my life, hoe het nu gaat

  • 28 March 2022
  • 1 reactie
  • 55 Bekeken

Reputatie 4
Badge +4

Hi Guys,

Ik omdheb als best lang niks meer gepost en ik dacht dat het misschien wel weer tijd werd. 
Ik wil eigenlijk gewoon vertellen over hoe het nu gaat enz dus het kan denk ik wel een lang verhaal worden, het zijn zegmaar gwn bestwel veel verschillende topics. (Oja er komt bestwel veel dingen van vorige topics in, dus als je het niet snapt, that’s why)

 

Dusja let’s start with M, uhmm ja er is heel veel gebeurd en het is echt teveel omdat hier te vertellen dus ik ga gwn vertellen hoe het zit. Ik heb een gevoel voor hem en ik weet niet wat het is, vriendschap of misschien toch meer idk… maar ik weet wel dat het heel irritant is en het gaat gewoon niet weg ik kan hem ook heel moeilijk loslaten, want dat wil ik stiekem eigenlijk ook niet. Ookal is dat misschien beter. Hij weet niks van mijn gevoel voor hem en ik wil graag met hem praten hierover omdat we eigenlijk alleen nog maar online contact hebben en soms in het echt. Stiekem wil ik gwn weer hoe het een tijd geleden was, dat we afspraken en belde enz… alleen ik ben gewoon zo bang om het tegen hem zeggen. Ik heb aan verschillende mensen advies gevraagd en ze zegge eigenlijk allemaal verschillende dingen: de ene zegt dat het goed is als ik met hem ga praten, de ander zegt dat ik hem moet loslaten en weer andere zeggen dat hij ook wel iets voor mij moet voelen aan zijn gedrag te zien. Ik kan echt super veel dingen opnoemen die hij doet maar dat is teveel werk. Laten we zeggen dat ik heel gemixte gevoelens krijg van hem en ik soms het gevoel heb dat hij wel interesse heeft en hetzelfde wil als mij en soms weer totaal niet. Maarja ik weet niet wat ik ermee aan moet… ik zie het nog wel.

 

Dan uhmm roken ik doe het nogsteeds, maar ik heb er goede controle over en ik heb er ook geen schuld gevoel meer bij. Ik ben een puber en ik wil heel graag dingen uitproberen qua roken/drugs/alcohol, en dat doe ik ook, maar no worries ik maak het niet te bont en ik heb een beste vriendin die hetzelfde is als mij en eigenlijk zelfs nog erger. We kijken heel erg uit voor elkaar, sommige dingen die zij doet mag ik niet eens doen van haar lol.

Maar over deze vriendin moet nog wat zeggen, want ik zat pas eigenlijk een beetje in de put en ik het voelde raar in de vriendschap alsof ik haar want verliezen was, wat ik absoluut niet wilde! Maar nu sinds een maandje voelt eigenlijk alles weer goed het is heel raar en ik heb het er nooit meer haar over gehad ookal denk ik dat zij het zelf ook wel door had. Wel heb ik erover gepraat met mijn ouders, die merkte het ook. Meer wil ik er eigenlijk niet over vertellen omdat het juist weer beter gaat, wel denk ik soms nog terug aan een tijdje geleden en vind ik het gewoon heel apart en word ik er low-key echt verdrietig van. Maar oké ik wou er niet teveel over vertellen oop-.

Dan mijn vriendengroep ik weet niet of ik er al ooit over verteld heb, maar ik ben heel blij met ze. Maar ook hierbij heb ik soms rare gevoelens , maar ook hier heb eigenlijk geen zin om over te praten, want ik wil het zo positief mogelijk houden. :/ maybe another time.

 

dan wil ik eigenlijk even vertellen over mijn journee want ja vgsm weten jullie het helemaal niet maar het is dus zo gelopen, ongeveer 2 jaar geleden heb ik iets traumatisch meegemaakt en daar heb ik heel veel last van ik ben naar de huisarts gegaan die heeft me doorverwezen naar iemand die daar in iets meer gespecialiseerd was en daar heb ik gezeten totdat we door hadden dat het niet hielp en ben ik doorverwezen naar een psycholoog daar kwamen we erachter dat we niet genoeg tijd hadden en ik gwn betere hulp nodig had, ook hier werd ik gediagnosticeerd (geen idee of je het zo schrijft)  met een depressie, het kwam niet heel onverwacht maar toch schrok ik er een beetje van. Nu ben ik doorverwezen naar youz, ik heb geen idee of je de naam mag zeggen of dat het tegen een regel ingaat ofz dus alvast sorry als het misgaat. Daar moet ik echt vet lang wachten, maar ik heb binnenkort een intakegesprek. Ik heb ook het idee dat ik me de afgelopen 1 a 2 weken ‘beter’ voel niet echt maar toch ook weer wel, maar ik weet eigenlijk zeker dat het weer terug gaat vallen, ik heb namelijk wel vaker gehad dat ik denk dat het beter gaat maar het niet zo is en het dalijk alleen maar weer slechter gaat.

nu over mijn kleine sociale angst, het gaat eigenlijk best goed ik heb er weinig last van eigenlijk bijna geen, maar ik ben wel een beetje bang voor als ik weer op vakantie ga en wat er dan gaat gebeuren… i guess we’ll see.


Nu iets dat ik eigenlijk aan niemand heb vertelt en ik was dat ook niet van plan, maarja alles is anoniem dusja ik vind het wel eng om te zeggen tho , ik heb het is wel een paar weken geleden sh gedaan meerdere keren en van 1 keer heb ik eigenlijk echt kleine littekens over gehouden, en een van mijn vrienden zeg het dus ik schrok en ik zei dat ik van mijn fiets was gevallen, ze geloofde het maar dat weet ik niet honderd procent zeker. Ik heb het na die keer niet meer gedaan en ik ben nu al bijna een maand clean. :/ ik heb het niet gedaan omdat het voelde alsof het moest of dat ik me kon afleiden, ik dacht wel dat dat ging gebeuren maar het werkte niet voor mij op die manier. Maar op de manier dat het voelde alsof ik het verdiende, ik verdien de pijn.


verder met school, ik probeer het echt maar het is lastig, ik krijg hulp en het begint beter te worden (maar soms is het nog steeds echt ruk) maar nog lang niet goed genoeg, ik weet ook niet of ik de hulp optijd heb gekregen, ik haat het om het te zeggen en erover na te denken maar er is een kans dat ik niet over ga en die is best groot. En ik wil echt niks liever dan over gaan. Dus ik ben behoorlijk bang.

ik denk dat ik eigenlijk niks meer te zeggen heb als er nog iets is dat ik wilde zeggen of vergeten was ofz dan maak ik een nieuwe topic aan.

oki 

bye Guys 

 

 


1 reactie

Top dat je hulp krijgt/ gaat krijgen. Wat irritant dat je zo lang moet wachten, zeker als je al andere hulp heb gehad en dat niet genoeg bleek. Niet overgaan is heel vervelend en misschien voelt het als een afgang, maar je maakt mee en voelt je behoorlijk slecht, dus het is dan niet heel gek ofzo. Tuurlijk wel vervelend, maar focus eerst ff op de andere dingen. En je kan het altijd met school overleggen. Gelukkig ben je weer gestopt met sh. Anders zijn er genoeg topics hier op dit forum met dingen die je als afleiding kunt doen of hoe je ermee om zou kunnen gaan. En anders kun je misschien met iemand praten uit je vriendengroep.

Reageer