Vraag

kleine penis

  • 31 October 2018
  • 3 reacties
  • 507 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
hoi ik heb een vraag ik ben 14 jaar en mijn penis is slap 7cm en stijf 9 cm, is dit klein ? ik heb ook heelvaak een erectie komt dat omdat ik een kleine penis heb?

3 reacties

Hoi

Aangezien je nog in de puberteit zit, is de kans groot dat je penis nog gaat groeien. Dat je vaak een erectie krijgt, kan ook door de puberteit komen.

Groetjes
Kenshin
heyy je pik groeit nog door tot je 22ste dus hij word sowiezo groter
ook is 9 cm net tussen het gemiddelde van je leeftijd dus is niet gek hoor.
vergelijk je aub niet met porno want die modellen zitten er alleen omdat ze een mega lul hebben, en dat is erg onrealistisch.
ook krijgen alle jongens vaak een erectie. ligt niet aan de grootte. is gwn de hormonen. rond je 18e word t wel weer wat minder dat je het heel spontaan hebt maar bijna iedereen heeft daar last van
Ik ben 13 en hen volgens mijn huisarts zit ik met de lengte van mijn piemel al ver boven het gemiddelde en ben er best wel trots op maar als ik dan bij zwemmen op school ofzo iemand zijn piemel zie zijn die ongeveer hetzelfde slap als u dus ge zijt niet de enigste. Ken zelfs iemand van 16 en die zit nog niet in de pubertijd en dat zal ook nog wel komen. Dus je hoefd je geen zorgen te maken

Reageer