Skip to main content

Hi, ik ben hier om mijn hart te luchten en kijken wat andere hiervan vinden.

 Ik heb al een heel zwaar jaar achter de rug zitten en zat al niet helemaal lekker in mn vel. Vorig jaar werd het mijn moeder ook allemaal teveel en heeft toen een zelfmoordpoging gedaan. Ik wist wel dat het niet goed ging met mn moeder, maar niet dat het zo erg was. Ik was er kapot van. Het ging allemaal wel ietsjes beter weer, totdat het nog een keer gebeurde.  M’n zus was er gelukkig om voor m’n moeder te zorgen, maar ik was in z’n grote paniek dat ik niks kon doen. Ik voelde me zo extreem nutteloos, maar ik kon het niet . Ik heb me tot de dag van vandaag daar nog steeds schuldig over gevoeld. Ze kreeg toen hulp en het ging allemaal wat beter. Maar elke keer zijn er ups en downs  en tijdens de downs lucht m’n moeder elke keer haar hart, wat knap van haar is natuurlijk. Maar ik word moe, ik kan het soms niet meer aan om elke keer al der verhalen aan te horen. Ik word er zo somber van dat ik daarna in tranen uitbarst. Het is heel erg, want ik wil er natuurlijk het liefst voor haar zijn, maar ik kan het gewoon allemaal niet meer. Ik voel me hier zo schuldig over en het voelt ook allemaal als mijn fout. Ik weet niet meer hoe ik haar kan helpen en hoe ik mezelf uit deze put kan halen. Iemand tips, advies? Alles is welkom!

 

 

 

Wat heftig!🧡❤️❤️ en wat goed dat je het hier deelt!❤️

Wat erg voor je dat je dit allemaal overkomt, het is zeker niet jouw fout!❤️ 

ik zou met een leraar op school of met een gespecialiseerde gaan praten. En je hart luchten in een dagboek helpt ook vaak. Of op dit forum!

 

ik hoop dat het snel beter gaat ❤️

 

groetjes anoniem❤️✌️


Of ga chatten/bellen met de kindertelefoon


Hoi @Anoniem313 ,

je hebt een zware tijd achter de rug, zoals je al verteld hebt. Wat goed dat je jouw verhaal hier deelt. Hopelijk krijg je nog meer steunende en helpende reacties. 
​​​​​​@Anoniem2511  al zegt, ben je natuurlijk altijd welkom bij De Kindertelefoon om aan de telefoon, of in een chat, jouw verhaal te delen. We kunnen samen kijken hoe je ermee om kunt gaan, met alles wat er is gebeurd (en nog gebeurt).

Groetjes, Mariska

De Kindertelefoon


Reageer