrimineerd op deze school.   zijn hier andere mensen die dit soort dingen ervaren omdat ze bepaalde ideen hebben?

=Gedachteguy


11 reacties

Je legt het probleem nu bij anderen, maar denk je zelf ook niet dat het misschien aan jouw overtuiging ligt. Ik vind het eigenlijk vrij logisch dat je aangesproken wordt op deze haatdragende, racistische, (gevaarlijke) gedachten. In het hedendaags Nederland is iedereen gelijk (artikel 1 grondwet), iedereen die discrimineert is strafbaar.

Dus als jij zegt dat Joden geen recht hebben op mensenrechten, ben je aan het discrimineren op basis van religie → strafbaar.

Je kunt het raar vinden dat mensen je hierop beoordelen maar zulke overtuigingen zijn in de hedendaagse maatschappij gewoon niet meer geaccepteerd. Zulke uitspraken zeggen volgens mij ook genoeg over een persoon zelf.

Volgens mij keer je de boel hier om door zelf in de slachtofferrol te kruipen. Jij vindt dat je gediscrimineerd wordt, omdat jij discrimineert...

Volledig eens met @xLisa.

Jij zaait haat maar verwacht wel dat anderen normaal tegen jou doen. Iemand beoordelen op zijn of haar opvattingen is geen discriminatie.

Ik geef de mensen hierboven zeer gelijk! Begin eerst bij jezelf.

Reputatie 2
Badge +2

Eens met de andere mensen dit kun en mag je gewoon niet zeggen.

Badge +1

HEY mensen hierboven wat jullie doen is hem nog meer naar beneden trekken hij is deels fout maar kan het rechtzetten want hij kan eens lief gaan doen door de docenten eens een doos bonbons te geven waar hij boos tegen was en zijn excuses aanbieden, zijn mentor kan hem hier goed mee helpen. en ook je excuses aanbieden aan je klasgenoten en zeggen dat je veranderd. Maak geen stomme opmerkingen meer en wat ik al zei wees extra lief tegen de docenten en geef ze is bonbons ofzo en BIED JE EXCUSES AAN  geen mens is perfect daarom hebben we gummetjes. en ik snap niet wat je bedoelt met dat je nazi bent of bedoel je narcist ofzo 

Met nazi gedachtes bedoelt hij rassen haat.  En nee we trekken hem zeker niet naar beneden. Het is belangrijk dat je eerst bij jezelf begint door te veranderen en excuses aan te bieden aan mensen die je hebt gekwetst. Hij geeft namelijk hierboven aan dat hij gediscrimineerd wordt, maar zelf vooroordelen heeft over andere en zelf ook discrimineert.

Hallo anoniempje5127 :)

Met nazi bedoeld hij dat hij een aanhanger is van het  Nationaal Socialisme.

-TheMightySlayer <3

Beste '’gedachtejongen'’,

ik weet niet wat ik moet zeggen, waarschijnlijk denk je dat ik een duivel ben.

Ik ben Joods en ik ben een mens. Ik moet zeggen dat ik wat haat voor je voel, en ik denk jij ook voor mij. 

 

Maar laten we proberen elkaar te accepteren...

Badge

ik zelf ben ook een nazi en het is vrijheid van mening je mag zijn wie je bent zou ik zeggen, ik ben een soort half nazi, ik ben niet racistisch tegen zwarte mensen.

nederlandse kinderen zijn bang voor nazis en zijn bang voor ze, de seconde als je naar Amsterdam csb gaat ga je je thuisvoelen, daar zijn heel veel nazi jongeren


 

 

 

Reputatie 2
Badge +3

De tekst is verwijderd omdat deze in strijd was met forumregel 10. Plaats geen triggerende inhoud op het forum.

Reputatie 7
Badge +15

Het,hallo, 

tja of jij nazi bent Moet je zelf weten, maar er zullen mensen zijn die dat niet denken, dus tegen nazisme zijn, zoals jij tegen de joden bent. Groetjes 

 

 Mij_Niet_Gezien 

Reageer