ik kan niet meer

  • 22 juni 2019
  • 5 reacties
  • 170 Bekeken

Badge
hoi,
allemaal

zoals jullie misschien in mijn vorige topic hebben gelezen gaat het niet zo goed met me.
ik zelf heb ook het gevoel dat het steeds slechter gaat. ik word gewoon bang van mezelf en weet echt geen andere oplossing meer dan zm. ik heb al heel veel mogelijk heden opgezocht om zm te plegen en heb het ook al bijna gedaan!
ik heb ook al zovaak geprobeert duidelijk te maken dat dit geen grap is dat ik echt dood wil en als het zo doorgaat ik het echt doe, maar het maakt ze niet uit ze denken gewoon dat alles 1 grote grap is!!!!
de laatste tijd komt er ook gewoon geen verbetering, ik luister alleen maar meer depressieve muziek, slaap niet of nauwelijks meer (als ik slaap ongeveer 2 a 3 uur) en schrijf alleen maar depressieve teksten.
ik durf het ook nog steeds aan niemand te vertellen, want toen mijn moeder zag dat ik mezelf snij, zei ze: heb je ruzie gehad met een kat en begon te lachen, ze ziet gewoon niet dat het echt niet goed gaat en ik weet echt niet meer wat ik moet. want ik kan gewoon niet stoppen met mezelf pijn doen.
en mijn vriendinnen boeit het gewoon niks ze zien wel dat ik mezelf snij maar het boeit ze gewoon niks.
het is alsof niemand mij ziet staan. ik ben ook best onzeker door iedereen die alleen maar haat geeft dus daarom wil ik het ook niet vertellen gewoon omdat ik bang ben..
so I wanna die, that's the only thing that i will.
ik weet echt niet hoelang ik het nog volhoud.
dus misschien is dit wel mijn laatste topic...
I don't know
en dan kan iedereen mij wel weer egoïstische ofzo gaan vinden dat ik dit anderen mensen aandoe en dat snap ik, maar geloof me het boeit hun niks en anders hadden ze dat moeten laten zien dat ze om me geven en niet doen alsof ze me haten (wat ze dus doen)
ik heb al een afscheidsbrief geschreven voor als het zo ver is.
misschien duurt het nog even maar misschien ook niet, mijn leven ligt bij hun in handen.
want als dit niet verandert ben ik er echt klaar mee.\

groetjes,
A_V_

5 reacties

Reputatie 1
Badge +2
Hoi,

Wat vervelend om te horen dat het niet goed met je gaat en deze gedachtes hebt.
We vinden het heel goed dat je deze gedachtes deelt en in gesprek wil gaat. Dit zijn namelijk geen dingen om alleen mee te zitten.

Als je hierover wilt praten kun je ook bellen (0800-0432) of chatten met De Kindertelefoon, www.kindertelefoon.nl.
Je bent ook welkom om te bellen (0900-0113) of chatten (www.113.nl) met 113 Zelfmoordpreventie. Zij zijn gespecialiseerd in het praten over zelfmoord en zijn dag en nacht bereikbaar.

We hopen dat je hiervoor de juiste hulp vindt.

Met vriendelijke groet,
Elena van De Kindertelefoon
Reputatie 2
Badge +3
Hey,

Ik ken je gedachtes heel goed en ik snap dat je je alleen voelt maar dat ben je absoluut niet het is handig om in jou situatie te praten je denkt nu vast ja zal wel maar echt heb je een mentor of een leerkracht, vertrouwenspersoon waar je mee kan praten dat je teminste je hart kunt luchten je kan bijv je mentor een mailtje sturen over dat het niet goed gaat en dan nodigt hij je vast uit voor een gesprek ik weet zeker dat het je oplucht ik weet dat het moeilijk is om mensen te vertrouwen maar ik weet dat je het kan je bent niet alleen en mensen geven echt om je ookal heb je het gevoel van niet zoals ik ik ken je niet maar ik geef wel om je...

Je zij je moeder lachte je uit als ze het echt meende en weet dat jij je snijdt is dit zeker geen goede reactie maar miss bedoelde ze het niet zo en weet ze niet dat jij je echt snijdt... Miss kan je het daar nog een x over hebben met je moeder

Ik hoor graag nog een x van je

Stay strong💓💓

Xx mij
Reputatie 2
Badge +3
Hey

Ik snap hoe je je voeld alsof je er beter maar niet kan zijn en als je er dan niet meer bent het ze toch niet boeit

Maar weet dat er altijd mensen zijn die wel van je houden en je willen helpen ookal laten ze dat niet altijd even goed zien en ik doe dat snijden ook en mijn moeder denkt ook nog streets dat het door de kat komt dus meschien is het gewoon moeilijk om te zien

Maar weet dat er altijd mensen voor je zijn die je willen helpen waar nodig is

❤️❤️
Badge
Heyy x

Echt, ik kan niet bevatten en snappen hoe kut dit allemaal voor jou moet zijn.

Het enige wat ik kan zeggen is dat ik veel medelijden met je heb. Jammer dat je op dit forum niet kan chatten soms, zoals voor zulke dingen. Snap het ook wel, anders zou het echt een chaos worden!

Maar buiten dit om zou je dan mensen zelf kunnen zoeken op chat apps om met mensen te praten. In ieder geval moet praten echt gebeuren, zonder kom je er niet! Samen sta je altijd sterker <3

Je zou bijvoorbeeld op random mensen chat apps kunnen opzoeken. Soms kan een anoniem luisterend oor al veel helpen!

Maar ik leef echt met je mee, veel sterkte meid! Er zijn altijd ergens wel mensen die voor je klaar staan!
Badge
Hey

Ik heb het zelfde probleem ik zou graag met je willen praten en elkaars emoties uitwisslen. Ik snij mezelf z'n beetje elke dag maar ik geloof dat het uiteindelijk wel goed komt. Ik vindt jongens aantrekkelijk maar dat wil ik niet ik wil niet anders zijn. Ik wil een normaal leven lijden maar jammer genoeg lukt dat niet. Als ik jou was zou ik naar een vertrouwd persoon gaan. Maar ik weet dat je dit al heel vaak te horen krijgt en ik weet dat je het niet geloofd maar het is de waarheid. Iemand houdt en geeft heel veel om je. Ik weet dat je dit niet gaat geloven maar het komt goed. Voor mij is het al te laat maar voor jou nog niet. Eindig het niet nu nu je nog een leven voor je hebt dat je nog niet verpest hebt.

Xx Alex (niet mijn echte naam btw)

Reageer