Vraag

moord

  • 25 juni 2019
  • 5 reacties
  • 236 Bekeken

Badge
hey ik ben een jongen van 15 en ik heb moorgedachten.

laten we beginnen toen ik jonger was laten we zeggen dat ik altijd al een beetje raar was, ik was obsessed met de kleur rood omdat het de kleur van bloed is, ik deed altijd andere kinderen pijn meestal zonder reden, ik dee net alsof dat ik moorden pleegde, ik hoorde vroeger ook stemmen in mijn hoofd nu niet meer maar toen wel voor een paar jaar.

en laten we nu naar het heden gaan en het enige wat ik kan zeggen is dat het erger is geworden.. ik kan me bijna niet meer inhouden om iemand te vermoorden en als ik iemand zie bedenk ik altijd hoe ik diegene kan vermoorden/de hele dag denk ik over moorden ik praat eigenlijk ook zonder emoties en ik voel geen emoties, ik voel me nooit schuldig en ik hou ervan als iemand pijn lijd, ik lieg ook vaak.

ik weet niet wat ik moet doen het duurt niet lang voordat ik mijn woorden in daden verricht, ik wil niet naar de gevangenis en ik heb erover nagedacht om mezelf in eensoort instituut te plaatsen zodat ik niemand vermoord maar ik wil het er met niemand over hebben, ik weet het allemaal niet meer.

5 reacties

Badge
Praat met een psycholoog
Reputatie 2
Badge +3
Hoi d.h14,

We lezen dat je het erg moeilijk hebt en veel last hebt van je gedachten over moord. Het is goed om te zien dat je hierover een topic geopend hebt om erover in gesprek te gaan, want dit zijn geen dingen om alleen mee te zitten.

Als je hierover verder wilt praten kun je elke dag tussen 11:00 en 21:00 bellen (0800-0432) of chatten met De Kindertelefoon, www.kindertelefoon.nl.

Veel sterkte!

Hartelijke groet,

Hester van De Kindertelefoon.
Hoi

Er gaan moordgedachten in je om, en je vreest dat je deze gedachten om zal zetten in daden. Sinds je kindertijd zijn deze gedachten intenser geworden, en bedenk je concrete plannen.

Zoals Anoniem01019 en Hester van de KinderTelefoon zei, is het verstandig om deze gedachten met iemand te bespreken. Bij de KinderTelefoon ben je anoniem. Ook kan het opluchten om naar een hulpverlener te stappen, en daar te vertellen wat er in je omgaat.

Zou je het zien zitten om naar de huisarts te gaan? De huisarts kan naar je luisteren, en je eventueel doorverwijzen naar gespecialiseerde hulp. Een huisarts houdt zich aan het beroepsgeheim, en mag niet zomaar doorvertellen wat jij vertelt.

Groetjes
Kenshin
Reputatie 7
Badge +19
Hey,

Wat heftig dat je hier continu mee bezig bent!

Je wil er eigenlijk met niemand over praten, maar je hebt wel een topic hier geopend. Weet je waarom je dat hebt gedaan?
Ik denk wel dat je er baad bij zou hebben om met iemand te gaan praten. Misschien kun je het er een keertje met je ouders over hebben en samen naar je huisarts gaan. Je huisarts kan je aan iemand helpen waarmee je kan praten.

Je bent bang dat je echt iemand gaat vermoorden. Je hebt wel deze angst, dus ik denk dat iets in je toch niemand wil vermoorden.

Ben je bang voor deze gedachtes?

Gr. Pin
Hey,

Misschien moet je praten met goede vrienden of je ouders?

Groetjes,

Een Persoon Zonder Naam

Reageer