Skip to main content

Hey, wat fijn dat je dit leest :-)

Ik ben momenteel een beetje somber.  Depressief kun je het niet noemen. Want daar is er geen sprake van vind ik. Maar ik voel me gewoon een beetje somber. Corona heeft daar ook wat mee te maken natuurlijk. Zit natuurlijk wel een kern van waarheid in. 

Maar wat ik me afvroeg: heeft iemand van jullie ervaring met alternatieve behandelingen? Dan heb ik het over homeopathie of over reiki behandeling. 

Want ik ben namelijk benieuwd of jullie ervaring hebben met reiki behandeling. Ikzelf heb daar geen ervaring mee maar hoe ik het nu begrepen heb is dat je dan je lichaam/geest opschoont en daarmee je klachten geneest. Is dat echt zo? 

Wat ik zelf nu doe is gesprekken bij de praktijkondersteuner en schrijven. Want sinds ik schrijf lijkt het alsof ik bepaalde dingen onder controle heb. 

Maar toch ben ik ergens ook heel erg bezig met die alternatieve behandelingen omdat dat natuurlijk heel hoopvol uit ziet. Bijvoorbeeld dat je er heel snel vanaf komt zonder dat je hoeft te communiceren. 

Hoe staan jullie daarin?

Ikzelf heb hier geen ervaring mee, noch ooit van gehoord, maar hier wat linkjes die ik zoeven gevonden heb:

https://www.gezondheidsplein.nl/specials/algemeen/discussieer-mee/reiki-genezende-energie-of-klinkklare-onzin/item44151

https://www.happylisz.nl/2015/09/27/personal-❤%EF%B8%8E-mijn-reiki-inwijding-ervaring/

https://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=136&t=1908395

https://www.judithpouw.nl/reiki/22/ervaringen

Goed dat je aan jezelf werkt en probeert oplossingen/behandelingen te vinden! You got this! :)


Zijn er personen die je vertrouwt in je omgeving waar je mee zou kunnen praten? 


Hey! 

Ik vind alternative behandeling interessant, als je er in gelooft kan het voor je werken maar het kan ook een placebo effect geven. Ik ben hier ook mee begonnen in de corona periode. Voor mij werkt het, Het was voor mij heel erg calmerend. (met kaarten en mediteren en '' spuritueel zijn'') Je kunt bijvoorbeeld mediteren en je gevoelens opschrijven dit lucht echt ontzettend op. ik zou zeker proberen te mediteren. Je kan ook online gaan zoeken of op sociale media. Daar heb ik wat accounts gevonden die goede tips gaven. Ik hoop dat dit een beetje kan helpen

LET OP : spirituele/alternatieve behandeling moeten NOOIT een vervanging zijn voor medicijnen of medische problemen! Als er echt iets is ga naar de dokter of praat tegen een terapeut en gebruik medicijnen die BEWEZEN zijn te helpen!!! 


Reageer