Vraag

Vragenlijst homo's

  • 22 February 2018
  • 14 reacties
  • 2372 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hey,
Een kleine vragenlijst voor homoseksuele jongens

1)Hoe lang weet je dat je homo bent?
2) Hoe dacht je er zelf over
3) Heb je al seks gehad (gay)
4) hoe lang is je piemel? Slap en stijf?
5) Masturbeer je ? Zo ja zie vraag 6
6) Hoe vaak masturbeer je?
7) Doe je is iets met vrienden? Zo ja zie vraag 8
😎 wat doe je dan allemaal? En hoe vraag je zoits?
9) Ben je al uit de kast gekomen?
10) zo ja? Hoe


Alvast bedankt om te antwoorden

14 reacties

Ik ben 16 jaar
1)Hoe lang weet je dat je homo bent?
Vanaf, zeg maar 12 jaar. Toen ik nog 11 was heb ik voor het eerst gevreeën met de buurjongen die net zo oud was. Ik was wat verder in mijn ontwikkeling en had al schaamhaar en kon al sperma maken. Ik vond hem erg mooi, hij had erg lange benen. We knuffelden eerst en toen wist ik al: dat is het! We hebben veel samen ontdekt! Hij ging later voor meisjes. Voor mij maakt hij een uitzondering!
2) Hoe dacht je er zelf over
Ik vond het mooi dat 2 jongens samen konden. Maar al gauw merkte ik dat ze het in de klas raar vonden. Vooral jongens waren best negatief en toen heeft de juf er extra aandacht aan gegeven. Daarna stopte het wel.
3) Heb je al seks gehad (gay)
Ja, ik heb seks gehad met een aantal jongens (all the way)
4) hoe lang is je piemel? Slap en stijf?
Mijn piemel is groot, en hij is ook erg dik. Slap is hij wel een stuk kleiner, dus hij groeit best veel en dat verbaast veel partners.
5) Masturbeer je ? Zo ja zie vraag 6
Ja, hee! Ik masturbeer. Graag
6) Hoe vaak masturbeer je?
Ik doe het meestal 2x per dag, soms vaker. Ik heb een erg snelle aanmaak van sperma. Hoe dat komt weet ik niet, maar het is wel fijn!
7) Doe je is iets met vrienden? Zo ja zie vraag 8
Ja, vee jongens vinden het fijn om met mij te vrijen. Ik doe dat ook graag. Meestal merk je wel dat als hij ook geil wordt dat hij dan dichtklapt. Sommige jongens gaan verder: Strippen, afrukwedstrijdjes, zoenen, likken, trekken bij elkaar en neuken. Voor een ONS ben ik vaak te groot, maar mijn vriendje kan ik neuken en dat is heerlijk! Het lekkerst vind ik als ik geneukt wordt door mijn vriendje.
😎 wat doe je dan allemaal? En hoe vraag je zoiets?
Soms vraagt een jongen (van sporten) of hij samen met me kan douchen. Dan komt de volgende keer wel eens meer. Soms vraag ik of ik met een jongen mee mag als ik hem echt leuk vind. Meestal spelen we met elkaars lul en wil hij zien hoe ik klaarkom. En dat wil ik dan bij hem ook. Vaak kan je met elkaar vrijen, ze vinden mijn gespierde lichaam lekker om te voelen.
Neuken eigenlijk alleen met mijn vaste vriendje. Als een jongen een kleine pik heeft en we nemen condoom dan mag hij wel. Ik neuk zelf alleen mijn vriendje, niet alleen om mijn pik maar ook om het sperma. Het is niet weinig.
9) Ben je al uit de kast gekomen?
Ja, een jaar geleden. ( ik vind het best vroeg) Toen ik viel voor mijn vriendje en ik hem bij me thuis wilde laten komen. Zijn ouders vinden het ook goed. Dat is echt fijn!
10) zo ja? Hoe
Gewoon mijn ouders een keer verteld. Ik heb ook seks gehad met meisjes en al een paar vrouwen. Dat is geweldig! maar ik vind het NOG LEUKER met een jongen! Ik vind de seks en de relatie gewoon spannender! (mijn ouders waren gewend dat ik wel eens een vriendinnetje mee nam. Dus voor hun was het weer even wennen!)

1)Hoe lang weet je dat je homo bent? ik was 12 en toen vond ik opeens een jongen leuk
2) Hoe dacht je er zelf over had er nognooit echt overnagedacht maar goed
3) Heb je al seks gehad (gay) ja heb 3 vaste relaties gehad e wat vriendjes
4) hoe lang is je piemel? Slap en stijf? slap:10 cm en stijf:17/18
5) Masturbeer je ? Zo ja zie vraag 6 ja
6) Hoe vaak masturbeer je? 2 x per dag meestal
7) Doe je is iets met vrienden? Zo ja zie vraag 8 ja
😎 wat doe je dan allemaal? En hoe vraag je zoits? meestal gewoon smane trekken soms pijpen en meestal gebeurt het spontaan
9) Ben je al uit de kast gekomen? ja 2 bijna 3 jaar denk ik nu
10) zo ja? Hoe. ik had een groepchat voor al mijn whatapp vrienden gemaakt en heb het daar in gezegt en voor mijn ouders heb ik het gewoon thuis gezegt


Hey,
Een kleine vragenlijst voor homoseksuele jongens
Oké, das iets voor mij. Ik ga ‘m ff invullen, speciaal voor jou @Vragertje2003,

1)Hoe lang weet je dat je homo bent? – al best wel lang, mijn twin en ik vallen allebei op jongens en we speelden altijd al liever met jongens dan met meisjes. Vroeger speelden we toch wel eens met meisjes maar op een gegeven moment, toen meisjes dingen van ons wilden, vonden we dat zo raar, dat we een tijdje zelfs een beetje bang van meisjes waren. Sommige wilden ons kussen of in onze piemel of kontje knijpen en dat was zo ongemakkelijk, vooral ook omdat we vaak naar het naaktstrand en ook wel naar een naturistencamping gingen en nu nog steeds naar het naaktstrand gaan. Vriendjes (hetero) vonden het wel prachtig als meisjes dat met ze wilden doen. We waren gewoon bang dat ze wilden kussen of meer, we moesten er niet aan denken. Met jongens waren we altijd aan het stoeien en dat voelde veel fijner. Als mama vroeg of we later met een jongen of met een meisje wilden, riepen we altijd “jongen”. We wisten toen eerst nog niet wat homo precies was, maar toen we 8 ofzo waren kregen we een pleegbroer, die niet meer thuis kon wonen, omdat z’n ouders zijn homoseksualiteit niet konden handelen en toen hebben we veel van onze pleegbroer erover gehoord en toen hij een vriendje kreeg, zagen we ze soms kussen en ook een keertje aan elkaars piemel trekken en likken, maar we wisten niet wat dat was en toen hadden we hem een keertje gevraagd en hij had het een beetje uitgelegd. Maar we waren toen misschien 9 ofzo, dus wel een beetje vroeg voor seks. Maar eigenlijk wisten we toen eigenlijk ook wel dat we dat wilden en ook zo waren. We voelen ons altijd goed bij jongens en zijn ook alleen verliefd op jongens en nooit op meisjes. Tegenwoordig kunnen we wel iets beter met meisjes omgaan, maar ze moeten niet proberen om ons te verleiden of aan ons te zitten, want dan wordt het heel erg ongemakkelijk.
2) Hoe dacht je er zelf over – we hebben altijd meer aan jongens dan aan meisjes gedacht en jongens voelden beter, dus voor ons was het soort van normaal. Papa en mama hebben er nooit een probleem van gemaakt. Ze wilden alleen maar dat we gelukkig waren en zagen ook wel dat we dat eerder met jongens dan meisjes zouden zijn. Ik zou er nu ook niet aan moeten denken om hetero te zijn, ik krijg het er nu al benauwd van, dingen doen met een meisje, yuk, zo ongemakkelijk, sorry girls, no hate
3) Heb je al seks gehad (gay) – ja, we waren wel al nieuwsgierig hoe het allemaal met jongens zou zijn en we deden al aan aftrekken sinds groep 6 en hadden ook al sperma sinds groep 8 en toen leerden we een paar jongens kennen (we waren toen 13) die heel aardig voor ons waren. Nou ja, dat leek zo, want na een tijdje (al heel snel eigenlijk) hebben ze ons misbruikt (een jaar lang) en hebben we ongeveer alles wat je kunt bedenken met die jongens gedaan en ik en mijn twinbroertje moesten ook van alles met elkaar doen, maar uiteindelijk deden we het liever met elkaar als met die jongens, want mijn broertje en ik houden tenminste nog van elkaar en die jongens hielden niet van ons, die wilden alleen ons misbruiken voor seks, maar hoe vaker we (twin en ik) het met elkaar deden hoe minder vaak we met die jongens moesten, want ze vonden het wel spannend om naar ons te kijken
4) hoe lang is je piemel? Slap en stijf? – Slap 14 cm lang en 12,5 cm omtrek en stijf 16 cm lang en 14 cm omtrek
5) Masturbeer je ? Zo ja zie vraag 6 – ja
6) Hoe vaak masturbeer je? – 1-2 keer per dag, soms vaker, soms minder vaak, ligt er ook aan of we andere seks hebben
7) Doe je iets met vrienden? Zo ja zie vraag 8 – ja
😎 wat doe je dan allemaal? En hoe vraag je zoiets? – we hebben van alles gedaan met vrienden, want toen het misbruik opgehouden was, zijn we een beetje doorgeslagen in seks, omdat we ook niet wisten wat voor jongens van onze leeftijd (toen 14 en zijn we 15) normaal is. We deden het denk ik, omdat we nu zelf controle hadden (dachten te hebben) over met wie we naar bed gingen en seks hadden. Maar dat sloeg natuurlijk eigenlijk nergens op. We hebben vaak jongens afgetrokken en gepijpt en soms ook wel geneukt en zij ook van alles bij ons gedaan. We gingen vaak naar een vakantiepark in de buurt en na het zwemmen of voetballen vroegen we aan jongens om met ons mee te gaan afspoelen onder de douche. Maar wij deden meestal onze zwembroek gelijk uit in de douche en we hadden ook doucheschuim om elkaar mee in te smeren. Sommige jongens keken er een beetje raar naar en hielden hun zwembroek aan, maar vaak deden ze ook hun zwembroek uit en als je met zijn 4-en ofzo in een douchehokje staat, sta je ook best wel dicht bij elkaar en voor je het weet komt je piemel of je hand tegen “iets” aan en dan kregen wij en/of die andere jongens een stijve en voor je het weet was je aan het aftrekken en steeds vaker ook pijpen. Meeste van die jongens kenden we amper. Het waren Nederlandse, maar ook vaak Belgische en Duitse jongens en ook wel uit andere landen, maar minder vaak. Ze waren tussen de 13 en 17 en ook wel een paar keertjes 18 of 19, maar die zagen er jonger uit en we hoorden pas achteraf dat ze ouder waren dan we dachten. Ze hadden wel grote piemels viel ons op, maar ja, sommige jongens van 14 of 15 hadden die ook al. Er waren ook wel jongens waar we alleen mee douchten en dat er verder niks gebeurde. Met sommige jongens gingen we elke dag seksen, zolang ze op vakantie waren. Soms was dat een (lang) weekend of een hele week, soms iets langer. We vinden stoeien met jongens, soort van worstelen en dan liefst zonder t-shirt en nog liever alleen in onze boxers echt vet leuk. Dan kun je elkaar lekker aanraken en eigenlijk overal beetpakken, want ja, je bent aan het stoeien en stoeien is best soort van stoer, dus dan kun je stiekem als gay jongen genieten, zonder dat het ongemakkelijk wordt voor die andere jongens, die soms of liever gezegd vaak hetero zijn, maar die wel nieuwsgierig zijn en willen experimenteren. Dat dus, maar eigenlijk zijn wij geen goed voorbeeld voor hoe je het moet doen, want wat wij hebben meegemaakt en doen is natuurlijk niet echt normaal voor als je 13, 14, 15 bent. We zijn nu 15. Dus als we een advies mogen geven: doe alleen dingen die jullie allebei leuk vinden, forceer niks, respecteer elkaar en niet alles hoeft gelijk bij de eerste keer, gewoon knuffelen en kussen met een jongen is ook heel fijn en dan voorzichtig elkaar ontdekken door elkaar te strelen onder elkaars t-shirt en een keertje in elkaars onderbroek aan elkaars piemel voelen en zo kun je het langzaam opbouwen, dan hebben jullie allebei ook meer tijd om eraan te wennen en je grenzen aan te geven. Dan zal je het waarschijnlijk ook langer samen doen en niet zo snel er woorden over krijgen of dat het ongemakkelijk voelt. Het is ook wel goed om het spannend te maken door niet gelijk de eerste dag te gaan neuken. Dat kan zo tegenvallen, want wat kun je daarna nog doen, terwijl als je langzaam opbouwt je ook lekker samen kunt fantaseren over een volgende keer. Maar doe wat jullie zelf willen, in jullie tempo, maar ajb respecteer elkaar, altijd en nee = nee. En geniet, want dat moet je wel doen en geef je over aan die ander, als je dat durft om hem jouw vertrouwen te geven, dan kan het alleen maar mooier worden, geen enkele jongen hoeft zich te schamen om verliefd te worden/zijn en seks te willen hebben met een andere jongen. Wees gelukkig met wie je bent. Je moet het de rest van je leven met jezelf doen, dus be yourself, dan houdt je het langer vol en heb je een prettiger leven. Wat ik over jongens zeg, geldt natuurlijk ook voor meisjes die meisjes leuk vinden en transjongens en transmeisjes met hun partners, en dus voor alle mogelijke combi’s als ik het zo mag zeggen
9) Ben je al uit de kast gekomen? – ja
10) zo ja? Hoe – onze oudere broer was pas uit de kast gekomen en toen hadden wij het een maandje later ook maar gezegd, we waren toen 12, bijna 13, mama had het eigenlijk zo’n beetje gevraagd of we jongens leuk vonden en toen hadden we ja gezegd, dus het was soort van officieel voordat we het wisten. Maar eigenlijk was het al lang duidelijk, we namen bijna altijd alleen jongens mee naar huis en vertelden altijd hoe leuk en knap die jongens waren en van die dingen zeiden we nooit over meisjes, dus dat gaat wel opvallen


Alvast bedankt om te antwoorden

Graag gedaan, ik vond het wel een leuk lijstje, sorry dat ik af en toe een beetje lange antwoorden geef, maar ja, soms moet je wat meer woorden gebruiken om iets duidelijk uit te leggen. Ik hoop dat dat dan ook gelukt is.

Groetjes,
M&M’s
Ik ben ook weer opgestaan uit de dood, maar in elk geval, je lijst.

1)Hoe lang weet je dat je homo bent? 2 Jaar, sinds mijn 12e
2) Hoe dacht je er zelf over. Ik vond het prima
3) Heb je al seks gehad (gay). Nee, wel een keer aan iemands penis gezeten.
4) hoe lang is je piemel? Slap en stijf? slap: 10 stijf: 14, het groeit eindelijk een beetje
5) Masturbeer je ? Zo ja zie vraag 6. ja
6) Hoe vaak masturbeer je? 4x per week, is dat weinig??
7) Doe je is iets met vrienden? Zo ja zie vraag 8. Nope, vind ik eng om te vragen u know.
😎 wat doe je dan allemaal? En hoe vraag je zoits? /
9) Ben je al uit de kast gekomen? Nee, ben er ongeveer mee bezig
10) zo ja? Hoe. /
1)Hoe lang weet je dat je homo bent?
Ik was onzeker over mijn seksualiteit sinds mijn 12e, maar ik wist het pas zeker op mijn 14e.
2) Hoe dacht je er zelf over
Ik wilde het eerst niet voor mijzelf accepteren, ik kon mijzelf niet helemaal voorstellen later met een andere jongen te zijn, maar sinds een half jaartje heb ik het geaccepteerd en ik ben nu erg gelukkig.
3) Heb je al seks gehad (gay)
Jep, twee keer. Door deze 'experimentjes' begon ik voor het eerst te twijfelen.
4) hoe lang is je piemel? Slap en stijf?
Sorry, maar dat weet ik niet echt. ?
5) Masturbeer je ? Zo ja zie vraag 6
Ja
6) Hoe vaak masturbeer je?
Vaak wel een keer per dag. Soms niet omdat ik dan bijvoorbeeld op vakantie ben of een dagje weg ben.
7) Doe je is iets met vrienden? Zo ja zie vraag 8
Ja
😎 wat doe je dan allemaal? En hoe vraag je zoits?
Ik heb zoals eerder gezegd twee keer seks gehad met een toenmalige vriend, het is alleen seks geweest en een beetje aan elkaars piemel zitten. Het kwam eigenlijk voort uit een geile bui van ons beiden, waarop ik het spontaan aanbood omdat ik wel nieuwsgierig was en hij ja zei.
9) Ben je al uit de kast gekomen?
Ja
10) zo ja? Hoe
Ik ben nu voor mijn dichte vrienden, ouders en mijn zusje uit de kast.
Tegen mijn dichte vrienden vertelde ik het als eerst, ik was niet per se zenuwachtig maar wel opgelucht toen ik het had verteld.
Bij mijn ouders was ik wel heel zenuwachtig, maar toen mijn moeder zei dat het geen probleem zou zijn als ik met een jongen thuis zou komen heb ik het verteld. Toen mijn vader even later ook in de kamer was vertelde ik het hem ook gelijk. Ze reageerde heel leuk en dat ze maar blij voor me waren dat ik het ook aan hun verteld had.

Groetjess
1.: Ik ben nu 12 en weet het 1 jaartje ongeveer.

2.: Ik wilde het eerst niet accepteren maar nu wel.

3.: Ja, echt al heel vaak.

4.: Stijf: 16/17cm.

5.: A duhh! Hahah

6.: Elke dag.

7.: Niet meer.

8.: Aftrekken, neuken, pijpen. Eigenlijk van alles.

9.: Alleen voor mezelf.

10.: -
1)Hoe lang weet je dat je homo bent?eigenlijk net 3 weken.
2) Hoe dacht je er zelf over: ik ben blij dat ik heb gevonden wat ik wil zijn.
3) Heb je al seks gehad (gay): nee eigenlijk niet durfniet ben bang dat ik word uitgelachen.
4) hoe lang is je piemel? Slap en stijf?:slap=10,5 stijf=16
5) Masturbeer je ? Zo ja zie vraag 6
6) Hoe vaak masturbeer je?: minstens 1 keer per dag maar soms ook 2 a 3 keer
7) Doe je is iets met vrienden? Zo ja zie vraag 8:nee want durf niet.
ik heb het wel heel lang gedaan met iemand die ik echt vertrouwde en pijpte we en seksen wouden we nog niet want we waren 11 ofzo maar dus ben heel onzeker over hoe ik het moet vragen
😎 wat doe je dan allemaal? En hoe vraag je zoiets?:-
9) Ben je al uit de kast gekomen?:nee ik ben echt heel zenuwachtig ik wil het binnen een week aan me moeder vertellen want die vertrouw ik het allermeeste.
10) zo ja? Hoe:-

en 360POPESCOPE je kan nooit te weinig mastruberen.

veel plezier met mijn antwoord
oh ja en nog een vraagje hoe maak je een topic aan???
1)Hoe lang weet je dat je homo bent? al 4 jaar of zo
2) Hoe dacht je er zelf over ik vondt het eerst een heel drama maar toen werdt ik verliefd op een jongen en toen vondt ik het geweldig xD
3) Heb je al seks gehad (gay) nee alleen voelen en pijpen etc
4) hoe lang is je piemel? Slap en stijf? idk nooit gemeten xD
5) Masturbeer je ? Zo ja zie vraag 6 nope
6) Hoe vaak masturbeer je? nope
7) Doe je is iets met vrienden? Zo ja zie vraag 8 nope
😎 wat doe je dan allemaal? En hoe vraag je zoits? nope
9) Ben je al uit de kast gekomen? jaaa
10) zo ja? Hoe op school ben ik in een kast gaan zitten en daarna eruit gesprongen en gezegd HALLOO IK BEN GAY IK VAL OP JONGENS !! en tegen me familie heb ik het gewoon gezegd
1)Hoe lang weet je dat je homo bent?
al heel lang, vond in groep 8 al bepaalde jongens knap en meiden had ik niks mee op dat gebied.

2) Hoe dacht je er zelf over
Geen probleem

3) Heb je al seks gehad (gay) Ja: pijpen rimmen neuken alles eigenlijk

4) hoe lang is je piemel? Slap en stijf?
Groot, meet t niet.

5) Masturbeer je ? Ja

6) Hoe vaak masturbeer je?
Heel vaak, soms meer dan 4x per dag.

7) Doe je is iets met vrienden? Ja

😎 wat doe je dan allemaal? En hoe vraag je zoits?
Samen rukken en dan pijpen bijvoorbeeld

9) Ben je al uit de kast gekomen? Ja

10) zo ja? Gewoon de waarheid verteld aan iedereen en niemand vond het erg.
Hey,
Een kleine vragenlijst voor homoseksuele jongens

1)Hoe lang weet je dat je homo bent? Sinds begin m'n 12e, toen kreeg ik verkering met een jongen.
2) Hoe dacht je er zelf over? Ik vond het wel leuk, vooral omdat ik ook verkering had, maar daarvoor rukte ik al minstens een jaar op gayporn dus ik wist het al een soort van langer eigenlijk.
3) Heb je al seks gehad (gay) ja ik heb jongens gerukt en gepijpt en k ben ook gerukt en gepijpt.
4) hoe lang is je piemel? Slap en stijf? Slap 9 of 10cm en stijf 16cm
5) Masturbeer je ? Zo ja zie vraag 6 jaa
6) Hoe vaak masturbeer je? Zo'n 7x per week denk ik
7) Doe je is iets met vrienden? Zo ja zie vraag 8 soortvan
😎 wat doe je dan allemaal? En hoe vraag je zoits? Ik heb met een jongen op m'n 10e voor het eerst elkaar gerukt bij hem thuis en daarna ook op wc op school enzo maar vooral thuis en dus pijpen en rukken en met m'n ex gerukt en paar vrienden beetje mee gerukt. Op dit moment doe k het niet echt, en ook niet meer echt (helaas) met die ene jongen. Ik weet niet meer hoe dat gebeurde, maar ik denk dat het gebeurt met daden en niet met woorden, dus gewoon praten over geil zijn en daarna dingen gaan doen en niet al te voorzichtig zijn, tenzij hij het niet wil, dan kan je je hele vriendschap verpesten.
9) Ben je al uit de kast gekomen? Ja, voor m'n gezin, 2 vrienden, en een vriendin (die ik nu eigenlijk nooit meer spreek)
10) zo ja? Hoe? Ja door het gewoon te zeggen uhh. Tja.

Alvast bedankt om te antwoorden


Np!!
Badge +1

 

Hey,
Een kleine vragenlijst voor homoseksuele jongens

1)Hoe lang weet je dat je homo bent? Sinds begin m'n 12e, toen kreeg ik verkering met een jongen.
2) Hoe dacht je er zelf over? Ik vond het wel leuk, vooral omdat ik ook verkering had, maar daarvoor rukte ik al minstens een jaar op gayporn dus ik wist het al een soort van langer eigenlijk.
3) Heb je al seks gehad (gay) ja ik heb jongens gerukt en gepijpt en k ben ook gerukt en gepijpt.
4) hoe lang is je piemel? Slap en stijf? Slap 9 of 10cm en stijf 16cm
5) Masturbeer je ? Zo ja zie vraag 6 jaa
6) Hoe vaak masturbeer je? Zo'n 7x per week denk ik
7) Doe je is iets met vrienden? Zo ja zie vraag 8 soortvan
😎 wat doe je dan allemaal? En hoe vraag je zoits? Ik heb met een jongen op m'n 10e voor het eerst elkaar gerukt bij hem thuis en daarna ook op wc op school enzo maar vooral thuis en dus pijpen en rukken en met m'n ex gerukt en paar vrienden beetje mee gerukt. Op dit moment doe k het niet echt, en ook niet meer echt (helaas) met die ene jongen. Ik weet niet meer hoe dat gebeurde, maar ik denk dat het gebeurt met daden en niet met woorden, dus gewoon praten over geil zijn en daarna dingen gaan doen en niet al te voorzichtig zijn, tenzij hij het niet wil, dan kan je je hele vriendschap verpesten.
9) Ben je al uit de kast gekomen? Ja, voor m'n gezin, 2 vrienden, en een vriendin (die ik nu eigenlijk nooit meer spreek)
10) zo ja? Hoe? Ja door het gewoon te zeggen uhh. Tja.

Alvast bedankt om te antwoorden

Np!!


Reactie verwijderd in strijd met forumregels 6 en 7

 

Hey,
Een kleine vragenlijst voor homoseksuele jongens

1)Hoe lang weet je dat je homo bent? Sinds begin m'n 12e, toen kreeg ik verkering met een jongen.
2) Hoe dacht je er zelf over? Ik vond het wel leuk, vooral omdat ik ook verkering had, maar daarvoor rukte ik al minstens een jaar op gayporn dus ik wist het al een soort van langer eigenlijk.
3) Heb je al seks gehad (gay) ja ik heb jongens gerukt en gepijpt en k ben ook gerukt en gepijpt.
4) hoe lang is je piemel? Slap en stijf? Slap 9 of 10cm en stijf 16cm
5) Masturbeer je ? Zo ja zie vraag 6 jaa
6) Hoe vaak masturbeer je? Zo'n 7x per week denk ik
7) Doe je is iets met vrienden? Zo ja zie vraag 8 soortvan
😎 wat doe je dan allemaal? En hoe vraag je zoits? Ik heb met een jongen op m'n 10e voor het eerst elkaar gerukt bij hem thuis en daarna ook op wc op school enzo maar vooral thuis en dus pijpen en rukken en met m'n ex gerukt en paar vrienden beetje mee gerukt. Op dit moment doe k het niet echt, en ook niet meer echt (helaas) met die ene jongen. Ik weet niet meer hoe dat gebeurde, maar ik denk dat het gebeurt met daden en niet met woorden, dus gewoon praten over geil zijn en daarna dingen gaan doen en niet al te voorzichtig zijn, tenzij hij het niet wil, dan kan je je hele vriendschap verpesten.
9) Ben je al uit de kast gekomen? Ja, voor m'n gezin, 2 vrienden, en een vriendin (die ik nu eigenlijk nooit meer spreek)
10) zo ja? Hoe? Ja door het gewoon te zeggen uhh. Tja.

Alvast bedankt om te antwoorden

Np!!


Van jou zou ik wel wat meer van willen weten, klinkt wel geil 😃

Val jij op jongens dan? reactieaangepast in strijd met forumregels 6 en 7

1)Hoe lang weet je dat je homo bent? vanaf groep 7/8
2) Hoe dacht je er zelf over idk
3) Heb je al seks gehad (gay) nope
4) hoe lang is je piemel? Slap en stijf? slap weet ik niet maar stijf ongeveer 11 cm
5) Masturbeer je ? Zo ja zie vraag 6 ja
6) Hoe vaak masturbeer je? paar x per dag
7) Doe je is iets met vrienden? Zo ja zie vraag 8 nee
😎 wat doe je dan allemaal? En hoe vraag je zoits?
9) Ben je al uit de kast gekomen? ja een halfjaar geleden
10) zo ja? Hoe mn ouders hadden mn dms gelezen en toen kwam ik maar voor iedereen uit de kast

Reageer