Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18
Beantwoord

Ik wil niet meer

  • 23 augustus 2018
  • 30 reacties
  • 1943 Bekeken


Toon eerste bericht

30 reacties

Badge
Ik denk dat je dan gewoon moet wachten want misschien helpt dat. Kan je echt niks doen? Misschien nieuwe vrienden als je vrienden niet om je geven
Je zou hulp willen, maar klapt steeds dicht. Dat herken ik. Misschien helpt het je om te schrijven waar je mee zit, en via een brief te delen wat er in je omgaat. Lukt vertellen waar je mee zit goed op het forum? Je kan alvast hier terecht.

Groetjes
Kenshin
Reputatie 2
Badge +2
Ik heb hier niet alle reacties gelezen, dus als ik iets herhaal, niet op letten ok?

De gedachte dat je niks goed doet en iedereen je haat, klopt niet. Zelfmoord is een uitweg dat geen oplossing is. Je bent te jong. Ook al lukt het misschien niet, probeer te denken dat De Jij niet afhangt van de mening van de andere. Wat maakt het uit hoe ze je noemen? Ze kennen je niet, dus als ze gaan oordelen moet je maar denken (of zeggen) dat ze jou niet kennen zoals je bent en als ze dat wel doen, dat ze niks te oordelen hebben over hoe jij bent. Laat je hier niet op de kop zitten! En neem aub hulp aan ookal is het moeilijk. Jij bent de moeite waard en je moet denken dat het je helpt om je weer fijn te voelen. Blijf doorzetten! Je kunt het!

Dat wilde ik even zeggen😊
Reputatie 2
Badge +2
Tis trouwens weer een tijdje geleden, gaat het weer wat beter?
Reputatie 1
Badge
Ais jij zelfmoord pleegt zal jij misschien gelukkig zijn maar denk aan je familie en vrienden
Zij zullen dan niet gelukkig zijn

Reageer