hoihoi ik denk dat ik verslaafd ben


  • Anonymous
  • 0 reacties
Hoi ik ben 15/16 jaar oud en ik heb een verslaafing aan minecraft en roblox
Ja lach me maar uit ik word toch hier door gepest.
want ze zeggen dat miesje geen games horen te doen
hier door voel ik me best wel gekwetst want mijn vriendje heeft het met mij uitgemaakt hier door en Ik heb eigenlijk ook best well zelfmoord neigingen ik heb me pols all best vaak gesneeden

32 reacties

Nee tis niet raar Wrm mogen alleen jongens gamen en als hij het met jou uitmaakt om die reden houd hij niet van je
Ik speel zelf geen minecraft maar ik speelde het vroeger wel en ik vondt het heel leuk! Maar later werd het steeds minder en nu speel ik het niet meer dus uiteindelijk stop je er vanzelf mee! En er is niks mis met gamende meisjes dat is juist gaaf
ik speel elke dag ook blockheads
"want ze zeggen dat miesje geen games horen te doen"
Nouja, het is in feite een minderheid die platformen zoals Steam gebruikt, namelijk 10-20% van alle gebruikers.
Echter zijn dat nog steeds aardig wat vrouwen zonder dat je de consoles meetelt.
En dan heb je nog mobile waar de meerderheid onderhand vrouwlijk is, maar als je dat een ander soort games wilt noemen dan is dat ook prima.

" maar uit ik word toch hier door gepest."
Dit lijkt mij iets om met jouw mentor te delen.
Diegene is er namelijk voor zulke problemen.
Reputatie 2
Badge +9
Wel raar dat je gepest wordt omdat je gamend? Terwijl dat juist hartstikke normaal en leuk is.

Ik game veel en ik ken ongv. 24 vrouwelijke gamers. Ze zeggen altijd dat vrouwen softies zijn tijdens het gamen, maar de meisjes waarmee ik game zijn absoluut niet soft. Door hun lijk ik meer op een softie haha?

Ik heb ook best wel zelfmoordneigingen. Dat is best heftig. Als mensen je tot zover pesten dat je aan zelfmoord gaat denken.

Stop maar met snijden in je polsen, want daar ga je absoloot niet Aan dood. En je krijgt er nog lelijk littekens van ook!

Ga is praten met iemand over deze pesters, want dat is niet oké wat ze doen!

Gr:Mr. S
Hoi ik ben 15/16 jaar oud en ik heb een verslaafing aan minecraft en roblox
Ja lach me maar uit ik word toch hier door gepest.
want ze zeggen dat miesje geen games horen te doen
hier door voel ik me best wel gekwetst want mijn vriendje heeft het met mij uitgemaakt hier door en Ik heb eigenlijk ook best well zelfmoord neigingen ik heb me pols all best vaak gesneeden


Yo yo yo
Ik. Ken en begrijp het probleem ik ben een brugklasser en ik speel ook Minecraft (servers minigames ook veel survival (1.13 yee!)
En kinderen zeggen vaak van tja Minecraft is zo van paar jaar geleden en voor baby's,
Echt kapot dom want dat zeggen ze alleengaande omdat ik kapot goed ben in PvP in Hypixel! xD
Maar als je vriendje zich daarom heeft uitgemaakt
Dan ten eerste is hij raar want de meeste jongens vinden dat meestal wel dope
Ten tweede Is hij geen echte vriendje want wrm zou je het uitmaken voor games??

Veel Suc6
En ga gen door met gamen want dat is gen een hobby!

-hoihoiikbenhoidoei
Hallo ik ben een jongen van 13 en Ik ben verslaafd aan bier en roken en drugs en dat komt door mijn vriend. Ja dat lees je goed ik ben homo. Maar ik vind het moeilijk om daar mee te stoppen omdat ten eerste ik verslaafd ben en ik moet ook drie keer in de week bier drinken en roken (zucht) en drugs (snuiven) wat moet ik doen want niemand anders weet het alleen het groepje. De anderen in dat groepje zijn 18 19 en 18. HELP
Ik speelde vorig jaar minecraft roblox nog steeds nie vaak vroeger wel echt vaaaakk
Hey, wat heftig dat je last hebt van zelfbeschadiging en zelfmoordneigingen! Het is bizar dat mensen andere mensen zo kapot kunnen maken! En je bent ook echt niet de enige die hier last van heeft.. Het is wel goed om het met iemand over deze gedachtes te hebben en dan het liefst wel een volwassene. Het kan voor jou misschien ook wel fijn zijn om het er met een professional over te hebben.Dan kan je het beste even langs je huisarts gaan, die kan ju dan doorverwijzen! Ik hoop dat je wat aan deze tips en de tips hierboven uit de andere reacties hebt!
Heel veel sterkte en het leven (zo mooi mogelijk) is je gegund!
Groetjes, janna
negeer deze mensen ze begrijpen gewoon niks games zijn voor iedereen. Maak je je maar niet te druk om deze mensen.

Speel elke game die je wilt spelen want gamen gaat om de lol en niet om wie je bent.
En waarom zou hij het uitmaken hierdoor ik zou het geweldig vinden als mijn vriendin van gamen houdt.
Hey! Sorry voor de late reactie
Maar wat maakt het uit al speel je nog elke dag met barbies dat moet jij toch weten?!
En laat de anderen lekker kletsen en roddelen maar trek je er vooral niks van aan

Ik een jongen van 16 speelt ook nog mc dus ja boeiiiieee
Ik wens je nog veel kegels in hypixel??

Gr. Sayittomy
Levels*?
Hey
Meisjes kunnen gwn gamen hoor niks mis mee. Ik snap het ook niet helemaal want de meeste jongens die ik spreek (inclusief ik) vinden vrouwen die gamen super cool.
Je ex is gwn 'n loser of zocht al naar 'n reden om 't uit te maken.

Je denkt dat je verslaafd bent?
Dat is wel een serieuzer probleem. Zit het je dagelijks leven ook in de weg? Ga je niet meer naar buiten omdat je altijd maar wilt gamen. Haal je er slechten cijfers door op school. Kan je überhaupt niet meer stoppen?
Als dit het geval is zou ik echt proberen te minderen met gamen. Langzaam aan afbouwen dan.
Als dat niet lukt moet je daar hulp bij krijgen denk ik.

Als die dingen niet zo zijn. Moet je vooral doorgaan met game!

Over het feit dat je minecraft speelt. Ieder zo zijn/haar ding. Ik heb minecraft ook niet heel lang geleden gespeeld vond 't nog wel geinig.
Maar ik speel bij ook pes ipv fifa word ik ook wel is om uitgeslagen. Nou en want als ik dat spel vind ik het wel leuk kunnen zij niks aan veranderen.

Peace
Sportfreak
1 hoe kan je 15/16 zijn?? mood
2 lol mijn vrienden zijn juist van wtf waarom game je niet
3 maar als je van gamen houdt dan moet je gewoon doorgaan want anderen kunnen wel zeggen dat meisjes niet horen te gamen maar shit veranders biatch, we zijn in 2018 feminism is a thing now
Stop it get some help
Badge
Laat je niet stoppen door al die mensen. Als jij dit leuk vindt, dan moet je het zeker doen! Ik ken genoeg meiden die gamen, en het is zeker niet iets om je voor te schamen!
ik zelf speel ook gewoon Roblox en vind minecraft ook wel leuk, probeer er niks van aan te trekken en doe wat je leuk vindt!
het maakt helemaa, niks uit dat je minecraft en roblox speelt, want dat zegt iets over jou en wat je leuk vind. Als je vriendje het daarom met je heeft uitgemaakt dat is dat zijn probleem! Wat de zelfmoord neigingen weet ik niet veel ookal heb ik ze zelf veel. Probeer positief te blijven, je kan het!
Badge
Hoi ik ben 15/16 jaar oud en ik heb een verslaafing aan minecraft en roblox
Ja lach me maar uit ik word toch hier door gepest.
want ze zeggen dat miesje geen games horen te doen
hier door voel ik me best wel gekwetst want mijn vriendje heeft het met mij uitgemaakt hier door en Ik heb eigenlijk ook best well zelfmoord neigingen ik heb me pols all best vaak gesneeden

Hee meid,
een verslafing of een hobbie ? Vind je het zelf nog leuk om te doen? Ja ? Dan is het een hobbie en er zijn online vast heel veel meer die chicks die dat ook als hobbie hebben ! Zoek ze eens op een deel ervaringen met elkaar. En niet vergeten dan jij bent wie je wil zijn en pesters meestal nog opzoek zijn naar zichzelf of waar ze thuis horen. Vriendjes zijn lastig maar zie t als een spiegel het is leuk als je er in kijkt valt ie kapot dan baal je als een stekker, zou je hem zelf lijmen dan werkt het niet en warkt het wel dan word het een lach spiegel. Is iets kapot of werkt het niet meer moet je er soms afstand van doen of veilig opbergen en als jij er aan toe bent vervangen of van die veilig opgeborgen plek halen. De rest van je gevoel herken ik in de 16 jarige ik. Maar hier sta ik leven en wel met littekens overal ik vind t spug lelijk maar laat zien wie ik ben. Kon ik terug zou ik ze weg halen al die mensen die maar keken wat ik dasr had. Je ben een prechtige meid ! En je hebt nog een heeeel leven voor je. Je bent het waard meid !


xx tmr.j
ik doe dat ook hoor! je moet lekker doen wat je zelf wil en als je het niet leuk vindt ga je dan uitdage dat je 1 dag niet mag gamen als dat werkt dan doe je 2 dagen als dat werkt doe je 3 dagen stap dan over naar 1 week!! het werkt!! ps: het is helemaal niet erg als je dat doet je mag zelf kiezen of dat je er mee wil stoppen! hou je sterk
haha ik had dit ook met roblox zo leuk dat spel haha je blijft het spelen😂❤️
hey,
ik speelde vroeger ook veel games en ik werd er ook mee gepest. maar wat ik deed is gewoon een timer zetten van een uurtje of 2 en als dat wekkertje afging moest ik afsluiten. en als dat niet helpt probeer gewoon wat naar buiten te gaan of beginnen met sporten (misschien doe je dat al) zodat je afleiding heb en daar ga je je ook beter door voelen.
Geloof mij ik game veel maar ik ken 5 meiden die mij in no time afslachten in games en nee dit zijn niet de super verslaafde gamer girls maar gewoon puur talent er is niks raars aan gamen het is gewoon normaal

(het zijn er drie geworden)( ik heb er twee afgemaakt maar ik had geluk)
Dan was dat geen echt vriendje die bij je past. Je vindt wel iemand anders die van je houdt hoe je bent en het niet uitmaakt dat je games speelt. Stop alsjeblieft met snijden het heeft echt geen zin. Ik deed het ook en nu heb ik alleen maar littekens😬. Blijf altijd jezelf en zoek iemand die van je houdt hoe je bent xx

heyy ik speel ook veel games. in mijn klas zeggen ze het ook, mijn tip is om er gwn een stom grapje van te maken en dan de pesters uit te lachen.

xxx dark angel

Reageer