HELP!!! Ik ben zwanger en gestresst!Toon eerste bericht
Dit topic is gesloten

67 reacties

Mihrimah betekend de schoonheid van de maan en de zon ?öhret betekend dat je trouw bent en lief hebt en Rizeli betekend de naam van de koningin die heel belangerijk was in Turkije
Wauw wauw en nog eens wauw !!
Awhh dankjewel lieveling vandaag naar het corpus museum geweest over bevruchting zwangerschap en bevalling ik stond met open mond te kijken het was geweldig! Ik was helemaal ontroerd en aan het huilen van geluk dat ik een kleine baby draag die al over 18 weekjes er is! Ik kan niet wachten!!
Wat mooi! met wie was je naar dat museum? En weet jij al hoe je het met jou zwangerschap gaat doen? Want als je niks tegen je ouders zegt, ze zien je buik wel groeien... en je gaat over 18 weken al bevallen!! Ik ben wel super blij voor je dat die tijd zo snel gaat! Ik kan zelf niet wachten tot ik het geslacht week en zelf ook echt niet wachten tot ik 10 weken ben en een echo heb en het hartje van mijn baby kan horen kloppen! nog 4 weken te gaan! 

Dikke kus van mij lieverd voor jou en die kleine meid die zit te wachten! 
Als klasse uitje zijn we geweest en jaaa ik ben heel erg blij dat de tijd snel gaat! Ik hoop dat ik haar zo snel mogelijk in mijn armen heb! En hoe gaat het met jou lieverd ik heb trouwens steeds meer last van de weeën gelukkig trapt men meisje lekker door
wat leuk! maar had jij er geen appart gevoel bij omdat je wist dat je zwanger was maar niemand van jou klas weet dat? Ik heb net een bericht op mijn blog geplaats, moet je maar even lezen lieverd! Wat fijn dat je meisje weer lekker beweegt maar die weeen lijken me heeel erg naar... doen ze veel pijn? Kan ik mij ergens op voorbereiden? 
Jaaa he voor de weeën kun je je niet voorberijden de eerste weken heb je gewoon een harde buik en dat is dan de eerste voorwee en daarna wordt het steeds erger daarna krijg je wel is een steek die opeens komt alsof je in een keer een mes er in krijgt en dan in een keer der weer uit gaat het is echt een heel naar gevoel!
aiiii klinkt helemaal niet fijn. pfff gelukkig heeft zwangerschap ook mooie kanten! 
Jaaa gelukkig wel!
Beste anoniemgirl12 en xnmblmmx,


Wij begrijpen heel goed dat jullie veel steun aan elkaar hebben hier op het forum en dat is fijn.

Helaas lijken jullie reacties steeds meer op een chat en gaan jullie ook off-topic, dit is in strijd met de forumregels 7 en 12.
Hierdoor kan het zijn dat je andere jongeren niet voldoende ruimte geeft om ook te kunnen reageren.

Blijf in ieder geval on-topic en houdt het bij alleen een reactie, zo geef je anderen ook ruimte om te reageren.


Groetjes,

De Kindertelefoon
Ik ben er vrij zeker van dat ik en xnmblmmx genoeg ruimte geven aan andere om te reageren zoals heel vaak al gezegd hebben wij steun aan elkaar en omdat wij alleen zwanger zijn nogmaals geven wij elkaar tips en tricks dus ALS ANDERE MENSEN WILLEN REAGEREN KUNNEN ZE DAT GEWOON DOEN ALS ER NIEMAND WAT SCHRIJFT IN ONZE FORUMS KUNNEN WIJ TOCH OOK NIET REAGEREN NOGMAALS WE DELEN HEEL VEEL MET ELKAAR EN ALS JE DAT OOK WILT PRAAT DAN GEWOON MEE!!
Dat doen jullie niet want jullie voeren gewoon een gesprek met elkaar. Jullie hebben allebei een eigen topic waar jullie praten over je zwangerschap. Dit is het topic van iemand anders!! en hier zijn jullie ook met elkaar aan het kletsen over jullie eigen problemen. Dat is niet netjes! Gebruik lekker je eigen topic en volg het advies van het kindertelefoonteam op. 
Misschien kan je een topic openen met de vraag naar tips bij kwaaltjes bij de zwangerschap.
En een topic met de vraag naar ervaringen/tips van anderen hoe ze dat nou op zo'n jonge leeftijd allemaal doen (vraag bv. naar vertellen aan de omgeving, gevoelens tijdens de zwangerschap, gevoelens voor de bevalling, dingetjes waar je echt aan moet denken, hoe ze het financieel doen, waar ze zijn gaan wonen, zoiets snap je?).
Ik hoop dat dit jullie helpt en dat het zo wat minder een chatgesprek gaat worden. Ik moet toegeven, soms vind ik dat ook lastig. Maar bedenk ook dat wanneer je het beknopt houdt, je meer kans hebt dat we andere forumleden reageren met misschien wel vernieuwende ideeën! :)
Succes!
@bepositve , heel goed idee ! Ga ik doen , zo kan iedereen meepraten tips geven en hun updates houden! Zodat het een open forum blijft waar iedereen kan reageren.

Dikke kus
Ik vind het juist leuk om te lezen van hun zwangerschap! 
Ik heb net mijn kindje gehad! En vind leuk dat hun ook zwanger zijn,
want het gevoel dat je hebt als je je kindje in je armen hebt! 
Toen ik Lexxie voor het eerst zag! Wauw! 
OMG!! Wat geweldig om te horen dat het goed met jullie gaat ben je al helemaal op de been en herstelt? Wat voor bevalling heb je eigenlijk gehad met water hypnose etc 
Beste gebruikers van dit topic,

Zoals al meerdere malen is aangegeven door de Kindertelefoon is het volgens forumregel 7 niet toegestaan het forum te gebruiken als chat. Dat is de reden dat dit topic gesloten wordt. Omdat we merken dat jullie wel veel behoefte blijven hebben om dingen met elkaar te delen over zwangerschap en alles wat daarbij komt kijken, willen we jullie graag doorverwijzen naar: www.tienermoeders.nl.

Op www.tienermoeders.nl gelden de zelfde regels omtrent veiligheid en anonimiteit als op het forum van de Kindertelefoon, dus ook daar is het niet toegestaan persoonsgegevens met elkaar te delen. Jullie blijven net zo anoniem voor elkaar als jullie hier zijn. Wat daar wel mag is een gesprek voeren op de manier zoals jullie dat in dit topic met elkaar doen.

Natuurlijk blijven jullie welkom om op het forum van de Kindertelefoon binnen de regels reacties te plaatsen of een eigen topic te openen.

Hopelijk hebben jullie nog veel steun aan elkaar!

Groetjes Kristy, de Kindertelefoon