Skip to main content

Hey!


Dus even voor wat context ik voel me al maanden erg slecht (depressie). Ik ben in behandeling, maar kan wel wat advies gebruiken voor het dagelijks leven.

Ik voel me voordat ik naar school ga vaak erg slecht. Ik kan erg gespannen, misselijk en nerveus worden. Vaak kan ik dan ook niks eten, of in ieder geval heel weinig, met veel moeite. Het is echt enorm vervelend allemaal. Ik heb eigenlijk geen idee wat ik hier tegen kan doen. Ik kijk eigenlijk de hele ochtend TikToks, zodat ik mezelf een beetje af kan leiden, maar dit werkt niet echt…

Dé perfecte oplossing zal er niet zijn, maar is er iemand met een soortgelijke situatie? Zo ja, wat doe jij? Is er iets dat jij doet of niet doet? Is er iets wat jij misschien eet/slik/drink? Ik hoor het graag.

Thanksss

 

 

Hey, als je gaat eten wil je dan ook niet bijv. je lievelings eten eten? Mischien ga je dat maklijker eten omdat je het lekker vind. Mischien is het ook goed om een hobby te vinden voor afleiding plaats van tiktok kijken.

Veel suc6 en sterkte van mij, sinasappelbroodje <3


Hey! Zou je hier iets aan hebben?

https://nl.wikihow.com/Afkomen-van-nervositeit 

Op die site staan ook tips voor depressie en angst bijvoorbeeld. Kijk maar eens 🙂 ik hoop dat je er iets mee kunt! Voor mezelf helpt afleiding en actief kleine dingen doen best goed. Maar dat verschilt per persoon denk ik. Succes! 

Liefs Tover xxx


Als ik gestresst ben of afleiding nodig heb, doe ik een koptelefoon op met muziek, druk of rustig maakt niet uit, zolang ik het maar leuk vindt.

Ik heb hier zelf geen ervaring mee, maar hopelijk helpt dit!

 

Liefs, 

  1.  

Bij mij werken ademhalingsoefeningen best goed als ik gestrest ben.

https://www.runnersworld.com/nl/gezondheid/a40685618/ademhalingsoefeningen-angst-stress-verminderen/

 


Reageer