Vraag

boulimia en relatie

  • 16 August 2021
  • 1 reactie
  • 48 Bekeken

Badge

Hoi, ik ben 15 en ik heb boulimia, ik heb een mega grote obsessie met mijn gewicht en met eten en kotsen.

ik weet niet hoe ik het kan stoppen.

Mijn ex vriend hielp mij mentaal heel erg waardoor ik een tijdje gestopt was met spugen maar hij heeft me een paar dagen geleden verlaten, het gaat helemaal niet goed en ik wil hem vergeten maar dat lukt niet, hij betekende alles voor mij en dat weet hij hopelijk ook


1 reactie

Heyy

 

Hmm lastig zeg..

 

Misschien kan je met iemand gaan praten over dat je vriend het heeft uitgemaakt en over je obsessie, bijvoorbeeld met je ouders. Die zijn er echt voor je en kunnen je helpen en steunen om er weer bovenop te komen! Je zou ook met iemand anders kunnen praten die je vertrouwd.

 

Dat is misschien een beetje lastig, maar praten helpt om dit soort dingen beter te verwerken. Als je praten eng vindt kan je ook een brief / mail schrijven dat is misschien wat makkelijker.

Gun jezelf ook de tijd om dit te verwerken en als je emoties wilt tonen mag dat echt. Het komt weer goed en je komt er echt weer overheen :)

 

Je kan als je het prettig vindt ook iedere dag tussen 11 en 21 uur anoniem bellen / chatten met de kindertelefoon!

Telefoonnummer kindertelefoon : 0800-0432

 

Heb je voor je boulimia ook hulp? Misschien is het anders een goed idee om een psycholoog / specialist in te schakelen zodat die je ook kan helpen om hier beter mee om te leren gaan. Dat kan je denk ik namelijk best goed helpen en een psycholoog / specialist heeft denk ik wel goede tips voor je om beter met je obsessie om te leren gaan!

 

Sterkte!

 

Groetjes,

NaamNietBekend

Reageer