Skip to main content

ik ben een meisje van 13 jaar en ik heb 3 jaar geleden van kamer gewisseld met mijn moeder. sinds we in dit huis wonen hebben we een mierenplaag. sinds een paar jaar zitten ze ook binnen. maar dit is het eerst jaar dat ze op mijn kamer zitten. ik vraag niet naar een oplossing voor de mieren. maar ik wordt er zo gestrest van en ze zitten soms ook op mijn bed en dan kan ik amper slapen. ik voel me door die mieren heel vies en ik heb overal jeuk terwijl op die plekken geen mieren zitten. ik denk ook dat mijn klasgenoten merken dat er iets aan de hand is. want ik ben veel erger prikkelbaar. mijn vraag is nu hoe ik van dat vieze gevoel afkom en minder prikkelbaar wordt.

Dan zou ik toch wat aan die mieren doen. Een mierenlokdoos misschien?


Ik wist geeneens dat die dingen bestonden😂

 

 

Het beste wat je kan doen (als je geen geld wilt uitgeven, dan zou ik munt geld rond je kamer leggen. Niks boven de 5 cent want anders werkt het metaal niet.

Voor mij heeft dit gewerkt toen ik nog in amsterdam woonde en er was ergens een mieren nest in de buurt toen hadden we dat gedaan. Na 2 weken hield het op.


eigenlijk niet het antwoord waar ik op had gehoopt maar toch bedankt. we hebben nu de gaten dicht gespoten en er licht gif maar dat gif gaat als het aan mij licht heel snel weg. er is al een mieren specialist geweest en die zij ook dat koper werkte ( 1, 2, 5 cent). het probleem is daarmee dat ik dat niet heb. ik voel me nu wel wat fijner nu het grootste gedeelte weg is


Reageer