Beantwoord

coach wil seks

  • 28 March 2020
  • 12 reacties
  • 1329 Bekeken

Badge

Ik heb een probleem en ik weet niet hoe ik eruit moet komen:( ik ben heel perfectionistisch en ik heb last van zelfmoord gedachten en ik wil afvallen dus ik zocht naar afvallen. Toen was er een coach en die ging me helpen. Hij zei dat hij dominant was ik wist niet wat dat betekende dus ik negeerde die zin. Hij dwong me om een foto te sturen en als corona voor bij is wil hij afspreken dan wil hij seks met mij en gaat hij mij betasten en moet ik leren pijpen ik wil dat echt niet. Hij heeft me heel erg bang gemaalt en heb dehele nacht niet geslapen:( ik weet het even niet meer

icon

Beste antwoord door Anonymous 28 March 2020, 14:03

Bekijk origineel

12 reacties

Hoi Love flippie,

Weten je ouders al hiervan? Misschien kun je ook je mentor op school vertellen/mailen als je ouders er niets mee doen. Zorg wel ervoor dat je van alle berichten een screenshot maakt en bewaart, dit kan later als bewijs worden gebruikt als mensen je beter willen kunnen helpen. Zorg er ook voor dat je er met iemand over praat. Als je zijn naam weet, kun je met je ouders, of mentor (en het bewijs) naar de politie gaan en aangifte doen. Maak je nu maar even geen zorgen over het afvallen, dit is belangrijker! Als je nog zorgen hebt over iets, aarzel dan niet om het te delen!

xxAliceInWonderland

Badge

Nee mijn ouders weten het niet en ik wil niemand het ook vertellen en de berichten heb ik niet bewaard omdat ik zo bang was dat iemand het zou zien. En ik mag het tegen niemand vertellen en hij heeft mij geholpen dus moet ik nu iets terug doen zegt hij. En het is mijn schuld dus iedereen gaat boos op me worden. Ik moet het alleen oplossen maar ik weet niet hoe

Haal even diep adem. Rustig blijven is het beste wat je nu kunt doen.

Probeer er toch met je ouders over te praten, vertel ze wat er gebeurt is(de waarheid, niet eromheen draaien) en vraag ze om hulp. Meestal kun jee een bericht toch nog terughalen. Was het op WhatsApp? Dan kun je het misschien nog terughalen, als je wel eens een backup maakt. Vraag je ouders je te helpen om het terug te halen. Als het niet lukt kun je nog altijd op het internet zoeken. Je kunt ook met hen alvast naar de politie gaan. Helaas kun je dit niet alleen oplossen. Je moet nu niet bang zijn over de boosheid van anderen, als iemand boos op je wordt komt dat omdat ze ongerust over je zijn, het is een heel natuurlijke reactie. Probeer te praten met je moeder, misschien is dat makkelijker. 

Als ik nog een dingetje mag vragen...waar heeft hij je mee geholpen?

 

xxAlice

Wat die choach doet mag echt niet!

Ajb neem contact op met iemand die je vertrouwd🙏. Samen met hem/haar of je ouders kan je aangifte doen bij de politie.

Doe dit ajb niet te laat, zometeen is dit probleem veel groter. Daarnaast is het niet jou schuld, je hoeft hem niet iets terug te geven. Betaal je die choach, of doet hij dit vrijwillig?

Ik denk dat het het beste is als je dit sws aan iemand verteld die je vertrouwd.

Sterkte,

Xx🍀

Hi Love flippie,

 

het is NIET jouw schuld. Hij is de schuldige.

Blijf hier niet mee lopen.

 

Ik heb wat linkjes voor je en hopelijk heb je naast alle reacties hier nog wat extra info van de sites:

 

Bovenaan (elke?) de pagina van de site van Kindertelefoon staat een MELDKNOP.

Als je daar op klikt, kom je op deze site:

https://www.meldknop.nl

 

Je ziet daar allerlei categorieën waar je op kunt klikken en ik heb even op 'seks’ en daarna op ‘chantage met naaktbeelden’ en 'grooming’ geklikt en daar kun je allerlei tips vinden:

https://www.meldknop.nl/seks/chantage-met-naaktbeelden/

https://www.meldknop.nl/seks/grooming/

 

Andere sites waar je terecht kunt zijn:

https://www.helpwanted.nl

en

https://www.vraaghetdepolitie.nl

en dan doorklikken naar 'dwang en seks':

https://www.vraaghetdepolitie.nl/dwang-en-seks

voor verspreiding van naaktfoto's doorklikken naar:

https://www.vraaghetdepolitie.nl/dwang-en-seks/naaktfotos-en-filmpjes/wat-kan-ik-doen-als-mijn-naaktfoto-verspreid-is.html

 

Oh ja, je kunt natuurlijk ook contact opnemen met de Kindertelefoon via de chat of telefoon. Dagelijks tussen 11.00 en 21.00 uur, zie

https://www.kindertelefoon.nl/13-18/chat/

0800--0432 gratis en anoniem

 

Sterkte alvast.

 

Groetjes,

M&M's

Hoi love flippie, ik zag dat je eerder zei dat hij je had geholpen en dat je wat moest terug doen, en ik zag ook pro ana coach staan?  Zelf heb ik erg lang gestruggeld met anorexia nervosa en zat ik ook op die site. Ik werd verwaarloosd als ik niet genoeg afviel per dag, ik wil jou zeggen dat deze coach jou niet goed geholpen heeft, en nu ook al over een afspraakje maken? Deze coach doet iets heel erg verkeerd en het belangrijkste wat je kan doen is het om het met iemand er over te hebben. Ik snap dat dit lastig is maar dit gaat je uiteindelijk wel helpen.

succes!!

Reputatie 3
Badge +4

Dat mag echt niet, probeer er met je ouders over te praten of zeg tegen je coach dat je dat niet wil (wat natuurlijk heel moeilijk is) 

je kan er zelfs voor maar de politie gaan 

heel erg veel suc6

 

Deze man is een roofdier.

De enige reden dat hij je ‘geholpen’ heeft, komt nu naar voren: Hij wil je misbruiken. 

 

Ja, misschien heb je inderdaad een probleempje omdat je eerst naar hem geluisterd hebt.

Maar je probleem wordt niet kleiner als je aan hem toegeeft.  Als je dat doet, begint je probleem pas echt!  

Nu denk je alleen maar aan hoe beschamend het is om dit te moeten vertellen.  Maar als je toegeeft, wordt het niet minder: het wordt véél en véél erger.

Sorry voor je, maar je bent als kind in volwassen probleem terechtgekomen. Je kunt dit niet alleen oplossen. Je gaat dit niet oplossen door toe te geven. Echt niet.

hey x

ik schrok heel erg van dit stuk, ik hou me veel bezig met de gedachtegangen etc van eetstoornispatienten. ten eerste wou ik zeggen dat het heel slim zou zijn om met je ouders, een vriendin of iemand van school het te hebben over het afvallen. het is totaal niet nodig, je bent al prachtig en hoeft echt niet af te vallen hoe moeilijk dat te geloven is. het leven gaat niet om een lichaam hebben als gefotoshopte of gechirurgieerde meiden uit tijdschriften, je kennis, humor, kwaliteiten enzo zijn veeeeeel belangrijker. ook is dit  een heftige situatie waar je nu in zit, hij wil seks en beweert dat dit de manier is om hem terug te betalen voor het afvaladvies (wat dus niet goed afvaladvies is). je weet niet wie dit is en wat zijn bedoelingen zijn. ik raad je enorm erg af om toch met hem af te spreken. als het niet anders kan blokkeer je hem maar. maar praat aub iig over je onzekerheden en waarom je wilt afvallen met je ouders. je bent nog jong en enorm slim dus laat dit aub niet je leven verpesten. dit komt denk ik hard aan maar ik weet echt waar ik het over heb x, dm me op insta als je nog wilt praten over wat dan ook x @livthijssen

dit is heel illegaal melden bij de politie

Reputatie 1
Badge

hoi! teneerste wat heftig ik zal er eerst over praten echt waar!

en daarna aangifte doen!

Badge

Heel erg bedankt voor de tips en de lieve berichtjes. Dat doet me goed. Ik heb er over gepraat maar mijn ouders mogen dit nog niet weten, dat vind ik eng. Maar het komt wel goed hoop ik.

Reageer