Vraag

Depression anxiety anorexia

  • 26 May 2019
  • 2 reacties
  • 64 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Zo.......ik heb (mogelijk) depression, anxiety, en anorexia. Ik heb een BMI van 15,2 en Ik kan niet naar een iemand toe want daar Ben ik mental niet stabiel voor.......wat moet ik nu doen...?

2 reacties

Hey!

Heb je iemand in je omgeving waar je mee kunt praten, zoals een leerkracht, ouder, (school)psycholoog of arts?
Het is erg belangrijk om aan te geven aan iemand dat je het erg moeilijk hebt, op die manier kan je ook goede hulp krijgen die je er stap voor stap weer bovenop kan krijgen.
Misschien kan het jou ook al een beetje helpen om te chatten of bellen met de KinderTelefoon. Je kunt ook chatten met 99gram, zij zijn gespecialiseerd in alles wat betreft uiterlijk, gewicht etc.
Ook de site Proud2Bme heeft nuttige tips.
Is er een gebeurtenis waaruit die nare gevoelens ontstaan zijn? Het kan je helpen om je iets beter te voelen door een onderliggende oorzaak te proberen verwerken.
Het is waarschijnlijk heel erg moeilijk nu voor jou, maar het is o-zo-belangrijk om zo snel mogelijk gepaste hulp te krijgen. Praat erover met iemand die je vertrouwt!

Groetjes
Lot
Hey,

wat vervelend dat je anorexia hebt.

Zoals xlotx al heeft gezegd kun je er het beste met iemand over gaan praten. Misschien kun je aan je ouders vragen of je mag deelnemen aan een speciale groep voor kinderen met ondergewicht/anorexia. Hierbij ga je gezeglijk leuke dingen doen en (uit)eten ook krijg je een speciaal dieet mee om je weet op normaal gewicht te krijgen.

Sterkte!


Met vriendelijke groet,

Reageer