Ik wil niet meer

  • 30 August 2020
  • 2 reacties
  • 107 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Beste,

Na de vorige topic hebben mijn ouders ontdekt dat ik me snijd en dan heb ik gezegt dat ik dat doe omdat ik mezelf haat en toen hebben ze mijn zakmessen afgepakt en toen was ik het zo beu omdat mijn ouders mij sloegen en me uitschelden en super boos waren dus pakte ik een touw en probeerde me te stikken maar mijn broer kwam binnen en was aan het huilen en vroeg waarom ik dat deed en ik zei dat ik mijn leven haatte en nu ben ik weggelopen van huis en nu ben ik in het huis van iemand op school en daar gaan ze mijn ouders aanklagen en ondertussen heb ik iets scherps gevonden en heb al eens in mijn nek gesneden en ik wil niet meer leven.

 

Gr. ThatOneGayGuy

 

Tekst aangepast door De Kindertelefoon i.v.m. forumregel 9.


2 reacties

Reputatie 5
Badge +4

Hoi ThatOneGayGuy, 

We lezen dat je in een lastige situatie zit. Als je hierover wilt praten kun je elke dag tussen 11:00 en 21:00 gratis en in vertrouwen bellen (0800-0432) of https://www.kindertelefoon.nl/chat. Je bent ook welkom om te bellen (0900-0113) of chatten (www.113.nl) met 113 Zelfmoordpreventie. Zij zijn gespecialiseerd in het praten over zelfmoord en zijn dag en nacht bereikbaar. Je kunt bij hen ook gratis een online therapie volgen: dan spreek je meerdere keren met dezelfde psycholoog en blijft nog steeds anoniem.

Veel sterkte,

JanneB van De Kindertelefoon

kop op, 

je moet je niet zo laten doen kijk naar alle positieve dingen in het leven.

Het kan zijn dat je ergens heel goed in bent een bepaalde wetenschap/wiskunde/taal/…

dingen waarmee jij de wereld een stapje vooruit zou kunnen helpen.

en kijk naar je toekomst je hebt nog een heel leven voor je staan.

je ouders besloten om een kind te nemen uit meer dan 7 miljard mensen ben jij dat geworden.

Je zou blij moeten zijn dat je uberhaubt de kan hebt gekregen om hier op aarde te leven, en denk eens aan al je vrienden en familie, vanaf het moment dat jij jezelf het leven ontneemt dan denk je dat het goed is voor je eigen maar dat is een egoistische gedachten want de echte miserie begint daarna pas je ouders gaan heel triest zijn de mensen rondom jou gaan ook zeer triest zijn.

blijf gewoon hier bij ons hier op aarde 

ik geloof best dat er een hiernamaals is maar dat zou ik pas over 70 jaar willen weten of het daadwerkelijk waar is maar nu moeten we ons met andere dingen bezighouden,  normaal gezien heb je later een vriendin je  trouwt met haar je krijgt de kans om iemand anders een leven te gunnen en dan zit daar nog een deeltje van jou in. 

 

Reageer