Beantwoord

mijn oppaskindjes


Reputatie 2
Badge +2
Hallo, ik ben sanne en 16 jaar.
Ik heb 2 kinderen waar ik al lange tijd in het weekend voor oppas.
1 is nu 4 jaar, de andere is 12 (die heeft niet echt oppas meer nodig maar kan nog niet op zijn broertje oppassen.)
Nu gaat mij vraag wel over de oudste. Het me al paar keer opgevallen dat hij als we beetje stoeie of iets dan een stijve krijgt. Ook is hij erg nieuwsschiering en vraagt soms ongemakkelijke vragen.

Hoe kan ik hier het beste mee omgaan?
Wil liever niet stoppen met oppassen want zijn nogal rijke mensen dus is leuk om daar te zijn met alle dingen die ik thuis niet heb en verdiend ook goed.
icon

Beste antwoord door West-VlamingBoy 16 July 2019, 23:24

Bekijk origineel

204 reacties

Reputatie 2
Badge +3

Hey @sannn-1 ik heb het hele gesprek van begin tot eind gelezen ik vind het een best heftig verhaal ik weet het ik ben een beetje laat maar echt veel sterkte hiermee!!!

Reputatie 3
Badge +3

Hee @sannn-1,

ik weet niet of je nog ooit online bent, maar hoe is het verder nog afgelopen? Hoe gaat het nu?

Reputatie 2
Badge +1

ik heb dit topic helemaal gelezen en ben best geschrokken, hoe gaat het nu met je? En met de jongen pas je nog wel eens op?

Badge

Seks met minderjarigen – Conclusie

Seks met minderjarigen is over het algemeen verboden, zelfs als de minderjarige vrijwillig aan de handelingen meewerkt. Zoals in dit artikel te zien was, is er meer verboden naarmate de minderjarigen jonger zijn. De straffen zijn dan ook hoger. Daarnaast is de stigmatiserende werking van een veroordeling voor ontucht / seks met minderjarigen groot: terugkeer in de maatschappij na het uitzitten van een gevangenisstraf is erg moeilijk.
Wanneer iemand (terecht of onterecht) wordt verdacht van ontucht / seks met minderjarigen, is het, gezien de hoge straffen en stigmatiserende werking van een veroordeling, verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen met een juridisch specialist lees deed eens goed

 

Beste,

Waar haal je deze info weg?

 

Gr, Charlotte K.

 

Reageer