Last van Misofonia

  • 13 October 2021
  • 1 reactie
  • 45 Bekeken

Badge

Hai, 

Ik heb dus al zolang ik mij kan herinneren Misofonie, ik heb vandaag moed gekregen om het te vertellen en blijkbaar wist mijn moeder dat al. Wij zijn nu op zoek naar therapie of iets anders dat mij kan helpen hiermee. Het word namelijk elke dag erger. Ik heb dus al de hele tijd oordoppen en dingen gebruikt maar blijkbaar maakt dat het erger. Ik wou het vandaag echt zeggen want ik kreeg in de les een paniek-aanval van alle geluiden en wou heel graag weg. Vanaf dat moment wou ik er echt vanaf en een gewoon leven leiden. 

Weet iemand wat ik nu moet doen? En als je ervaringen hebt zou ik graag weten hoe dat voor jou was. <3


1 reactie

Reputatie 7
Badge +11

Heyy

 

Wat naar zeg.. 

 

Ik wil je als eerste zeggen dat ik het super knap van je vind dat je dit tegen je moeder hebt durven te vertellen! Ik hoop dat dat een beetje opluchting geeft bij je!:slight_smile:

 

Als je speciale hulp / therapie voor je Misofonie wilt krijgen is het het beste om (samen met je moeder) even langs de huisarts te gaan en om dit met hem/haar te bespreken.

De huisarts kan jullie namelijk doorverwijzen naar een specialist op dit gebied en die kan jou dan verder helpen en hopelijk kan die je tips en tricks meegeven om de geluiden in bedwang te houden zodat je weer een normaal leven kan leiden.

 

Sterkte!

 

Groetjes,

NaamNietBekend

Reageer