Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18

Jongens die twijfelen over bi of hetero of gay zijn btw meisjes ook welkom

  • 19 november 2018
  • 5 reacties
  • 450 Bekeken

Badge +1
Heey,
wie zit er ook allemaal met ze geaardheid wat die niet weet wat die wil
tell your story peeps

5 reacties

Badge +5
Hoi! Ik heb altijd al meisjes en jongens leuk gevonden, een heb ook "verkering" gehad (en seks gehad) met zowel jongens als meisjes. Alleen een paar meiden op school hadden daar wat "lollige" opmerkingen over, maar thuis was het geen probleem. Als je dus niet weet wat je wil: ga gewoon een beetje experimenteren met zowel jongens als meisjes, dan merk je vanzelf wat bij je past en wat niet.
Badge
Ik twijfel tussen bi en gay. Ik ben beetje aan het experimenteren enzo, ik heb dr geen haast bij om het zeker te weten. Ik neem gewoon rustig de tijd.
Badge +1
Heyy !

Ik weet eigenlijk ook niet of bi of gewoon gay ben.
Wat ik namelijk wel weet is dat ik wel seks met jongen zou kunne hebben, maar geen relatie.....
En niemand weet het eigenlijk . Er zijn wel mensen die het vermoeden. Dat komt ik vooral met meiden omga.
De laatste keer dat ik op iemand verliefd was is bijna twee jaar geleden(meisje). Mijn ouders zullen flippen als ze er ooit achter zouden komen. Vandaar dat ik volgend jaar probeer te verhuizen. Beacuse I want to find out who I am.
En ik denk persoonlijk dat mensen niet op mijn gevoelens kunnen hebben.
Badge +1
Mooi verhaal ik zit hier heel er mee in de knoop zelf ben ik 12 en wordt ik op 16 Aug 13 bijna dus over 4 dagen en ik lees wel eens op kinderforum sinds gisteren eigenlijk verhalen over mensen die denken dat ze gay zijn sorry als mijn verhaal in de war is er moet zoveel uit en ik voel me meer aangetrokken tot jongens denk ik ik vind hun piemel interessant toen ik in groep 2 zat schrik niet gingen we altijd buiten op het school plein ik en een vriend kijken naar elkaar lul en later in groep 3 4 en 5 deed ik dat met een andere vriend die maar we trokken elkaar niet af ik ben dit alweer vergeten ga inmiddels na de zomervakantie naar de 2e maar ik weet gewoon niet of ik hetero wat ik eigenlijk wil zijn van mezelf bi denk het niet maar ja van mezelf wil ik denken dat ik op meisjes val denk ook wel dat het waar is maar weet het niet en gay want ik voel me e ht aangetrokken door jongens toen ik kleiner was heb ik ook vaak andere jongens van soms zelfs 16 en ouder dat ik een paar dagen denk ik niet verliefd op hun was maar hun aantrekkelijk vond en ik heb nog nooit een vriendin gehad ben er ook niet mee bezig en op de basisschool had ik wel meet een vriendinnetje niet liefje dat we konden praten en zei was verliefd op een meisje en ik dacht dat ik mis verliefd was op jongen maar denk het niet inmiddels woont ze al 2 jaar bij mij in de wijk heb eigenlijk niet gevraagd of ze nog lesbisch is en op dit moment hebben al mijn vrienden een vriendin gehad sommige een maandje en sommige minder dan 24 uur maar ze zeggen som ook ineens dat ik gay ben en dat zeiden ze nooit op mijn basisschool en sinds de middelbare twijfel ik eigenlijk of ik gay ben of hetero of bi eigenlijk pas sinds gisteren heel sterk vanwege dat ik gister kindertelefoon las en mijn vrienden zeiden ook een keer via ps game console is dat van ik weet niet meer hoe het erto kwam van ja je bent gay en ik zei echt niet in de zin van ik weet het niet maar zei het maar en me vriend vroeg ook een keer aan mij van ik wil wel een keer iemand pijpen en ik zei ik ook en gister las ik kinderforum over jongens die niet wisten hoe ze aan hun vrienden moesten vragen over experimenteren en toen dacht ik was dat mis hind ik had me bio boek doorgelezen van de 2e en vond allemaal dingen over zaadlozing en sperma en soa en puberteit en veel sex dingen zoals condooms die we gaan behandelen mis kan ik er zo achter komen want toen ik naar de plaatjes in het boek keek vond ik de jongen met de piemel veel interessanter dan hét meisje kan iemand me mis helpen met antwoorden zou het op prijs stellen durf hé took ni tegen moeder of vader te zeggen ga ook nie doen want ik weet nog helemaal niks zeker BTW ze vinden het volgens mij gwn oké gay mensen en dat stuk over me vrienden was in de 1e dit jaar dus ben trouwens jongen voel gwn meer aangetrokken tot mannen
Badge

Ik ben een jongen van 17 en twijfel ook heel erg over mijn geaardheid (eerst überhaupt, maar nu vooral tussen bi en gay) ik heb daar ook ech een heel verhaal bij. Kan je lezen op mijn account, anders moet ik het hier weer helemaal typen haha

Reageer