Depressief.. Wat moet ik doen?Toon eerste bericht

302 reacties

Reputatie 7
Badge +17

Hey @ItsJustMe 

Vervelend dat het langer gaat duren met die school. Hou in gedachten dat het iig gaat gebeuren, alleen niet zo snel als je had gehoopt.

En je bent zeker niet overbodig.

Een hele grote virtual hug van mij. Het gaat echt goed komen.

Reputatie 7
Badge +14

Sterkte @ItsJustMe!

Ook een knuffel (en een kus) terug! 😜😘

 

Liefs @Wees Jezelf Bij Noah 

Reputatie 7
Badge +10

Heb vanochtend wel fijn gepraat met de huisarts.. Er is niet echt iets uitgekomen ofzo en heb niks nieuws verteld, maar gewoon al even praten met iemand was erg fijn en dat luchtte erg op. Hij raad mij net zoals de vorige keer ook aan om wel wat te gaan doen in de tijd dat ik thuis zit dus ga denk ik toch maar wel naar scouting kijken, maar ja dat is weer ff een stap die ik moet zetten die ik best eng vind dus daar neem ik de tijd voor.

@tim16 @Wees Jezelf Bij Noah Thanks voor de reacties💗

Groetjess en liefs van ItsJustMe <3

Reputatie 7
Badge +10

Dat is fijn @ItsJustMe !:)

Met scouting komt wel goed hoor:) Ga er niet teveel over piekeren, dan word het alleen maar nog enger. En zo'n groep is echt niet zo groot denk ik, en dat kun je ook van te voren vragen. Misschien stelt dat je een beetje gerust!

Reputatie 7
Badge +14

Hey! Lieve @ItsJustMe  ik kan het je aanraden! Ik zit er dus ook al een tijdje bij en ik vind het geweldig! 

Liefs Tover xxx

Reputatie 7
Badge +14

Succes @ItsJustMe!

Liefs @Wees Jezelf Bij Noah 

Reputatie 7
Badge +9

 Hoi @ItsJustMe ,

 

fijn dat je even hebt kunnen praten met de huisarts. Dan weet je dat je daar zelf een volgende keer als je dat  wil weer terecht kunt.

Dat heb je goed gedaan 🙌

En over scouting kun je op je gemakje nadenken. Komt vanzelf wel.

Met een beetje geluk wordt het wat beter weer en kun je ook gwn buiten weer wat meer wandelen, fietsen ofzo en kunnen we ook virtueel afspreken om dat samen te doen, want zoals je al een keertje zei lijkt mij dat ook wel leuk…. en dan kunnen ook met @Jesse08 van de duinen gaan rollen 😉 

 

Ik had van de week ook al vrij, want om het jaar hebben we 2 weken mei vakantie en ik ben al naar mijn vriendje in België geweest en was ik soms op andere tijden of helemaal niet op het forum.

 

Fijne koningsdag en vakantie 😀

 

Doei,

@SpiegeleierenOpMijnZeemanBoxer

 

Reputatie 7
Badge +10

@Jesse08 Als we een mail gaan sturen ga ik er idd ook wel bij vragen hoe groot de groep is en hoe het precies werkt. Het komt idd vast wel goed :)

@Tover01 Fijn dat jij het zo naar je zin hebt op scouting! Ga me er in verdiepen want het lijkt mij ook super leuk en denk dat het wel bij me past en jouw ervaringen doen mij erg goed! :D 

@SpiegeleierenOpMijnZeemanBoxer Thanks! Het is idd fijn dat ik bij hem terecht kan en voel me ook wel op m'n gemak bij hem dus dat is wel prettig. Scouting komt idd wel goed, maar ik ben echt een koning in piekeren dus dat moet ik toch echt ff proberen los te laten😅 Zou idd wel fijn zijn wat beter weer dat wandelt en fietst (en rolt😜) toch wat fijner. Volgens mij wordt het vanaf morgen beter tenminste dat hoop ik😉 

Had vandaag ook nog een gesprek met mijn mentor en moeder op school, maar daar is niet veel nieuws uitgekomen want ik wist het allemaal al. We hebben wel afgesproken dat ik niet meer naar deze school ga en dat ik vanzelf een brief krijg van de nieuwe school met een uitnodiging voor een intake. Dat wordt waarschijnlijk ergens rond begin juni dus dat duurt nog ff, maar dat is niet anders.. Ik heb dus ook geen gesprek meer met mijn mentor van deze school, maar mag haar altijd nog mailen als ik een vraag heb. Voelde me vandaag wel iets fijner dus dat was wel prettig :)

Fijne koningsdag morgen iedereen!👑

Groetjess en liefs van ItsJustMe <3

Reputatie 7
Badge +14

👑

Reputatie 7
Badge +14

@ItsJustMe 

Gaat hwt al wat beter?

Voel jij je al wat rustiger?

Reputatie 7
Badge +14

'het'

LIefs @Wees Jezelf Bij Mij 

Reputatie 7
Badge +10

Hey @Wees Jezelf Bij Mij! :)

Lief dat je het vraagt! Het gaat wel wat rustiger in mijn hoofd dan een paar dagen terug en maak me wat minder druk om alles. Mijn broertje en zus zijn nu ook thuis want die hebben nu vakantie dus dat is wel gezellig en we doen veel dingen samen zoals even wandelen of een spelletje doen dus dat is wel fijn😊

Liefs van mij <3

Reputatie 7
Badge +10

Dat is fijn @ItsJustMe !😊

Reputatie 7
Badge +14

Leuk @ItsJustMe!

Lekker gezellig iets samen doen!

Liefs @Wees Jezelf Bij Mij 

Reputatie 7
Badge +10

Hey lieve iedereen! :)

Ik ging gisteren vrij onverwachts ineens een weekje op vakantie! Mijn ouders en zus wisten het blijkbaar al langer, maar ze wouden het nog even geheim houden voor mij en mijn broertje dus was voor mij wel even heel veel in een keer, maar wel leuk! We zitten wel vlakbij mijn woonplaats (45 minuten er vandaan) en we zijn vandaag ook nog naar huis geweest voor de dodenherdenking wat ook erg bijzonder was. Beetje rare dagen ineens dus, maar voel me nu best oke dus dat is fijn, maar ben de komende dagen dus wel wat minder actief op het forum omdat we wel veel dingen gaan doen en ik heb dus niet veel tijd om te kijken op het forum. 

Groetjess en liefs van ItsJustMe <3

Reputatie 7
Badge +14

@ItsJustMe 

Fijne vakantie! Hopelijk gaat het leuk worden!

Succes!

Liefs @NoahLovesYou 

Reputatie 7
Badge +10

Hoi lieve @ItsJustMe ,

Wat fijn! Veel plezier!

 

Reputatie 7
Badge +9

Hoi @ItsJustMe ,

 

oh, leuke verrassing 😉

Geniet er van 🙂

 

Doei,

@SpiegeleierenOpMijnZeemanBoxer 

 

Reputatie 7
Badge +10

@Jesse08 @NoahLovesYou @SpiegeleierenOpMijnZeemanBoxer thanks❤️

 

Reputatie 7
Badge +19

Hoi hoi ! Ik heb weinig tijd maar ik wou jou ook even gewoon een steuntje geven: 

♥️♥️♥️😘 Veel liefde! 

Groetjes liefs Tartan X 

Reputatie 7
Badge +10

Dankjewel lieve @Tartan14!❤️❤️

Groetjess en liefs van ItsJustMe <3

Reputatie 7
Badge +10

Hoi @ItsJustMe ,

Hoe is je vakantie? 🙂

Reputatie 7
Badge +10

Hey lieve @Jesse08!

Dankjewel voor het vragen!🥰

Het is wel leuk er is veel natuur in de buurt en we wandelen en fietsen veel met elkaar en dat is gezellig. Morgen ga ik weer naar huis en daar heb ik ook wel weer zin in want ik mis onze katten wel heel erg🙃

Ik hoop dat ik snel wat hoor van de nieuwe school en van de psycholoog. Tot nu toe hebben we nog niks gehoord dus dat is wel jammer en ik zie er ook wel tegen op dat volgende week iedereen weer weg is en ik weer zolang alleen moet zijn, maar ja het is niet anders. Vandaag nog even genieten met elkaar :)

Groetjes en liefs van ItsJustMe <3

Reputatie 7
Badge +10

Hoi lieve @ItsJustMe ,

Fijn dat je vakantie wel leuk is:)

Rot dat je nog niks hebt gehoord, maar het kan allemaal best wel lang duren... Ik sta ook al heel lang op de wachtlijst van een psycholoog en ook een andere school duurde super lang. Misschien valt het bij jou mee maar het is op heel veel plekken zo volgens mij...

Reputatie 7
Badge +10

Hii lieve iedereen!

Ik ben nu weer een paar dagen terug van vakantie en het was een fijne week, maar ik zie erg tegen morgen op en kan nog niet helemaal mijn draai vinden thuis. Niet dat er wat gaat gebeuren morgen, maar eigenlijk is dat juist waar ik nogal tegenop zie. Mijn zus gaat weer naar haar studie, mijn broertje weer naar school en mijn ouders gaan weer werken waardoor ik weer de hele dag alleen ben. Dat vind ik lastig en daar heb ik het momenteel een beetje moeilijk mee. Ook het lange wachten op de psycholoog en de nieuwe school vind ik moeilijk. Voel me beetje verdrietig en niet fijn en ik heb het er al met mijn moeder over gehad en ze begreep mijn gevoelens gelukkig wel en ik mag haar altijd bellen als ik het moeilijk heb als ik alleen ben zij ze dus dat is wel lief :)

Verder heb ik tijdens de vakantie ook met mijn moeder gekeken naar scouting en we hebben een soort van lijstje gemaakt met plus en min punten over wat ik nou wil. Pluspunten voor de scouting zijn dat ik weer iets te doen heb in het weekend en dat ik misschien weer wat contacten krijg met leeftijdsgenoten. Minpunten zijn voor mij de spanning die het oplevert en mijn zelfvertrouwen die erg laag is waardoor ik bang ben dat ik mijn draai niet ga vinden. Ik heb besloten om nu toch nog even te wachten met scouting, maar ik wil het ergens wel heel graag dus misschien moet ik het ook maar gewoon doen om te kijken hoe het gaat, maar daar heb ik het later nog over met mijn moeder.

Dat wou ik even kwijt.

Groetjes en liefs van ItsJustMe <3

Reageer