Mijn levens verhaal:raar meisje

  • 19 October 2018
  • 28 reacties
  • 668 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
3 jaar geleden was ik 10 en mijn broertje ook ,er waren twee meisjes een van negen andere is jonger.ze behandelden ons als slaven , we hadden vaak ruzie tot dat mijn broertje het uit flipte hij gooiden een steen tegen de oudste meisje aan :zij had een lichte hersen schudding vertelde ze vorige week,ik beschermde haar en haar zusje.de oudste meisje heeft met mijn broertje gezoend en mijn broertje heeft aan haar geslacht deel gezeten dat zij ze deze week.3jaar later ik heb haar 3 jaar niet gezien ik was aan het voetballen met mijn vriend en mijn broertje de oudste meisje kwam ineens ook toen was het leuk .ze hield een speats voor mijn broertje dat hij moest verbeteren in gedrag .deze week ging het mis met haar ze was nog altijd de baas onze vriend probeert ons te beschermen tegen haar mijn broertje had een poging gedaan om haar te zoenen ik vind haar ook leuk ik weet niet waarom .mijn broertje en mijn vriend hadden een wedstrijd wie het meisje het beste kon versieren ik werd steeds weg gestuurd ik weet niet waarom .niemand mocht bij haar aanbellen als we dat toch deden hadden we een probleem met haar omdat zij had dan een probleem met haar ouders .toen gingen het meisje en mijn vriend weg fietsen ik volgde hun ze gingen naar skatepark Ze waren in eens verdwenen ik mijn vriend was bij zijn huis en toen kwam dat meisje ook ze werd gehaald door een andere jongen .vandaag speelden mijn broertje met haar hij vertelden dat het goed ging tussen hun maar zij wilde ons nooit meer zien ze wilden geen vrienden met ons zijn en vandaag speelden hij met mijn broertje als of er niks was gebeurt maar mijn broertje wilt niks vertellen wat ze hadden gedaan ik denk dat ze gezoend hadden,mijn broertje en mijn vriend en ik vinden dit meisje leuk ze zecht steeds dat ze bezet is en ineens was ze niet bezet meer zij heeft gezoend met mijn broertje en mijn vriend.mijn vriend zij dat hij ons beschermde tegen haar maar mijn vriend wilt haar voor zich zelf hebben.het meisje heeft mij gestalkt tot mijn huis en mijn broertje heeft ze ook gestalkt met haar vriendin en haar zusje .ik mach geen online haar account zoeken of aan ballen bij haar doe ik dit wel dan heb ik een probleem zecht zij . Dit ben ik van plan om haar in elkaar te slaan ik zie dat af want ik heb dan met haar en alle ouders en de politie een probleem , ik wilde een distrack tegen haar maken en haar annoniem online zoeken.

28 reacties

Reputatie 2
Badge +9
Ik ben blij om te zien dat je jezelf steunt! En jezelf hoop geeft.

Ik moet heel eerlijk zijn dat ik je levensverhaal niet begrijpt, maar gelukkig hebben we daar de andere mede forumgebruikers die het misschien wel snappen (begrijpen).

In snapte het wel tot de zin vorige week en 3 jaar geleden.

P. S. Ik heb ook geen idee waarom deze reactie in welke opzicht dan ook nuttig is voor jou. Dus ja..

Gr:Mr. S
Beste MR.S Ik begrijp wat je bedoelt het is een moeilijk verhaal en lastig t e begrijpen maar bedankt voor de moeite die je genomen hebt groetjes .annoniempo
Ik snap Mr.S wel. Het bericht is moeilijk leesbaar door het ontbreken van punten en goede zinsbouw enzo.

Voor mij klinkt het alsof die meid waarmee jullie steeds wel en dan weer niet omgaan, jullie een gebruikt. Ik zou andere vrienden zoeken en me niet meer met haar bezig houden.
Jullie verdienen iemand die gewoon normaal tegen jullie doet.

Ehm beter ga je haar niet in elkaar slaan of op een of andere manier lastig vallen. Je ziet zelf die consequenties ook in, dus doe maar niet. Neem afstand van haar en negeer haar. Haal er zo nodig een volwassene bij.

Ik hoop dat je hier wel soort van iets aan had. Je had namelijk niet echt een vraag gesteld, dus ik hoop dat het fijn was om te delen.

Gr. Pin
Beste pin bedankt voor de reactie een volwassenen er bij halen zie ik niet zitten ,nu doet die meisje normaal volgens mijn broertje .groetjes annoniempo
Nu doet ze weer normaal, dan weer niet. Ze is heel erg wispelturig. Ik zou het wel weten: ik zou bij haar wegblijven, maar dat is uiteindelijk natuurlijk aan jou.
Beste pin bedankt voor de reactie ,ik ga zo naar de plek waar zij ook komt gisteren ging het goed zij mijn broertje en mijn vriend .groetjes annoniempo
Mijn broertje deed gisteren met mijn vriend een raar spelletje hun hebben met het meisje alle bij gezoend en hun vinden en ik haal leuk zij vind onze vriend leuk van daag ga ik met hun spelen en komt het broertje van mijn vriend komt ook spelen . Mijn broertje mag niet verliefd zijn op het meisje van onze vriend maar mijn broertje is nog steeds op haar verliefd .ze zeggen dat ik allen met het spelletje mee mag doen als ik single ben dus dat betekent dat je niemand anders mag zoeken voor een relatie.vandaag was het goed tussen mij en de meisje en met mijn vrienden ze hadden eerst ruzie met elkaar naar een tijdje niet Meer ,maar uit het niets hadden hun ruzie met mijn broertje hun daagde hem uit ik probeerden neutraal te blijven en te zeggen dat ze moesten stoppen maar uit het niets deed ik mee en vervelend tegen mijn broertje .ik vind dat meisje erg leuk zij zecht dat ik de enigste ben van mijn vrienden die ze echt kan vertrouwen op dat ik de waarheid spreek dus ik denk dat zij mij ook leuk vind net als mijn ene vriend en mijn broertje de andere vriend zecht dat hij niet op haar is maar ik geloof dat niet al is hij bezet net als het meisje maar dat het meisje bezet is dat geloof ik niet want zij zoent met ons ik heb nog nooit met haar gezoend maar ik wil dat wel graag .mijn ene vriend zecht eerst dat het uit veilig heid is dat we niet met haar moeten hebben maar dat geloof ik niet want hij is zelf op haar en ik ook en mijn broertje .ik heb een liefde gevoel sind vorige week toen ik haar Zach naar 3 jaar .en ze doen vervelend tegen mijn broertje sinds dat meisje er is .ik denk de hele tijd aan dat meisje . Maar ze is nog steeds bazig

Reactie aangepast door de Kindertelefoon, ivm regel 14
Reputatie 2
Badge +3
Hoi Annoniempo,

Als je iets wilt vertellen of toevoegen aan je verhaal, hoef je niet je eerste bericht te kopiëren. Je kunt dan gewoon het nieuwe stuk alleen typen. We hebben een deel van je reactie weggehaald, omdat dit hetzelfde was als je openingsbericht.

Groetjes,

Hester van de Kindertelefoon
Beste hester bedankt maar heb ik nu een waarschuwing gekregen ? Groetjes annoniempo
Reputatie 2
Badge +3
Hoi Annoniempo,

Je hebt geen waarschuwing gekregen.

Groetjes,

Hester van de Kindertelefoon
Reputatie 2
Badge +9
Hmm.. Ik snap het nog steeds niet helemaal. Maar dus 3 jaar geleden gebruikte dat meisjes jouw al als een slaaf? En nu 3 jaar later vind je haar leuk?

Wat ik lees lijkt het meer of zij helemaal niks om jullie geeft maar dat ze alleen houdt van de aandacht. En misbruik maakt van jullie simpele her.. Ja. Ze gebruikt jullie tenminste dat valt mij erg op.

Er is in 3 jaar tijd niks veranderd alleen haar uiterlijk misschien. Ze gebruikt jullie nog steeds als een slaaf. Ik had het wel geweten. Ik zou geen contact meer met haar zoeken en haar geen aandacht meer geven. Jullie krijgen daar uiteindelijk ook problemen mee!

Btw. Mag ik vragen wat jouw leeftijd is?

Gr: Mr. S
Bedankt hester .groetjes annoniempo
Este MR.S Bedankt voor de reactie ik kijk al een tijdje uit wat zij doet ik ben 13 jaar op dit moment groetjes . Annoniempo
Hoi,

Het begint bij mij nu ook een beetje vaag te worden...

Zij gebruikt nu 3 jongens voor een of ander kus spelletje. Eigenlijk vindt iedereen haar leuk, inclusief jij? Er is ook steeds ruzie en dan niet meer...

Nou ja, ondanks onze adviezen, blijk jij toch graag met haar om te willen gaan, dus eh, doe vooral wat je niet laten kan.

Pas wel op dat ze je niet nog verder gaat misbruiken, ook gezien jullie 'slaaf ding' verleden. Als je verliefd bent, kan dit extra lastig worden.

Dus ja, mijn advies blijft afstand. Ik zou het ook wel weten, maar zoals ik al zei: doe vooral wat je niet laten kan.

Gr. Pin
Beste pin bedankt voor de reactie en de adviezen .groetjes.annoniempo
Ik denk dat het meisje ons gaat stalken opwachten omdat ik ga zo naar buiten met mijn vrienden ze zeggen dat zij er niet bij is maar ik geloof dat niet echt .
Je denkt dat het meisje jullie gaat stalken? Denk je nog steeds dat het een goed idee is om met haar om te gaan?
Mijn levens verhaal. 5 kemphanen een raar meisje 1.2. Mijn vrienden kwamen vandaag gehaast binnen de meisje zat achter hun aan ik dacht dat ze weer de fout in was gegaan ik ben weg gefietst van het meisje moest ik stoppen ik bleef door fietsen ik ging bij een vriend binnen schuilen die gene zat er niet in het verhaal ,ik ging samen met hem weg fietsen van haar toen gingen we uiteindelijk samen spelen nog steeds ruzie tussen hun en mijn broertje .de vrienden gingen we de andere vriend bleef ik besteed meer aan dacht aan het meisje ik gaf hun drinken en eten .mijn vriend vond het niet normaal hoe zij tegen hem deed en hij zij dat tegen mij en schold haar uit ,ik koos voor dat meisje omdat ik ik zie haar twee weken achter elkaar en ik had haar al 3 jaar niet meer gezien maar mijn vriend pas twee weken hij dreigde tegen mij dat ik een probleem had ik denk dat hij mij weer gast pesten hij heeft dat al 5 jaar gedaan hij ging weg.toen kwamen we uiteindelijk mijn broertje tegen en een vriend we gingen het takken spel weer doen met kussen dat ging goed derna moesten we naar huis dit was van daag gebeurt .ik vind het meisje nog steeds leuk zij denkt dat te weten ze zij dat zij mij ook leuk vond maar niet voor een relatie maar dat geloof ik niet echt ik probeer mijn vrienden en mijn broertje te verslaan en dat zij mij kiest .
beste pin bedankt voor de reactie ik vind het zelf ook raar zij zij dat ze gisteren ongesteld was en dat ze daarom vervelend deed tegen mijn broertje maar mijn vriend zecht dat het komt als zijn broertje er is.mijn vrienden zijn mee lopers met het meisje .groetjes .annoniempo
Beste annoniempo,

Ik heb veel moeite om je verhaal te volgen. Daarbij heb ik eigenlijk niet zo veel nieuws te vertellen: dit meisje is niet goed voor je en mijn advies blijft hetzelfde. Bemoei je niet meer met haar; ze gebruikt jullie.

Je verhalen bevatten geen vragen, dus mijn gok is dat je het 'slechts' wil delen. Dat is helemaal prima en ik zal je verhalen wel blijven lezen. Ik weet alleen niet zo goed wat ik er op moet antwoorden (mede omdat ik het verhaal niet echt begrijp). Dan weet je dat.

Ik hoop dat alles goed gaat,
Gr. Pin
Reputatie 2
Badge +9
Heey,

Annoniempo.

Ik begrijp je verhalen ook niet helemaal. Maar zoals Pin en ik al zeiden is het verstandig als je niet meer met dit meisje omgaat.

Met "1.2" bedoel je neem ik aan het vervolg op je eerste verhaal? Je laatste zin zeg je dat je haar niet gelooft en dat je je vrienden en broertje probeert te verslaan?

Wat ik me dan afvraag, hou je echt van haar of wil je alleen hebben dat zij jou alle aandacht geeft? Om zo de andere te kunnen "verslaan"?

Ook spreek je over je vriend. Die jou al 5 jaar pest. Uiteindelijk kwam je je broertje tegen en gingen jullie het takkenspel weer spelen met kussen. Dat ging goed.

Is dat dan een vriend? Iemand die jou 5 jaar lang pest? Lijkt in mijn ogen verre weg van een vriend.

Wat erbij mij nu opkomt.

Ik heb het idee dat die zogenaamde vriend van jou en dat meisje bijelkaar horen en dat ze jou serieus gewoon gebruiken voor hun eigen plezier. Dat meisje heeft je 3 jaar geleden al gepest of gebruikt en nu doet ze dat nog steeds. En die "vriend" die zorgt er graag voor dat het allemaal nog erger wordt.

Mijn uiteindelijke advies (again).

Blijf uit de buurt van dat meisje. Geef haar geen aandacht. En laat je niet gebruiken. Vertel duidelijk wat je wel en niet wilt. En misschien is het ook beter als je weg blijft bij je "vriend" die je al 5 jaar pest. En ten slotte leg de strijdbijl neer en probeer niet de beste te zijn in wie haar voor zich kan winnen.

Nu nog enkele tips voor je toekomstige verhalen.

* Gebruik tussenregels in je verhaal (enter). Of beter gezegd maak verschillende alinea's. Vertel eerst wat er in het verleden is gebeurd dan (enter) en vervolgens wat er daarna is gebeurd. Maakt het net wat overzichtelijker (duidelijker).

*Hoofdletters aan het begin van de zin. Maakt duidelijk dat je begint met een nieuwe zin.

*De opbouw van de tekst. Kijk eerst wat je wilt vertellen. En maak daar stukjes van (alinea's).

Ik bedoel die niet als een aanval ofzo iets hoor. En ik wil je ook echt niet corrigeren. En ik bedoel het ook niet boos.

Ik zeg het omdat je teksten dan net iets duidelijker worden voor de lezer. En zo krijg je misschien dan nog andere forumgebruikers die op je reageren en advies kunnen geven.

(Geen haat) nu hebben denk ik vele zoiets van ik snap de tekst niet dus ik skip deze topic en dat kan best vervelend zijn.

En me laatste vraag aan jou (voor nu) was wil je gewoon even je verhaal kwijt of wil je graag advies hebben? Of misschien wel allebei?

Gr: Mr. S
beste pin en MR. S bedankt voor de reactie. Ik snap dat het lastig is te begrijpen ik zou graag mijn verhaal kwijt willen en adviezen. Ik geef best veel om het meisje en die vriend die mij gepest heeft heb ik nu gok ik ruzie mee groetjes anniempo
mijn levens verhaal van nu 10-24 2018 .ik geef heel veel om dat meisje mijn vriend naar vijand heet Renze het meisje heet janna. Janna doet nog vervelend tegen mijn broertje tegen mij doet ze aardig ik ook tegen haar mijn vriend Kevin is klaar met haar zicht hij maar hij gaat nog steeds met haar om Renze spioneren mij tijdens de gym Les we staken middel vingers naar elkaar op. Ik loop met janna mee ik kan er niks aan doen ik voel me verlieft bij haar. Dit is niet corect sorry daar voor ik had weinig tijd.
Mijn excuses dat ik even niet op deze topic zit want er is een spoed geval tussen gekomen link naar de topic
Mijn vriendin ex is radeloos enhttps://mijn vriendin ex is radeloos en wilt zelfmoord plegen ,ik ben nu ook rade loost zelfmoord plegen ,ik ben nu ook rade loos
Sorry voor de verkeerden tekst de topic heet mijn vriendin ex is radeloos en wilt zelfmoord plegen ,ik ben nu ook rade loos

Reageer