Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18
Vraag

Verkracht

  • 30 januari 2018
  • 3 reacties
  • 961 Bekeken

Hey..
Aangezien ik niemand heb om dit te vertellen schrijf ik het maar hier...

Een dag geleden ben ik verkracht door mijn eigen vriendje... hij vroeg om seks (neuken in dit geval) en ik zei nee want ik had de pil niet genomen en er waren geen condooms.
Toen leek het alsof hij het ok vond..
We gingen gwn op bed liggen zoenen etc. en toen deed hij mijn blouse uit en toen ook mijn broek en de rest van mn kleren. Voor zichzelf deed hij het zelfde..
Toen ging hij eerst zichzelf opgewonden maken en toen mij... toen (zonder de dekens over ons heen) stak hij zn lul ik mijn vagina... en ik werd dus gedwongen tot seks..

Ik moest dit gwn ergens kwijt dus ja..
Heeft iemand tips? Ik vind mn vriendje nu nie meer leuk, gaat ie me weer verkr8en als ik het uit maak? En ik moet eerlijk zijn: ik heb al een beetje fix met een andere jongen (t is nie vreemdgaan op dit moment want ik heb nog niks met die jongen)

Groetjes Alli

3 reacties

Badge
Hey aliciaatje, het is echt heel belangrijk dat je hier met iemand over praat zoals je ouders of een vertrouwenspersoon van school, verder kan je aangifte doen tegen deze jongen, verkrachting is niet niks.
Ik hoop dat je hier wat aan hebt.
Reputatie 5
Badge +16
"Toen ging hij eerst zichzelf opgewonden maken en toen mij... toen (zonder de dekens over ons heen) stak hij zn lul ik mijn vagina... "
Heb jij hem dat ook geweigerd?Ik zou er met jouw ouders of iemand anders over praten , zodat zij jou kunnen helpen.
" Ik vind mn vriendje nu nie meer leuk, gaat ie me weer verkr8en als ik het uit maak?"
Ehh, het zou ontzettend dom van hem zijn....
Reputatie 3
Badge +13
Hi Aliciaatje,

hierboven staan al goede tips, maat als dat niet voldoende is kun je altijd terecht bij http://www.alshetjouoverkomt.nl/

Nog even een ander dingetje. Jullie hebben seks gehad zonder pil, zonder condoom en als hij is klaar gekomen en jij bent in je vruchtbare dagen, dan is er dus kans op zwangerschap. Praat hier even met iemand over, maar mij lijkt het dan verstandig om een morning-after pil te nemen. Dit moet binnen 72 uur na de seks.

Je kunt er meer over lezen op deze site
https://www.sense.info/zwanger/onveilig-gevree%C3%ABn-neem-actie

Je kunt ook chatten etc. met iemand van sense om informatie hierover te vragen via
https://www.sense.info/hulp-advies

Groetjes,
M&M's

Reageer