Verslaafd aan snijden??

  • 8 November 2016
  • 5 reacties
  • 550 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hey allemaal, zoals je al kan zien aan de titel, heb ik een erg rare en erge verslaving, mezelf snijden dus, ik vind het fijn geworden, en als ik eerlijk moet zijn, ik krijg er eens na de zoveel keer een stijve penis van??? Like whuute? Maar dat ik er mee ben begonnen heeft een een paar redenen, en nu kan ik niet meer stoppen! Het is zo fijn?!
Hebben jullie een oplossing?

Grts Derp

5 reacties

Hallo,
Zoals je zelf al zegt heeft het snijden een rede, vaak moet je het snijden niet aanpakken maar die rede moet je aanpakken dan stopt het snijden automatisch. Dat je er een stijve van krijgt geen flauw idee maar wel een voordeel voor jou XD.
Ik hoop dat je hier iets aan had
Nicknick, dat is geen voordeel? Het is niet fijn! En daarbij, hoe moet ik het aanpakken dan??? Er is te veel aan de hand om even hup 1.2.3. te vergeten hoor!
Zoek iets anders om je af te leiden misschien dat dat helpt.
Ik zou ook de messen die je beruikte en andere scherpe dingen even buiten bereik leggen.
En misschien iets op je armen doen ( niet op de wonden) waar je niet zomaar doorheen snijd voor als je het weer probeert ( zoals ductape).
Het ziet er wss idioot uit, maar dan zie je ook hoe ver het helaas is gekomen.


En als je wilt kun je al het bovenstaande negeren aangezien ik geen ervaring heb met jezelf snijden en dergelijke.
hi,
Ik snap dat dit echt heel raar is voor je. Probeer hierover te praten met volwassenen die je kunnen helpen. Je mentor ofzo.
Toch (en dit is wat ik denk, dus het hoeft niet per se zo te zijn) hoeft het niet raar te zijn dat je een erectie hiervan krijgt. Blijkbaar heb je echt een verslaving aan automutilatie en hierbij komt een hormoon vrij bij het automutileren genaamd Endorfine. Dit stofje is ook wel een geluksstofje genoemd. Hierdoor wordt je gelukkig en misschien heeft die geluk invloed op jouw seksuele gevoelens en dus erectie. Toch zou ik dit niet meteen noemen als je met iemand gaat praten over je problemen. Het is niet irrelevant, maar ook geen hoofdzaak :-)
succes! Je kan het!

Reageer