Vraag

seks gehad met beste vriendin

  • 10 July 2024
  • 3 reacties
  • 569 Bekeken

Badge

Ik was laatst thuis en had afgesproken met mijn beste vriendin we gingen naar boven en toen begon ze mij uit het niets te zoenen ik zoende maar gewoon mee en toen mocht ik aan haar borsten zuigen en zij pijpte mij en toen hadden we seks in mijn bed en ben ik in haar klaargekomen en nu heeft ze mij geappt dat ze zwanger is mijn vraag is wat moet ik nu doen? We zijn bijde 16 en kunnen dus geen kind opvoeden 


3 reacties

Reputatie 5
Badge +3

Heyy!

wat heftig dat dit bij je gebeurt! Ik zou als ik jou was vragen of je beste vriendin/vriendin een test kan doen en als ze die gedaan heeft of ze daar een foto van kan sturen. Veel 🍀!

Reputatie 7
Badge +11

Heyy @Thijs 123,

Lastige situatie.. Ik zou eerst naar je vriendin toe gaan om samen met haar te praten hierover. Je kan haar voorstellen om samen met haar een afspraak maken bij de huisarts zodat jullie dit met hem/haar kunnen bespreken. De huisarts houdt alles wat jullie tegen hem/haar zeggen geheim en samen kunnen jullie kijken wat jullie nu het beste kunnen doen. Steun van de huisarts is denk ik wel fijn voor jullie.

Verder heb je misschien nog wat aan deze linkjes van de site sense.

https://sense.info/nl/zwanger/zwanger-en-dan

https://sense.info/nl/zwanger/zwanger-niet

En voor als je in de toekomst nog een keer toekomt aan seks. Gebruik altijd een condoom dat voorkomt dit soort situaties en het is ook een stuk veiliger!

Sterkte en groetjess van ItsJustMe :)

Reputatie 6
Badge +3

Hoi

wat heftig. Ik zou zoizo eerst naar haar toe gaan. Zoizo om even te praten en om te kijken of het klopt, mischien voor de zekerheid nog een test doen. Ik weet niet hoelang het is geleden toen de sex plaats vond? Maar het duurt minimaal een week voordat je een test kan doen.  Ik zou ook naar de huisarts gaan. Die kan advies geven en met jullie samen kijken of je de zwangerschap wilt doorzetten of abortus wilt doen.

veel succes

 

groetjes❤️

Reageer