Angst voor verspreiden foto

  • 16 June 2019
  • 4 reacties
  • 246 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Ongeveer 2 of 3 jaar geleden was het gebeurt,
Ik zal midden in een depressie en dacht niet meer na, ik was 12 of 13 jaar en dacht dat er niks ergs kon gebeuren en ik toch zelfmoord zou gaan plegen dus ik nu mn leven kon verneuken. Dus ik ging op Omegle en ging mezelf aftrekken voor verschillende mensen, eerst zonder mn hoofd erop, maar heel misschien was ik zo dom dat ik ook door was gegaan met hoofd erop. Maar dit kan ik me niet meer herinneren. Ik zat op het moment een einde van mn leven te maken en dit merkte mn ouders. Met vele gesprekken met hen is het weer goed gekomen, maar op de dag van vandaag leef ik met de grootste angst die de mens kan hebben, ik ben bang dat het gefilmd is of er iets van fotos van zijn gemaakt. Ik heb het met mn ouders besproken en die zeggen dat de kans nu niet heel groot is 3 jaar later. Maar toch neemt de angst niet af, maar alleen maar toe.
Groet Jongen 15 jaar

4 reacties

Hoi! Oei! Ik snap je angst maar ik denk het zelfde als je ouders eerlijk gezegd! Ik hoop het ook... ik snap je angst wel! Maar blijf er wel over praten met iemand en maak je je er niet druk over maar goed dat is makkelijker dan gezegd natuurlijk!
Nog iemand een tip of iets...
en wat als er een film of foto van is. alsof iemand ooit op een verjaardag is waar jij ook bent en dan denkt, hee ik heb van de week een pornovideo gekeken waar jij in zat... alsof ze dat gezicht precies onthouden. en er zijn zoveel mensen en iedereen is met zichzelf bezig dus iemand op straat zal het ook niet doorhebben. Tenzij het natuurlijk iemand is die jou eig heel leuk vindt en daarom jou onthoudt maar dat heeft ook zn voordelen toch 😉
Geloof me ik snap de angst maar na drie jaar denk ik niet meer dat het zomaar opduikt. Over het algemeen denk ik ook niet dat iets van 3 jaar oud zich nog verspreid. Het is al zo lang terug. Wel vreselijk dat je zo lang in die angst heb gezeten. Het is goed dat je er met je ouders over gepraat hebt. Maar ik weet zeker dat het nu niet meer opduikt. En geloof me die mensen op omeagle gaan echt niet zomaar foto’s maken. Je bent nu natuurlijk ook een beetje onzeker omdat het je dwars blijft zitten maar het komt echt niet meer terug. En het is geweldig nieuws dat je nog op de aarde staat.
Ik advieseer je gewoon om je geen zorgen te maken en gewoon rustig door te gaan met je leven. Die periode is nu achter je en de kans dat er nog wat opduikt is heeeeeellll klein.
xx
annoniem

Reageer