Vraag

kan me nergens meer op concentreren

  • 5 December 2022
  • 4 reacties
  • 60 Bekeken

Reputatie 7
Badge +9

hi ik kan niet meer concerteren op school vandaag en op huiswerk door wat er gisteren is gebeurt ga niet zeggen wat precies want lang verhaal en ik wil er niet meer zijn en ik ben in de les daar mee bezig en niemand boeit het ook en ik heb al woensdag een afspraak met de vertrouwenspersonen op mij school maar over anderhalve week heb ik een toetsweek in ik ga zo slechte cijfers omdat ik me nu niet kan concentreren op school en dan moet ik naar kader toe en ik heb al met 113 gechat maar kan ik morgen met een docent in vertrouwen nemen of mij mentoren in vertrouwen nemen????? want ik ben bang dat ze naar huis bellen 

aub help mij ik ga aan alle gezeik kapot aan

 

(Tekst is aangepast door De Kindertelefoon, i.v.m. forumregel 10. - 10. Plaats geen illegale, schadelijke, triggerende en/of choquerende (seksuele) inhoud of links op het forum.)


4 reacties

Hi!

 

ten eerste wil ik zeggen dat ik het heel knap vind dat je je verhaal hebt gedeeld. Natuurlijk kan je je mentor in vertrouwen nemen. Door hulp de zoeken en te praten ga je je beter voelen. 
 

het is ook logisch dat je je niet meer kan concentreren door die gevoelens. Geef het aan bij je docent dat je je vandaag niet zo goed kan focussen.  Die toetsweek komt echt wel goed! Doe wat je kan maar je moet eerst hulp zoeken en voor jezelf zorgen!

 

succes!

Hoi @Gekehenkie ,

We lezen dat je in een lastige situatie zit. Wat naar om te horen. Je kunt De Kindertelefoon elke dag van 11:00 tot 21.00 uur bellen (0800-0432) of met ons chatten als je anoniem je verhaal wil delen. Ook kan je voor hulp of ondersteuning contact opnemen met 113 Zelfmoordpreventie via www.113.nl. En wat goed en knap dat je dat ook al hebt gedaan! Zij zijn hierin gespecialiseerd en zijn 24/7 geopend als je er verder over wilt praten.

Heel veel sterkte.

Groetjes,

Noa, De Kindertelefoon

Reputatie 1
Badge +1

😥😢, wat jammer, misschien kan je wel een docent in vertrouwen nemen, maar dan wel de docent waar je de beste band mee hebt, die zal je wel begrijpen 😉.

Reputatie 7
Badge +9

Ik had vorige jaar een handvaardigheid/teken docent die ik best vertrouw misschien kan ik die wel mailen ik heb ook gedoe band met mij mentoren en mijn wiskunde docent en science docent en Nederlands docent omdat mij Nederlands docent mij oud mentor is 

Reageer