Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18

help! ik snij mezelf

  • 18 juli 2019
  • 33 reacties
  • 588 Bekeken

Badge
Hallo allemaal
Ik wil alvast voordat ik met mijn verhaal begin sorry zeggen voor het gigantische verhaal wat het gaat worden maar op dit moment weet ik het allemaal niet meer en ik moet het gewoon allemaal effe kwijt. Maar ik hoop toch dat er mensen zijn die effe de tijd nemen om het door te lezen.
Nou laat ik er maar mee beginnen dat ik een jongen van 15 jaar ben en er ongeveer 10 maanden geleden voor mezelf ben achtergekomen dat ik op jongens val. Alleen een van de problemen is dat ik thuis christelijk ben opgevoed en dat (gelukkig alleen!) Mijn vader vol tegen homoseksualiteit enzo is ( ik ben al lang blij dat de rest van mijn familie het wel accepteerd)
Het was dan ook schrikken toen ik er achter kwam dat ik op jongens viel. Vanaf toen wist ik echt niet meer wat ik moest ik liep de hele tijd met de gedachten hoe ga ik dit ooit thuis vertellen en hoe gaat mijn vader hier op reageren. Hierbij komt ook nog kijken dat ik in die zelfde tijd steets meer interessen kreeg in nagellak en dat het me best best leuk leek/lijkt om te dragen. Hierdoor voelde ik me raar en wist ik niet meer wat ik moest. Ik begon me te snijden en naar een paar dagen zaten mijn onder en bovenarm er helemaal onder. Op dat moment was het niet gek als je bijvoorbeeld bij gym een trui aan had dus het viel gelukkig niet op. Maar een paar weken later in een andere les had ik mijn mouwen iets omhoog en zag mijn beste vriedin de sneeen zitten. Ze vroeg er naar en of ik de reden er achter wilden vertellen. Ik was al twee weken nergens anders mee bezig dus het was heel fijn om het verhaal bij haar kwijt te kunnen. Ze reageerden er heel lief en goed op en we hadden er een tijd over gepraat. Doordat ik daarna ook steets bij haar me verhaal kwijt kon had ik geen behoefte meer aan snijden. Maar 2 maanden later had ik nog niks thuis verteld en begon ik weer over alles na te denken. Het snijden begon weer alleen nu op mijn onderbeen en veel meer en dieper. Hiedoor waren de sneeen veel beter zichbaar en bleven ze ook langer zitten. Dit maakten me nog rotter en ik ging door met snijden. Een paar dagen later was ik 50 sneeen rijker en voelde ik me alleen nog maar rotter. Die goede vriendin en mijn vriendengroep wisten het nog niet. Die zelfde dag besloot mijn vrienden groep om binnenkort te gaan zwemmen. Iedereen keek raar toen ik zij dat ik niet mee ging. Die vriendin snapten natuurlijk zelf ook wel waarom ik niet mee wilden. En kwam zelf naar me toe met de vraag of dat ik me weer sneed. Uiteindelijk heeft zij tegen de groep gezegt dat ik mezelf sneed maar dat ik er liever niet over wilden praten. Gelukkig zit ik in een vriendengroep due met zulke dingen heel normaal om gaan. Een paar weken later ben ik ook voor hen uit de kast gekomen. Door dat mijn vrienden mij accepteerde en me hielpen waar ze konden had ik geen behoefte meer aan snijden. Het is maanden achter elkaar echt heel goed gegaan en ik voelde me echt goed. Maar nu een week geleden ging echt weer verschrikkelijk mis. Ik begon weer steets meer na te denken en alle nare gedachtens kwamen weer op. Toen vertelde die beste vriendin ook nog dat ze volgend schooljaar naar een hoger niveau gaat. Dus dan zit ze niet meer bij mij in de klas. Ik heb dit afgelopen jaar altijd bij haar mij verhaal kwijt gekunt en ze hielp altijd. En is dat is straks allemaal weg. Ik heb in twee dagen tijd een van mijn bovenbenen naar de tyfus geholpen door het helemaal vol te snijden. Ik durf nu een week later nog steets niet goed naar me been te kijken want ik ben er alleen maar lelijk van geworden en ik ben bang dat de meesten nooit meer weggaan.

Nou mensen dit was mijn hele verhaal ik weet hij is echt verschrikkelijk groot. Maar toch
Hoop ik dat er mensen zijn die willen helpen.
Liefe groetjes Koekhapper

33 reacties

Hoi, Koekhapper,

Homoseksualiteit is bij wet niet verboden is het discrimineren van homo's wel. Aan de andere kant mogen mensen geloven wat ze willen. De rechtvaardige balans is dat mensen mogen geloven wat ze willen zonder dat anderen er last van hebben, vind ik, en jouw vader geeft jou last.

De fout ligt niet bij jou.

Goed dat je je verhalen al met vrienden hebt gedeeld. Ik zou dat vooral blijven doen met vrienden die je vertrouwt, maar weet je vader al dat je homo bent? Misschien heb je een probleem als hij erachter komt. Ben je daar bang voor? Als hij je mishandelt of slaat o.i.d., kun je contact opnemen met Veilig Thuis of de Kindertelefoon via meer hulp.

Je moet stoppen met snijden. De oorzaak is je probleem en daarom kun je terecht bij 113. Er is zelfs een artikel geschreven op die website over homoseksualiteit onder het christendom.

Hier is nog een website met informatie en andere christelijke homo's: Iedereen Is Anders.

Wil je dit topic regelmatig updaten zodat we je verder kunnen helpen?

Groetjes,

Een Persoon Zonder Naam
Badge
Hoi persoon zonder naam
Heel erg bedankt dat je op mijn bericht hebt gereageerd.

Nee mijn vader weet nog niet dat ik op jongens val. En ik denk ook zeker niet dat hij mij zou gaan mishandelen. Maar als we het thuis wel eens over dit onderwerp hebben maakt hij altijd wel kenbaar dat als een van ons thuis komt met een vriend of vriendin dat die vriend of vriendin het huis niet inkomt. En mijn moeder weet het ook nog niet. Ik weet dat ik het gerust tegen haar kan zeggen en dat ze 100% achter me staat maar daarna moet me vader het ook weten en dat houd me tegen.

En mocht er weer wat gebeuren zet ik dat zeker hier in deze topic

Liefe groetjes koekhapper
Badge +1
hoi koekhapper!
eerst wil ik even zeggen, goed dat je hier contact hebt opgenomen want ik zit ook in een zeer lastige situatie nu, en de kindertelefoon helpt echt. Het is goed om je te luchten, dus, goed dat je dat doet! je hebt waarschijnlijk wel behoefte aan mensen die naar je luisteren. Die vriendin gaat dus naar een andere klas, dus dan zie je haar niet meer. Je kan niet voor eeuwig zo blijven, en bij haar blijven schuilen. Je zal haar niet de rest van je leven zien. Je moeten weten dat mensen echt om je geven, gay, hetero, bi, pan, maakt niet uit! tegenwoordig word het veel meer geaccepteerd trouwens. Heel fijn dat je een familie hebt die het goed vind ( behalve je vader dan ) heb jij het idee, dat snijden helpt? word je er rustiger van, kalmeert het je, of zoek je gewoon afleiding? Ik ben na het lezen van jou verhaal tot de conclusie gekomen dat het tijd is om iets te veranderen hier! je zit nu eigenlijk in een soort cirkel, dat als het even goed gaat, je weer blij bent en hoop hebt, maar als het wat minder goed gaat is gaat het ook écht niet goed. En dat is oke! ik heb dat ook, nu thuis. ik support je 100% in deze situatie en je kan altijd hiet terecht. Maar het is tijd voor verandering. Anders komt er nooit een oplossing. ( dit is niet gemeen bedoeld, ik wil je oprecht alleen maar helpen! ❤️) hier even een lijst van de dingen die op orde moeten komen:

  • je moet stoppen met snijden, hoe moeilijk het ook kan zijn!
  • vind je vertrouwenspersoon, een mentor bijvoorbeeld. ( heb daar zelf weinig ervaring mee, ik ga pas deze zomervakantie naar de 1e ) een vertrouwenspersoon kan ook een buurvrouw ofzo zijn, een familielid ofzo. Het liefst iemand waar je snel contact mee kan zoeken als er hulp nodig is.
  • boost je zelfvertrouwen! serieus, je doet het echt heel goed nu!! ik kan me niet voorstellen hoe het is om in zo’n situatie te zitten. Als je meer zelfvertrouwen hebt, word alles een stuk makkelijker. Uiteindelijk, komt alles in het leven wel goed. Je bent gay, dus? wat gebeurt er? je vader word boos en accepteert je niet, wat dan? het is jou leven, ur amazing and u can do this!
  • vind iets om je af te leiden van deze hele situatie, ( en van het snijden) ga lezen ( serieus, doe dat. Lezen is echt goed voor je, het helpt je om je af te leiden enzo ) ga tekenen, wees creatief! sporten helpt ook heel goed voor als je veel aan je hoofd hebt, supergoed anti-stress middel!
  • verander iets in je dagelijkse routine. Als je je leven wil veranderen, moet je beginnen bij kleine dingen. Maak bijvoorbeeld een keer een lekkere milkshake als ontbijt, sta wat eerder of later op, ga lekker een rondje lopen met muziek in voor je naar school gaat, het maakt mij niet uit, doe maar wat!
  • luister naar muziek!! luister naar jou favoriete artiest! zelf vind ik queen, michael jackson, prince en amy winehouse echt super leuk, dus daar luister ik nonstop naar. Van welk soort muziek hou jij?
ik hoop dat je iets hieraan hebt! ❤️
heel veel succes, het lukt je wel!
groetjes,
ikwillieveranoniemzijn xx
Badge
He hoi ikwillieveranoniemzijn

Wauw super bedankt voor deze vele tips!
Ik ga hier zeker wat mee doen!

Snijden is voor mij inderdaad een afleiding en het geeft me een soort rust. Het voelt goed om te doen want alle pijn die in je hoofd zit vergeet je effe helemaal. Maar die rust is daarna ook weer heel snel afgelopen...

Naar mijn mentor gaan zie ik niet echt als een super plan. Want hoe graag je het ook niet wil de dingen komen toch wel weer bij je ouders terecht
(Maar ja dat zijn alleen mijn eigen ervaringen)
Maar ik heb ook een andere goede vriedin waar ik zoiezo als wel eens mijn verhaal aan kwijt kon. dus ik hoop dat ik daar vaker te recht kan.

Dat naar muziek luisteren goed helpt als afleiding was ik zelf ook al achter. Maar muziek luisteren combineren met een rondje lopen is mischien ook wel een iedee! Daar had ik nog helemaal niet aangedacht. Ik zelf heb zo te zien een heel andere smaak muziek(: ik luister zelf heel graag na de band Sabaton en Slipknot ( hardrock, power metal) en jaren 70 en 80 muziek vind ik ook heerlijk om naar te luisteren ( dus ook Qeeun)

Ik hou zelf ook heel erg van lezen dus dat is zeker een plan. Iets creatiefs doen is voor mij te veel van het goede, je moet het zo zien ik heb twee linker handen(:

Nogmaals bedankt voor de hulp en de vele tips
Groetjes Koekhapper
Badge +1
hee koekhapper,
vet nice, je muziekstijl!! zelf luister ik ook naar sabaton, ( to hell and back is my all time favorite! ) zelf vind ik Pär sundström ( spel je zn naam zo? ) , de basgitarist echt heeelemaal geweldig!! ik ben nu het introstukje van The Red Baron op mn elektrische gitaar aan het leren 😂 komt niet vaak voor dat ik mensen zie die daar ook naar luisteren hahah 😉 ik luister echt naar vanalles, ligt een beetje aan mn mood tho. Ik ga vandaag nog naar een platenwinkel, kijken of ze wat leuks ertussen hebben.

maargoed, genoeg over mijn muzikale leventje, heel goed dat je wat van mn tips oppikt. Is er nu nog iets wat je kwijt wil, of waar je hulp bij nodig hebt? zo ja, laat het horen! je mag hellaas geen gegevens uitgeven, vet jammer, want als er iets is zou je me altijd even iets kunnen sturen. Als je hulp nodig hebt, gewoon even hier iets neerzetten en dan kan ik je helpen. Ik ben zelf geen therapeut ofzo ik kan niet weten of ik goede adviezen geef enzo, maarja wat maakt t uit ahahah.

het klopt wel, alles wat je aan je mentor vertelt komt weer bij je ouders terecht. Daarom is de kindertelefoon wel goed, lekker anoniem.
dat van het snijden, moet je zien als roken. heel even voelt het goed, daarna is het alweer over en raak je weer gestresst. het is een tijdelijke oplossing. En te diep snijden kan gevaarlijk zijn, en na een lange tijd zelfs dodelijk (als je te dichtbij je pols snijd) doe het aub niet!!

als er nog iets is, hoor ik het graag!
groetjess
Badge
Hi ikwillieveranoniemzijn!

Wauw die verwachte ik ook niet! Je hoort inderdaad nooit veel mensen die de band Sabaton kennen of er naar luisteren. Ik zelf vind Withe death en Union echt helemaal geweldig ( ik kan nooit kiezen😂)
maar Carolus Rex blijft toch ook een toppertje!
Vooral de zweedse versie. Het is dat ik naast mijn twee linker handen ook 0,00% muziekaltiteit in mij heb😂. Anders had ik het ook wel vet gevonden om sabaton op de gitaar te kunnen spelen.

maar goed ik had nog een vraagje. Zoals ik al eerder zij zal mijn moeder 100% achter me staan als ik haar zou vertellen dat ik gay ben. Maar iets in mij (ik ben altijd al erg onzeker geweest een beetje faalangst dus) houd me tegen om het haar te vertellen, iedere keer als ik denk JA dit is het moment dan klap ik dicht. ik had er al eerder aan gedacht om het op te schrijven en dat bijvoorbeeld te geven of op haar nachtkastje te leggen. Maar ik weet niet of dat wel de juiste manier is om te doen.

Groetjes Koekhapper!
Badge +1
hee koekhapper,
ja echt vet nice!! ik ben zelf pas 12 maar kinderen uit mijn klas zijn gewoon boringgg, echt serieus, zo kinderachtig. En als ik dan zwarte kleren ofzo of band t-shirts draag vragen ze weer of ik depri ben ofzo, ik heb echt nooit goed contact kunnen maken met mensen en dus ook niet mn muziekstijl. Echt leuk om iemand te ontmoeten die hetzelfde luistert!!

vraagje: heb je behoefte eraan om het te vertellen? ik ken je moeder natuurlijk niet enzo dus ik weet niet hoe ze is, maar je moet een beetje inschatten of je in de juiste situatie zit nu. Als ik jou was ( dit hoef je niet persee te doen, gewoon advies!) zou ik eerst een beetje je levensstijl verbeteren, probeer meer zelfvertrouwen op te bouwen en shit met die tips die ik je heb gegeven. dan maak je misschien een betere keuze als je het aan je moeder vertelt. Als het te gehaast is doe je het misschien op de verkeerde manier. Ik zou er wel vanuit gaan dat ze het aan je vader vertelt. Ik denk altijd zovan ja, wat gaat hij doen? je word echt niet doodgemaakt hoor. Gewoon risicos nemen ( sorry, zo ben ik gewoon ) ik heb zelf een zeer slechte ervaring met “ vaders “ want die van mij is gewoon echt, joh laat ik daar maar niet over beginnen ahaha. Maar dus vraagje, heb je veel behoefte om uit de kast te komen? denk je dat het je problemen oplost?

liefss, ikwillieveranoniemzijn
Badge
He hoi ikwillieveranoniemzijn

Het probleem is ik WEET gewoon niet wat ik moet en wat ik wil. Dat is ook de reden dat ik nog niks aan me moeder heb vertelt. Ik weet niet goed hoe ik dit moet uitleggen maar ik ga het toch proberen en ik hoop dat je het snapt. Kijk in mijn hoofd heb ik twee gedachtens en die zijn:
1 aan de ene kant wil ik het me moeder wel vertellen. En ik weet dat als ik zeg dat ze het me vader niet mag vertellen, ze dat ook niet doed.
Maar ja helpt het wel bij het snijden ik denk zelf van niet, want ik kan er dan wel met mijn moeder over praten maar met me vader ben ik nog niks opgeschoten. En dan moet ik later alsnog naar me vader toe ookal doe ik het samen met me moeder
Het is alsnog niet makkelijk.


2 en aan de andere kant denk ik is het niet beter als ik wacht tot dat ik een vriendje heb. Want als ik hem thuis kom voorstellen ben ik ook gelijk uit de kast . En hij moet dan maar gewoon accepteren dat ik gay ben en dat mijn vriendje hoe dan ook bij mij thuis komt. Dus dat zal het allemaal makkelijker maken. Mischien niet voor me vader maar zeker wel voor mij.

Groetjes Koekhapper
Badge +1
hee koekhapper,

ik zie dat dit een best moeilijke maar ook ( hellaas ) veelvoorkomende situatie is. als jij pas wacht tot je een vriendje hebt en dat je dan meteen uit de kast komt, kan dat ook. Als dat het makkelijker maakt voor jou, waarom niet? is je vader een aardig en leuk persoon om mee te praten? kan je naar hem toe als je iets dwars zit?
Badge
Hi ikwillieveranoniemzijn

Als het om zulke dingen gaat is mijn vader zeker geen leuk persoon alleen maar lastig. Je moet het zo zien hij heeft zijn mening en daar blijft het bij. Dus om nou naar hem toe te gaan om er samen over te praten, denk ik dat ik daar zelf niet zo zin in heb. Ik denk dat het beste iedee en oplossing is dat ik wacht tot dat ik verkering heb en dan is het hoe het is ( hoe dan ook heeft hij er niks over te zeggen) en moet hij mijn geaardheid gewoon respecteren. Voorderest heb ik een hardstikke liefe vader en kan ik altijd naar hem toe alleen met zulke dingen verschillen we nogal van mening.

Groetjes Koekhapper
Badge +1
als je denkt dat dat beter is, lekker doen! niet al teveel twijfelen, t komt wel goed. Heel erg bedankt voor dit gesprek trouwens, t is nu zomervakantie en t is echt vet saai dus k word wel blij iedere x als ik een reactie zie haha 😉

als je nog hulp nodig hebt, just say it!
groetjes, ikwillieveranoniemzijn
Badge
Haha ik vind het alleen maar heel lekker dat ik vakantie heb, alleen al aan de gedachten weken achter elkaar niks te hoeven doen vind ik echt geweldig. Maar dat is mischien ook omdat ik in de afgelopen maanden alleen keihard heb geleerd voor school en ook nog al het gedoe van me zelf er bij. Ik heb nu al bijna twee weken vrij maar ben nog steets aan het uitrusten van al die toetsen die ik in de laatste twee schoolweken heb gehad😂

En als er weer wat is of ik heb een vraag dan gooi ik die zeker hier in

groetjes Koekhapper
Badge +1
ugh, ik zou echt graag naar school willen. Ik heb gewoon een beetje contact nodig ahahah,

maargoed, goed dat je iets van je laat weten. Geef me een update als er iets is gebeurd ok?
Badge
Hee allemaal!

Ik weet dat ik had gezegd dat ik zo nu en dan dit topic zou updaten maar ja het is al weer een maand later. Ik ben ( wat inmiddels al weer een week terug is) op vakantie geweest en kon ik niet zo makkelijk op internet.

Maar goed in deze maand is er weer genoeg gebeurt en ik heb echt ongeloofelijk de behoefde om me verhaal kwijt te kunnen.

Dus laat ik maar beginnen. Op vakantie had ik niet de mogelijkheid op mezelf te snijden. Wat opzich wel goed was maar dan pas merk je hoe verslaafend het is om jezelf te snijden. Maar ik had een andere manier gevonden om me verdriet in kwijt te kunnen en dat was niet een beste want ik begon mezelf met een aansteker te branden. En ik zal eerlijk zijn dat is echt een hel mischien nog wel erger dan snijden. Hoe stom en hoe dom ook maar nu ook nog steets denk ik ik wil mezelf branden terwijl het tering veel pijn doet. Ik ben nu weer thuis en we hebben in huis geen aanstekers liggen en de drang om ze te kopen is nog te weerstaan. Dus dat is een klein dingetje waar ik toch wel trots op ben!

Naast al deze nieuwe ellende ben ik ook weer over andere dingen gaan na denken en dat is nou niet echt iets waar ik vrolijk van word. Want me hoofd word er alleen maar voller van. En dat is ( ik weet ik heb hier niks over gezegd toen ik deze topic begon maar dit speelt al weer een tijd door me hoofd ik heb het hier ook nog niet over gehad met vrienden want ik schaam me denk ik er toch voor)
Dat ik denk dat ik me wel seksueel aangetrokken kan voelen tot meiden maar niet verliefd er op kan worden. Want precies het zelfde gevoel als wat ik bij jongens heb kan ik soms ook bij meiden hebben. Dat ik ze dus echt heel knap kan vinden. En als ik porno kijk kan ik ook best wel geil van een vrouw worden. Maar ik heb echt nog nooit gehad wat ik dus wel bij jongens heb dat ik iemand echt leuk vind of dat ik verliefde gevoelens voor een meisje heb. Maar me vraag is dus is dit niet heel raar en kan je uberhaubt wel als je gay bent seksuele gevoelens hebben voor een meisje. Of ben je dan niet gewoon bi.

Nou om dit nou nog een update te noemen... mischien is daar voor me verhaal een beetje te groot geworden. Maar goed me hoofd was weer eens veel te vol en ik liep al een tijd met deze vraag in me hoofd. Dus ik hoop dat er mensen zijn die effe de tijd willen nemen dit door te lezen en me willen helpen.

Groetjes koekhapper!
Reputatie 6
Hey,

Ik las je update en daar wil ik even op reageren.

M'n zus heeft hetzelfde als jij, maar dan omgekeerd. Seksueel voelt ze zich aangetrokken tot vrouwen en mannen, maar romantisch alleen tot vrouwen. Ze gaat i.h.a. door het leven met het label biseksueel, omdat niet iedereen haar begrijpt en zo heeft ze nog wat redenen. Er zijn ook specifiekere termen voor. Biseksueel en homoromantisch of zoiets?

Ik weet het niet precies. Het maakt niet uit welk label je pakt. Gay is in principe ook een koepelterm, waar veel meer seksualiteiten onder vallen dan homoseksueel. De labels zijn tegenwoordig helemaal niet meer zo vast en eigenlijk kan iedereen gewoon er zijn eigen betekenis aan geven. Maak je dus echt geen zorgen om wat wel en niet kan of mag. Alles kan en mag en is oké! Pak een label wat bij je past en wat goed voelt en wees ook niet te veranderen als dat goed voelt.

Gr. Pin
Hey,

Voor waar je op valt, hoef je je niet voor te schamen. Homoseksualiteit is al iets wat in de tijd van de Romeinen bekend was, en is daarmee iets natuurlijks.

Iedereen is biseksueel, omdat je in je leven vaker verliefd wordt dan één keer. Je kunt wel op een bepaalt geslacht vallen op de manier van seksueel aangetrokken voelen tot dat geslacht, maar je kunt dan wel verliefd zijn op iemand anders. Liefde is namelijk wat anders dan op de personen waarop je valt.

Iedereen die tot nu toe verliefd is geworden op meiden, kan nog verliefd worden op een jongen en andersom.

Ben je nu verliefd op een jongen als jongen, dan ben je homo, anders niet. Ben je op niemand verliefd? Dan hoef je je niet in die termen te verdiepen.

Groetjes,

Geen_Naam
Badge +1
hai koekhapper! je kent me misschien nog wel, ik moest zo plotseling aan je denken want je zei dat je een update zou geven dus ik keek even en jahoor hahah

Als allereerst wil ik zeggen, goed dat je een alternatief voor snijden hebt gevonden, maar jezelf verbranden is echt niet goed voor je. Maar, je zegt dat het te weerstaan is om geen aansteker te kopen dus dat gaat echt de goede kant op!! ❤️

en over dat je je seksueel aangetrokken voelt bij meisjes maar niet dat je verliefd op ze kan worden, dat hebben veel mensen. Ik zou er niet teveel over nadenken, misschien heb je het juiste meisje niet gevonden ofzo, en misschien ben je biseksueel. Ik zou er niet teveel over nadenken totdat er een situatie ontstaat waarbij je bv verliefd bent op een jongen / meisje maar niet seksueel aangetrokken voelt. Uiteindelijk in het leven, ga je voor een iemand, of dat nou een jongen of meisje is, maakt niet uit! Wat ik zie is dat je twijfelt aan je seksualiteit, maar je hoeft helemaal geen “ label “ te hebben. Je hoeft niet persee bi, hetero of gay te zijn. Het maakt echt niet uit! Je ziet het wel wanneer je verliefd word op iemand en meestal als je verliefd word voel je je ook een klein beetje seksueel aangetrokken. En het is heel normaal dat je geil word van porno met meisjes erin, dat hebben jongens nou eenmaal. Wil je dan ook iets met een meisje doen, of word je alleen geil ervan, en zou je dan liever met een jongen iets willen doen?

dit hoort allemaal bij het leven, ik zou echt niet twijfelen, je ziet t wel wanneer je iemand leuk vind! Hoe gaat het trouwens met jezelf, en hebben mijn tips vorige keer een beetje geholpen?

groetjes! ⚡️
Badge
He hoi Pin en Geen Naam

Super bedankt voor de reacties!

Ik weet dat ik niet per se een label aan mezelf hoef te plakken en ik ben nog maar 15 dus er kan nog weet ik wat allemaal gaan gebeuren met me gevoelens. Hoe ik er op dit moment in sta zou ik mezelf het labeltje homoseksueel geven omdat ik al vaker op jongens verliefd ben geweest en me in het algemeen meer intresseer in jongens. En ik weet ook wel dat ik me er niet al te druk om hoef te maken. Maar voor jezelf in het gewoon het fijnst om iets zeker te weten en niet onzeker te hoeven zijn over wat je nu wel en niet voelt voor iemand.

Groetjes Koekhapper!
Badge
Hi hoi Ikwillieveranoniemzijn!

Ook jij super bedankt voor je reactie!

Het idee om met een meisje seks te hebben trekt me altijd wel aan. En het lijkt me ook best wel leuk/spannend om met een meisje te experimenteren. Maar voor me gevoel blijft het daar altijd bij. Dus ik denk dat het iedee om seks te hebben met een jongen me meer aantrekt. Maar ja geen van bijde is nog in de praktijk gebeurt. Dus dit is alleen hoe ik denk dat ik het vind. Ik kan het uiteindelijk wel veel fijner vinden om met een meisje seks te hebben dan met een jongen.

Met mezelf gaat het op dit moment wel reddelijk. Ik probeer elke dag zo veel mogelijk dingen te doen om me zelf maar af te lijden van al me gedachtens en volgensmij wil dat best wel lukken op dit moment. Ik probeer ook elke dag sommige dingen steets te doen zo heb je voor je zelf een klein ritme waar je jezelf aan kan houden.

Groetjes Koekhapper!
Badge +1
haiiii,

ik denk dat je eerst seks moet hebben met een jongen en een meisje voordat je écht weet wat je wil, dus voor nu niet teveel twijfelen!
als er iets is, dan kan je altijd nog een update toevoegen!! ❤️
Badge
He hoi allemaal!

Ik weet het al weer een update. Maar ik heb vandaag weer een terugval gehad met snijden, dit keer op mijn rechter onderarm. En ik had gewoon heel erg de behoefte om alles effe op te kunnen schrijven en ergens mijn verhaal kwijt te kunnen dusja. En ik heb dringend advies nodig.

Ik heb vanaag dus weer een terugval met snijden gehad. het zijn er aardig wat en ze zijn ook flink goed te zien. In principe maakt het nog niet heel veel uit dat ze goed te zien zijn. Want ik ben echt een groot truien liefhebber en loop er het liefst het hele jaar in. Alleen ik heb morgen twee uur gym en het is er nou niet echt weer voor om in deze hitte twee uur in een trui te sporten. Dus dan komt het er op neer dat ik in korte mouwen moet. Maar ja dan ziet de hele klas in een keer die sneeen. ik zou er ook plijsters over heen kunnen plakken alleen zou ik daarvoor de hele voorraad moeten plunderen zoiezo zou dat alleen maar een kliederboel worden en verband of iets in die buurt hebben we niet liggen. Dus dat gaat allemaal niet. En het zou een grote grap worden als mensen er naar vragen en ik antwoord ja dit heeft mijn kat gedaan want dat geloofd geen enkele idioot. Dus mijn vraag is wat moet ik nu doen want ik schiet steets meer in de stres.

Nou nu ik dit alles heb getypt geeft het een fijn gevoel dat ik alles effe van me af heb kunnen schrijfen. Ik hoop dat er mensen zijn die een advies willen geven want zelf kom ik er niet meer uit.

Groetjes Koekhapper!
Badge +1
hi darlinggg,

goed dat je alles opschrijft, en je kan ons ( ofja mij in ieder geval ) zeker vertrouwen! je moet echt niet gaan stressen want dat maakt dingen alleen erger; dont worry, be happy 🙂 makkelijk gezegd moeilijk gedaan iknow, maar je komt er wel.

misschien kan je er make up overheen doen? of gewoon een losse lange trui, van dun materiaal. Misschien kan je gym proberen te skippen, maar dat ter zeide. Ik weet niet hoe het eruit ziet, maar als het heel erg is moet je echt verband ofzo erop doen. Maar ik denk dat een lange dunne trui die je armen ook bedekt een beter idee is. als het dichtbij je pols is kan je iets van armbandjes omdoen, ( volgensmij bestaan er speciale sport polsbandjes voor zweet ofzo ) of je kan een soort handschoen aan doen, van dat dunne materiaal dus niet die dikke voor de winter. Probeer het in ieder geval te bedekken.

groetjess, amiraa 🖤
Badge
He hoi ikwillieveranoniemzijn

Bedankt voor alle iedeeen!

Ik heb niet of dicht bij me polsen gesneeden,
Het is meer de bovenkant van me onderarm ( is dit nog logisch?🙄) dus polsbandjes kan al niet.
En de rest van de iedeeen is er ook geen een bij die zou kunnen want ik heb al die dingen niet.

Alsnog vind ik het hardstikke lief al die tips! volgens mij kan ik wel janken want ik weet zelf echt niks meer te verzinnen!!!

Groetjes koekhapper
Reputatie 6
Hey,

Ik denk dat je er nu niks meer aan hebt, maar er bestaan van die 'sleeves' die je over je arm trekt met een blessure. Bij basketbal zie ik dat veel.

Hier zie je daar voorbeelden van.

Je kan dan zeggen dat je een blessure hebt en dat je daarmee moet sporten.

Voor nu zou je ook kunnen zeggen dat je door je enkel bent gegaan of je vingers intapen en vertellen dat je ze hebt gekneusd en echt niet kan gymen.

Anders zou ik een lange mouwen shirt aantrekken.

Gr. Pin
Vergeet je gymspullen.

Reageer