Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18

mijn broer/misbruik

  • 10 december 2019
  • 2 reacties
  • 223 Bekeken

Badge

Hey

Ik ben Rose (13), een ik worstel al jaren met mijzelf.

Ik begon toen ik een jaar of 8 was met porno kijken, met mijn neef, nicht en mijn broer. Het was best wel lang geleden dus ik herinner niet alle details, maar ik weet wel dat mijn nicht en broer er mee begonnen waren, een jaartje later (toen ik iets van 9 was) begon ik met masturberen, en dat ging nog een jaar door, en toen betrapte mijn broer me een keer, ik vroeg hem om het geheim te houden, en dat deed hij, maar tegen een prijs. De volgende paar maanden, vroeg hij steeds aan mij om hem aftetrekken, en dat deed ik, want ik wist nog niet echt dat het verkeerd was, hij befte mij ook soms, het gebeurden steeds in zijn kamer of op mijn ouders bed. We hadden ook soms '’slaapfeestjes’’.

 

Een keer ‘’vroeg’’ hij aan mij of hij in me mocht, ik zij nee, maar hij proberen het toch, hij deed zijn broek omlaag en zetten zijn handen tussen mijn benen, en probeerde het. Maar ik heb hem weggeduwd gekregen en ik ben wegerend. 

 

Ik had het tegen niemand vertelt omdat hij mij wijs had gemaakt dat mensen boos op mij zouden worden, en ik dan in de problemen zou komen.

 

De laatste paar jaar ben ik heel erg aan het vechten met mijn Self-harm (branden, snijden, muren slaan enz), mijn eet gewoontes (niet eten voor een langere tijd, en als ik wel eet het uitspugen.), en gewoon met mijzelf worstelen.

 

En de laatste tijd krijg ik steeds meer negatieve gedachten, (meestal over zelfmoord) en er komen steeds meer herinneringen terug.

 

Ik praat nu met een docent over mijn snijden enzo., ik vertrouw hem, maar ik durf hem niks te vertellen want ik ben bang dat ik in de problemen kom.

 

En ik weet niet wat ik moet doen, mijn zelfmoord gedachten worden steeds vaker, en dit versterkt het alleen maar.

 

x Rose

 

big oof


2 reacties

Badge +1

Hoi Rose Sunny,

 

We lezen dat je in een lastige situatie zit, het is goed om te zien dat jij hierover in gesprek wilt gaan.
Als je hierover wilt praten kun je elke dag tussen 11:00 en 21:00 gratis en in vertrouwen bellen (0800-0432) of https:// https://www.kindertelefoon.nl/13-18/chat/met De Kindertelefoon. Je bent ook welkom om te bellen (0900-0113) of chatten (www.113.nl) met 113 Zelfmoordpreventie. Zij zijn gespecialiseerd in het praten over zelfmoord en zijn dag en nacht bereikbaar. Je kunt bij hen ook gratis een online therapie volgen: dan spreek je meerdere keren met dezelfde psycholoog en blijft nog steeds anoniem. 

 

Hartelijke groet en veel sterkte, 
Laura
De Kindertelefoon

Reputatie 6
Badge +16

Hallo Rose Sunny :)

Wat naar om dit te horen! Ik zou als ik jou was idd bellen/chatten met de kindertelefoon want die zijn erin gespecialiseerd om te luisteren en jou tips te geven in die situatie over bijvoorbeeld minderen met snijden et cetera. Geen zelfmoord plegen asjeblieft! Veel mensen gaan je missen!

-Dr8gon99

Reageer