Pin 5000 reacties

  • 31 december 2018
  • 33 reacties
  • 878 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
@Pin 5000 reacties.
Onze Pin is al lid sinds 24 mei 2016, en heeft al vele tegenslagen gehad.
zoals dit jaar is haar :8 afgenomen.... Amen...

nee maar Pin, ik dacht hier moet even een mooi topic voor komen, Jij(Iedereen hoor) helpt vele mensen en bent bijna altijd online. er komen dan altijd lappen tekst over me beeldscherm en vaak nog even een grap tussendoor. in die 2 jaar heb je wel even 5000 reacties gehaald, en daar zijn toch wel echt heel veel aan andere besteed die je hebt geholpen, met van alles. elke badge heb je ook nog.

voor zover ik aanwezig ben geweest op het forum heb ik jou altijd al online gezien, en er moest iets verkeerd zijn al stond je niet bij de "laatst online" (of je was gewoon uitgelogt). voor zover ik weet ben jij de persoon met de meeste reacties die nog actief is, dat mag dan ook nog wel even gezegd worden.

ik vond het leuk dat je op een gegeven moment even langs mijn topic kwam en zei ik kom ook even praten, en je reageert nogsteeds en snel ook. samen met wat mensen hier heb je een Boomknuffel groep, Fluffyland en de buiging naar elkaar.
ik ben benieuwd hoelang je nog op het forum blijft, ik hoop zo lang mogelijk, en dat je in 2019 ook even wat reacties achterlaat.
jij heb mij(en andere) de laatste paar dagen echt wel blij gemaakt, ik vond het echt leuk dat er iemand "interesse" had in mijn geloof.

dan nog iets, je "hobby" het getal Pi. hoeveel cijfers ken je achter de comma?

dat was het wel eigenlijk. ik hoop dat je nog lang online hier blijft en gefeliciteerd voor je 5000 reacties!(als het kon had ik dit met je willen vieren)

Ronald

33 reacties

Reputatie 7
Badge +14
@EDWARD , thnx voor me er soort van aan te herinneren om @Pin te feliciteren vóórdat ze 6000 reacties heeft haha

Ik had hierboven wel al ergens iets gepost, maar Pin nog niet gefeliciteerd, shame on me, dus bij deze: gefeliciteerd. Bedankt voor alle reacties op mijn topics.

Verder wil ik @Ronald2001 nog bedanken voor het aanmaken van dit topic. Zonder jou hadden we hier niet gezeten haha
Goed bezig. Ik heb je (bovenaan) een klavertje 4 gegeven en das niet alleen voor dit topic, maar gwn voor alles wat je hier doet.

Nu ik die laatste regels teruglees valt me wel iets op. Op het eerste zicht klinkt het wel aardig, maar om dan maar 1 klavertje te geven is ook wel wat weinig. Eén voor alles??? Alles voor één. Oh nee, dat zijn de 3 (of 4,5,6?) musketiers.

Hier heb je nog een beker 🏆

Groetjes,
M&M’s
Hmmmm, dit was twee weken geleden en pin heeft nu al 144 reacties meer... hoe dan?

omdat Pin echt aldoor actief is, een beetje heel vaak loll

Ff serieus, ik zit dan niet lang op dit forum, maar heb wel al een aardige indruk van de 'community' (kan ik het/jullie (ons?) zo noemen?) gekregen. Dat er zulke behulpzame mensen, die in eerste instantie zelf met een probleem of vraag naar het forum komen, en dan hun leven toewijden aan het helpen van die van anderen, vind ik great, echt great.


het is geen "jullie", iedereen met een account hoort in de "familie" met de moderators als vaders en moeders om alles in orde te houden en dan kan je de site als "huis" beschouwen(mijn zienswijze)


M en M's Schreef:Verder wil ik @Ronald2001 nog bedanken voor het aanmaken van dit topic. Zonder jou hadden we hier niet gezeten haha
Goed bezig. Ik heb je (bovenaan) een klavertje 4 gegeven en das niet alleen voor dit topic, maar gwn voor alles wat je hier doet.


dankuzeer, daaarnaast is dit gewoon een makkelijk topic, 5000 reacties is evengoed wel een enorme mijpaal en denk dat dat ook gezegd mag worden

Hier heb je nog een beker 🏆


misschien kunnen we deze tentoonstellen ergens op het forum?😂
Reputatie 7
Badge +19
Hmmmm, dit was twee weken geleden en pin heeft nu al 144 reacties meer... hoe dan? Omdat ik geen leven heb 😂


'community' (kan ik het/jullie (ons?) zo noemen?)Het forum heet officieel zelfs de ''Kindertelefoon Community'', dus dat lijkt me een zeer gepaste 'titel'.

Bedankt voor de complimenten! We dragen allemaal ons steentje bij in deze warme familie :wink; (@Ronald2001)

6000 reacties duurt nog wel even hoor @M en Ms, maar bedankt voor de felicitatie!


Hier heb je nog een beker
🏆
misschien kunnen we deze tentoonstellen ergens op het forum?😂

Ik denk dat ''Succesverhalen'' een mooie plek is om dat te doen :)

Gr. Pin
Reputatie 2
Badge +1
Leuke reacties broer, broer en zus. Fijn dat ik bij de familie hoor.
Ik vind succesverhalen wel een goeie om onze grote broers en zussen (jullie dus) te eren.
Van mij een beker, een pluim en een lintje!
🏆🏅🎗️🏵️

Groetjes
Reputatie 4
Badge +4

@Pin

Ik keek dus even dit topic terug,

Nu is er al een 2de over jou, congrats

 

Hierin zei je dat ik 5000 reacties zou halen, nou helaas zitten we daar even niet in de buurt van

 

 

Hierin vertel je dat je doel voor 2019 ook was om :8 terug te krijgen…

Helaas... gaaan we die niet meer terug zien denk ik...

Reputatie 7
Badge +19

Hey Ronald,

Die 5000 heb je al dik gehaald. Misschien niet met dit account, maar wel in totaal. Je bent hoe dan ook een topper en ik heb veel respect voor je.

En ja, ik blijf strijden voor :8, maar ik denk niet dat we onze vriend nog terug gaan zien in het emoji vak :(

Gr. Pin

Reputatie 7
Badge +16

Hallo ronald2001 :)

Het maakt niet uit hoeveel reacties je plaatst, jij bent alsnog helpend voor iedereen op het forum. Je hoeft geen 5000 reacties te hebben op dit forum want jij hebt ook vele mensen geholpen met jou totaal aantal reacties. Ik vindt jou ook een van de grote legendes op het forum, eigenlijk is iedereen een legende op dit forum want iedereen helpt mee om dit forum een betere plaats te maken voor iedereen :)

-Dr8gon99

Reputatie 4
Badge +4

jaa ik twijfel of ik nu al 5000 heb of dat ik er nog iets van 60 reacties moet..

 

miss in 2020 weer :8

Reageer