Seks met pil, toch morning after pil

  • 22 mei 2016
  • 1 reactie
  • 271 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hoi hoi,

Ik heb gister avond seks gehad zonder condoom, ik ben wel aan de pil. Ik slik de pil elke dag en sla nooit over, rond 21:00/22:00. Ik kom net uit mijn stopweek en ben op de juiste dag begonnen met opnieuw slikken. (Vorige week woensdag gestopt, deze donderdag opnieuw begonnen)
Omdat ik toch heel bang ben en stress ervaar heb ik voor de zekerheid een morning after pil gehaald en deze ongeveer 6/7 uur na de seks geslikt. De apotheker vertelde mij dat het eigenlijk niet nodig zou zijn maar dat ik voor mijn eigen gevoel toch een map kon innemen.

Nu moet het toch goed zijn? Ik kan het niet helpen nog steeds te stressen.. Ik doe het normaal dubbel veilig met condoom, dit was de eerste keer zonder. Ik ervaar echt heel veel angst hierdoor. Maar het moet nu toch goed zijn..?

1 reactie

Als je je aan de voorschriften van je pil hebt gehouden, dan denk ik dat de apotheker je het goede advies heeft gegeven.

Wil je toch nog wat meer weten over de morning-afterpil dan kun je dat bv. vinden op de site van Sense:

https://www.sense.info/zwanger/morning-afterpil

Je kunt daar ook allerlei andere info vinden, dus de moeite waard om de site eens te bekijken.

Je kunt ook op allerlei manieren contact met hen opnemen, klik rechts boven op de Hulp en advies button.

Ik hoop dat je een beetje gerustgesteld bent. Je kunt altijd nog een zwangerschapstest doen als dat je gerust stelt, zie bv. https://www.sense.info/zoeken/Zwangerschapstest

Gr. JJ

Reageer