Vraag

Vriend wil al seks

  • 29 January 2019
  • 5 reacties
  • 348 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hi ik ben 15 enik heb nu al meer dan een halfjaar met mn vriend en hij vroeg laatst of ik seks wou.
hij is alleen nog maar onder mijn truitje geweest en verder hebben we nog niks gedaan. Ik wil best nieuwe dingen uitproberen maar als hij dan beneden begint te strelen vind ik het te eng/spannend en wil ik dat niet. Hij ging ook al met mijn hand bij hem iets naar beneden, ik heb daar verder niet op gereageerd. Ik heb ook al heel vaak moeten uitleggen waarom ik het niet wil (ben nog niet aan de pil binnenkort wel), en dat ik het te spannend vind.
maar hij blijft maar proberen. Ik wil wel maar ook niet help...
ik heb al gezegd dat ik niet wil maar dat help niet.

Kan iemand tips geven hoe het of voor mij makkelijker wordt om het wel te doen of om hem te laten stoppen??

5 reacties

Hoii,
je hebt het (zoals gezegd) al meerdere keren duidelijk gemaakt dat je het niet wilt
als hij dan toch door blijft gaan gewoon zeggen dat je ongesteld bent ofzo
Als hij je echt zou accepteren en leuk zou vinden dan zou hij wachten tot je er klaar voor bent. Misschien moet je nog een keer heel duidelijk tegen hem zijn en zeggen dat je het nog niet wilt? Als je niet duidelijk bent of niks zegt gaat hij juist uitproberen.
Als hij niet stopt dan kan je het ook uitmaken, maar dat is aan jou ofc.

En @ChanelD liegen moet je nooit doen in een relatie. Je kan beter eerlijk zijn, en als de ander echt van je houdt dan zou hij/zij dat accepteren.

Groetjes FLB
Dankjullie wel
Je hebt hun reacties waarschijnlijk al gelezen maar ik heb nog een tip voor je, ik heb precies hetzelfde gehad toen ik 16 was en mijn vriendin na 3 maanden al interesse leek te tonen in intiem contact en seks. We hebben een beetje geƫxperimenteerd maar waren nooit echt aan seks begonnen, vanuit het perspectief van een jongen kan ik je vertellen dat wij het zelf ook spannend vinden en erg nieuwsgierig kunnen zijn, maar uiteindelijk moet er respect voor getoont voor de keuze van de ander. Dus als jij er nog niet aan toe bent, wees er eerlijk over. Als hij boos gaat worden om iets als dat, weet je ook meteen of hij wel goed voor je is.
Oke
en nog iets het klinkt misschien heel gek maar ik wordt niet echt geil van hem, ik wordt Ć¼berhaupt nooit echt geil kan iemand helpen?
porno helpt soms wel maar ik heb niet vaak zin om dat te kijken

ik denk ook dat als ik geil ben dat het allemaal wat makkelijker gaat met hem en dat ik dat dan ook wel wil maar dat is dus niet het geval

av bedankt

Reageer