Vraag

pen

  • 15 January 2020
  • 4 reacties
  • 223 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Is het schadelijk om een pennenkoker anaal in te brengen?
Dus dat je alles eruit haalt en dat je alleen dat kokertje heb waar de pen in zit

 

Dus is t schadelijk?


4 reacties

Hallo Anoniem_Vandaag19x :)

Ik denk niet dat het heel erg schadelijk is maar het is niet bepaald fris als je die pen(nenkoker) nog gaat gebruiken.

-Dr8gon99

Hoi Anoniem,

Het is niet heel schadelijk om dingen anaal naar binnen te steken. Al moet je de kracht die je kringspier van anus niet onderschatten; het is een zeer sterke spier en kan bij aanspannen dingen kapot maken (er was een video van een man die een pot in zijn aars stak en vervolgens brak de pot, is niet aan te raden).

Random objecten zijn niet heel handig. Probeer altijd voorwerpen die niet snel kunnen breken, en die een organische vorm zijn, dus geen scherpe hoeken of degelijke. 

Je zou beter gewoon stiekem een dildo kunnen kopen, deze kunnen best goedkoop zijn, en als je zoiets laat leveren bij een postnl afhaal punt, zal ook niemand erachter komen. Alleen goed verstoppen :)

Succes :)

Hoi

 

Het risico zit ‘m vooral in het “kwijtspelen” van het voorwerp. Dit zou plotseling kunnen gebeuren door het aan- of ontspannen van je kringspier. Als je speeltjes voor anaal gebruik bekijkt, zie je dat deze zo ontworpen zijn dat ze niet plots naar binnen kunnen glijden. Best schaf je je een correct en veilig speeltje aan, wat eventueel online kan, zoals theboy033 aanraadde. 

 

Gr. Kenshin

Niet schadelijk maar niet erop gemaakt omdat een pen is gemaakt om me te schrijven dus er komt niet veel kracht op dan als je de pen in je aars duwt wel en dan is de kans groot dat de pen in je poep breekt. We hebben 10 vingers best is duw daar 1 of meerdere van in je aars 

Reageer