Vraag

Naaktfotos gestuurd

  • 19 april 2016
  • 9 reacties
  • 1291 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hallo ik ben liever onbekend, ik ben 15 jaar. Ik heb dus fotos gestuurd van mij buik. Naar een vriendin, omdat ik onzeker ben. Ik heb daar een handdoek om dus je ziet geen penis om het zo te zeggen. Me hoofd staat er wel op, maar met me mobiel ervoor, verder nog een foto in een onderbroek gestuurd waar me penis ook in me onderbroek zit, maar wel te zien is kwa afdruk.. ze dreigt nu om de foto's online te zetten 😢 ik heb echt hulp nodig! Graag jullie reacties.

9 reacties

ik zou het aan iemand vertellen die je vertrouwd en bij die persoon om hulp vragen, en licht sws je ouders in misschien wil je niet dat ze het weten, maar ik dit soort situaties kunnen ze je heel goed steunen en tips geven. misschien moet je het ook aan je mentor aangeven, maar je moet er zelf natuurlijk wel een goed gevoel blijven houden bij wat je doet.
Ik zal politie inschakelen dit is dreigement
Ik zal politie inschakelen dit is dreigement

indd. maar ik heb zelf ook zo'n soort ervaring hier mee en de politie kan hier niet echt iets mee omdat het helaas niet strafbaar is om hiermee te dreigen, slaat echt nergens op maar is helaas wel zo....
Laat je iig nooit chanteren, daar wordt het nooit beter van.

Gelukkig zijn het niet volledige naaktfoto's.

Zeg tegen haar dat als ze niet stopt met dreigen dat je aangifte tegen haar gaat doen. Of je dat daadwerkelijk gaat doen is een tweede, misschien loopt het dan met een sisser af.
Bedankt voor de snelle reactie, ik wil geen aangifte doen.. en wil niet dat me ouders t weten, ik ben echt bang.
je ouders kunnen je echt helpen, ik heb zelf een soort gelijke situatie gehad en mn ouder en vrienden hebben me wel heel erg geholpen en gesteund, dus be brave! je kan het!
Wat zij doet is ook niet netjes, dus je kunt wel dreigen met het doen van aangifte, misschien dat ze dan stopt met jou te dreigen.

Verder kun je info vinden op deze site:
http://www.helpwanted.nl/

Ik heb hieronder als voorbeeld al opgezocht wat je kunt doen als een foto via mobiel verspreid is:
http://www.helpwanted.nl/jongeren/naaktfoto-verspreid-via-mobiel/

Zo kun je meer informatie over andere onderwerpen vinden op deze site.

Het ergste dat je kan overkomen is dat iemand je in je onderbroek ziet. Ik weet dat dat echt niet leuk is, maar het had ook veel erger kunnen zijn. Op het ogenblik heeft alleen zij (en misschien een paar vriendinnen?) jou gezien, denk ik.

Laat je nooit chanteren door iets te betalen of nog andere foto's te sturen. Het wordt daardoor meestal erger in plaats van dat het opgelost wordt.

Gr. JJ
Maar zy gaat tog op Internet gooien Dan is het toch strafbaar
Maar zy gaat tog op Internet gooien Dan is het toch strafbaar
Nee, dat is het niet, want het zijn gewoon "normale" foto's. Als het nou volledige naaktfoto's waren, zou je aangifte kunnen doen van de verspreiding van kinderporno, maar dat is nu niet het geval.

Reageer