Het gaat weer niet goed..

  • 13 January 2020
  • 5 reacties
  • 105 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Hoi, daar ben ik weer..

Het is misschien handig om mijn eerste 2 topics te lezen. Maar aangezien dat wel veel tekst is hoef je dat niet per sé te lezen en zal ik hieronder even schrijven wat belangrijk is om over me te weten.

-Ik ben 16 jaar

-Ik ben nu al 5 jaar depressief

-Ik heb een sociale angststoornis en autisme 

Ja, in mijn laatste topic had ik geschreven dat het weer wat beter met me ging.. het gaat nu weer veel slechter met me. Ik zal even schrijven wat er allemaal gebeurd is de laatste tijd.

Ik ben gestopt met mijn dagbehandeling. Ze vonden dat de behandeling niet werkte bij me en het ging sinds de behandeling eigenlijk veel slechter met me. Dit is alweer de 4e behandeling waar ik mee ben gestopt omdat het niet werkt bij me. Ik ben ook weer gestopt met school.. omdat de school bij de dagbehandeling hoorde kan ik daar nu niet meer naar toe aangezien ik niet meer naar de behandeling ga. Dit was al de 5e school in 4 jaar tijd.. ja ik moet er eigenlijk wel om lachen nu ik dit schrijf maar het doet me erg veel verdriet. Ik zit nu thuis zonder school of iets.  

Zoals ik in mijn andere topics vertelde ben ik suïcidaal. Niet iets om trots op te zijn. Ik zou er echt een miljoen euro voor willen geven om er van af te komen. Ik heb in mijn andere topics verteld dat ik het tegen niemand durfde te vertellen dat ik zelfmoord wil plegen. Jullie hadden toen mij als tip gegeven om het echt te vertellen tegen mijn psycholoog. Dit had ik gedaan. Ze reageerde er echt fijn op en ik voelde me toen ook erg opgelucht. Maar ik was echt heel depressief toen. Een paar weken later kreeg ik ruzie met mijn beste vriendin. Dit leidde er onder andere toe dat ik een poging had gedaan om zelfmoord te plegen. Dit mislukte (helaas). Ik had het een paar dagen later verteld tegen mijn psycholoog op mijn behandeling. Ik had verwacht dat ik gelijk opgenomen zou worden (wat mijn ergste nachtmerrie is) maar ze reageerde gelukkig normaal. Er kwam wel gelijk een psychiater naar me toe en ik moest medicijnen die niks holpen. Maar van die behandeling ben ik nu weg. Aan de ene kant fijn, het hielp niks en het ging alleen maar slechter met me. Aan de andere kant erg verdrietig, er zaten wel mensen die naar me wilden luisteren maar het was de zoveelste behandeling die niet hielp. Ik heb nu echt niks meer. Geen vrienden, geen school, niks en ik ben nu nog steeds depressief. 

Ik heb niet echt iets te vragen aan jullie maar ik wilde het gewoon ff kwijt. 

Trouwens ik heb nog iets anders te vertellen, kennen jullie het programma Tygo in de psychiatrie? Het is een soort van docu/serie op NPO. Interessant om te zien als je ook veel met de psychiatrie te maken hebt. Je kan het programma hier vinden. Ik kan met echt het meeste inleven in Jason (persoon in dat programma), omdat ik vind dat we niet zoveel verschillen van elkaar en ik er bijna zo er bij loop als hem. Echt sneu voor hem.

Groeten, zeeleeuw.

Ps. Sorry als mijn schrijfstijl niet zo fijn is, ik gebruik best korte zinnen. Ja, ik ben echt een perfectionist 😂


5 reacties

Hi Zeeleeuw77,

 

oh wow, je hebt echt al veel meegemaakt en elke keer nieuwe hoop en dan blijkt het om één of andere reden toch niet te werken.

 

Ik heb dit topic net nog maar even snel doorgelezen en ik wilde je toch een beetje een hart onder de riem steken, voordat je account opgeheven wordt. Ik zag namelijk, dat je dat aangevraagd had.

 

Als ik een miljoen had, kreeg je het, voor het geval er een behandeling zou zijn, die van jou weer een gelukkige(re) jongen zou maken.

 

Ik ken die serie van Tygo wel, maar heb niet alle afleveringen gezien. Misschien moet ik dat binnenkort wel eens doen om beter te weten hoe het leven voor jou allemaal gaat en hopelijk kom ik dan misschien nog op een ideetje om je te helpen.

 

Aan de ene kant gelukkig voor mij, maar jammer voor jou, heb ik totaal geen ervaring met de problemen waar jij nu mee moet dealen. Er zijn wel anderen hier op het forum, die jou misschien nog wel een beetje beter kunnen steunen.

 

Hopelijk lezen ze dit topic, nu het weer een beetje bovenaan komt te staan bij de actieve topics. Hopelijk kunnen ze jou nog wat betere tips geven, dan ik dat kan.

 

Dit is het even voor nu. Om je toch nog snel ff (hopelijk) een beetje goede moed in te praten.

 

Liefs en groetjes,

M&M's

Reputatie 6
Badge +5

Hoi gebruiker,

We lezen dat je het moeilijk hebt. Wat goed dat je hier je verhaal deelt! Weet dat je ook altijd De Kindertelefoon mag bellen (elke dag van 11:00 tot 21.00 uur: 0800-0432) of met ons mag chatten als je anoniem je verhaal wilt delen of samen met De Kindertelefoon wilt kijken hoe je je situatie kunt verbeteren. Je bent ook welkom om te bellen (0900-0113) of chatten (www.113.nl) met 113 Zelfmoordpreventie. Zij zijn gespecialiseerd in het praten over gedachten aan suïcide en zijn dag en nacht bereikbaar. Je kunt bij hen ook gratis een online therapie volgen: dan spreek je meerdere keren met dezelfde psycholoog en blijft nog steeds anoniem.

Hartelijke groet en veel sterkte,

Renske
De Kindertelefoon

@Renske H ,

 

je hebt net 10 minuutjes voor jouw reactie hier in dit topic, zijn account (op zijn verzoek) verwijderd. Natuurlijk kon je dat ook niet weten.

 

Misschien dat hij, als hij dat wil, nog terug kan komen met een nieuw account. Maar dat moet hij natuurlijk zelf beslissen.

 

Natuurlijk kan hij, ook zonder account (toch?) bellen met de kindertelefoon.

Heb je wel een account nodig als je een keertje wilt chatten met de kindertelefoon of kan dat ook zonder account. Ik heb die kennis nu niet paraat. Het zal wel ergens staan, denk ik. Maar misschien wel handig om te weten voor anderen ook, die dit lezen.

 

Ik hoop sws dat het in de toekomst beter met hem gaat.

 

Groetjes,

M&M's

Reputatie 6
Badge +5

@M en Ms , gelukkig zijn reacties ook zonder account te lezen, en hij is zeker vrij om opnieuw een account aan te maken!

Je hebt geen account nodig om te bellen of te chatten met De Kindertelefoon. 

Ik hoop ook dat het in de toekomst beter met hem gaat, en dat hij zijn verhaal bij iemand kwijt kan. 

Groetjes,

Renske
De Kindertelefoon

hey 

 

ik weet dat je acc gister werd verwijdert... 

toen wouw ik reageren maar je toppic was toen met iets te zwaar. dus dan maar nu een reactie. ik hoop dat je die reactie van M en Ms en die van mij stiekem leest..

 

ik vind het echt rot voor je dat nog een behandeling  niet werkte. maar je moet alles geprobeerd hebben. er zijn zo veel verschillende soorten hulp dat je ze vast nog niet allemaal hebt gehad. meestal als je iets kwijt bent dan vind je het altijd toch op de laatste plek waar je nog kan zoeken. ik zie het ongeveer als het het zelfde want jij bent nu ook op zoek... 

 

ik zou ook voor je willen dat de perfecte hulp was die bij iedereen aan sloot maar dat is niet zo want elk persoon is anders dus iedereen hulp die ze nodig hebben is ook anders.  

 

maar ik vind het echt super knap van je dat je het je psycholoog hebt vertelt! 

 

ik snap dat een opname je grootste nachtmerrie is maar wat nou als dat juist het gene is wat je nodig hebt? je kan pas zeggen dat het niks is als je opgenomen bent geweest.  

 

 

Er zijn wel anderen hier op het forum, die jou misschien nog wel een beetje beter kunnen steunen.

 

ik kan niet maar zou wel Zeeleeuw77 willen steunen. ik weet hoe het voelt maar ik kan niemand vertellen hoe je er van af komt. dat licht aan het persoon zelf. 

 

Zeeleeuw77 heb je nu nog wel een psycholoog of heb je die ook niet meer. als je die niet meer hebt probeer dan alsjeblieft een nieuwe te zoeken want zij kan met jou nadenken over wat voor behandeling je nu kan krijgen. en probeer weer naar een school te gaan. scholen kunnen ook positieve dingen brengen.  

 

ik hoop dat je er wat aan hebt. voor mijn gevoel heb ik vooral onzin getypt 🙈

 

groetjes blue

 

 

Reageer