Vraag

god

  • 4 November 2020
  • 6 reacties
  • 140 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Hai ik ben een jonge van 15 en ik geloof in god maar ik heb een gevoel dat ik de vertrouwen van god beetje kwijtraak en ik lees de bijbel ik bid ongeveer 3x  pet dag en ik luister ook naar workship muziek maar mijn vertrouwen van god gaat toch beetje weg soms heb ik het weer terug en dan 3 uur later is het weer weg heeft iemand tips (ow en sorry mijn Nederlands is niet zo goed)


6 reacties

Hey Daniel,

Ik heb op internet voor tips gezocht en hier zijn een aantal sites met uitleg en tips voor vertrouwen op God.

https://cip.nl/64092-20-bijbelteksten-over-vertrouwen-op-god-je-leest-ze-hier

https://visie.eo.nl/artikel/2017/12/hoe-kun-je-god-vertrouwen

https://visie.eo.nl/artikel/2014/10/vertrouw-maar-op-god

https://www.puurvandaag.nl/geloof/laat-je-vertrouwen-in-god-groeien-met-3-tips/

Het kan je denk ik ook helpen als je met andere mensen over je twijfels praat. Hoe hun er tegen aan kijken en wat hun doen. Zit je in een kerk ofzo, dan zou je ook eens met een dominee of ouderling kunnen praten.

Succes!

Simply Me

@Simply Me  thx maar ik ga niet naar de kerk maar ik wil wel  

Hey Daniel090,

Kan je dat niet met iemand bespreken die je daarbij kan helpen? En anders worden volgens mij tijdens corona de kerkdiensten online gehouden, dus kan je ze online volgen

Groetjes,

Simply Me

@Simply Me nou ik heb een opa die ook in god gelooft maar ik ook mensen van me eigen leeftijd er over praten

Hey Daniel090,

Kan je dit met je opa bespreken? Misschien kan hij je wel helpen om met andere mensen in contact te komen en misschien ook wel leeftijdgenoten. Hij heeft vast wel tips of advies of hij weet hoe je dit kan aanpakken. Of hoe je in contact kan komen met een kerk

Groetjes,

Simply Me

Als je je best moet doen om ergens in te vertrouwen, vertrouw je het dus eigenlijk niet. Laat jezelf niet iets zijn wat je niet bent. Je kan je gedachtengang niet veranderen, je vindt wat je vindt, je denkt wat je denkt, je gelooft wat je gelooft. Push jezelf niet daarbij, dat heeft geen nut. 

Reageer