Gay & daten

  • 12 May 2018
  • 3 reacties
  • 1958 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Ik ben gay en pas uit de kast gekomen, maar ik zou graag een keer willen daten, maar heb geen idee waar ik andere jongens kan ontmoeten ik heb dating apps en sites al geprobeert, al zitten er leuke jongens op zoeken de meesten naar een one night stand en dit is niet echt mijn ding. Enige tips waar ik jongens die gay zijn kan ontmoeten?

Colin

3 reacties

De enige tips die ik je kan geven is dating apps te blijven proberen en goed op je omgeving te letten. Verder heb ik geen idee, wacht maar totdat M en Ms langs komt. Ik heb het gevoel dat hij wel wat tips voor je heeft.
Hoihoi,

Ik zelf heb ook dating apps geprobeerd en heel veel jongens daarop willen inderdaad alleen maar een one night stand. Een internet vriendin die ik ooit ergens ontmoet had vertelde mij dat ik op jong & out moest gaan. Jong & out is een site waar jongeren tot en met 18 op zitten die bi/gay etc zijn. Ik zelf heb hierop mijn ex ontmoet. Jong & out vraagt bij het maken van een account wel om een foto van je id, ik het begin durfde ik het niet te sturen maar ze doen er niks mee, ze checken alleen of je onder de 18 bent omdat ze alleen minderjarige erop willen hebben. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen en succes met daten!!
Hi MijnnaamisColin,

Ik kom zelf vooral gay jongens tegen per toeval. Ik ben nogal een kletskous en praat met iedereen waar ik ook ben. Dat kan gewoon op het strand zijn of als ik leuke jongens in een pretpark tegen kom en ik ben dan niet op zoek naar een vriendje, maar gewoon gezelligheid en soms blijkt dat we (twin en ik zijn allebei gay) een klik met een jongen of een paar jongens hebben en dan spreken we nog eens af om iets leuks te doen en soms blijkt er dan eentje ook gay te zijn.

Twin en ik lopen er niet echt mee te koop, maar we hebben er geen moeite mee om erover te praten. Ligt ook een beetje aan de omstandigheden.

Andere plekken waar we jongens ontmoeten is bv. bij een dorpsfeest ofzo of tijdens het sporten. We mogen nog niet echt uit gaan, maar we zijn wel een keertje naar een FRIS-feest geweest, maar das alleen voor 12-16 jaar en ik zag dat jij 18 bent, dus mag je daar niet naar binnen. Jij mag natuurlijk wel gewoon naar een discotheek of andere uitgaansding toe. Misschien kun je daar leuke jongens ontmoeten.

Soms zijn er plekken waar veel gays naartoe gaan, zoals in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam, maar zo zijn er ook wel plekken in andere grotere steden. Misschien kun je googlen op “gay cafe plaatsnaam” en dan kun je je plaatsnaam invullen of een die van een plaats waar je dan naartoe zou willen gaan.

Er zijn ook wel eens inloopcafé’s voor gay/lesbi/bi/trans etc. jongeren, maar ik weet niet precies waar en wanneer die er zijn.

Ga je nu wel eens met vrienden/vriendinnen stappen of ergens naartoe? Dan kunnen ze je misschien een beetje helpen met leuke jongens te spotten en contact te maken en dan kunnen ze een beetje voorwerk doen om die jongen te checken en er achter te komen of ie gay is. Jongens kijken doen we soms ook wel met vrienden, ook wel met heterovrienden. Dan kijken zij meisjes en wij jongens, das ook wel grappig, maar ja dan heb je nog geen date.

@NoName2001 heeft al een goede tip gegeven voor een site waar je met gay jongens kunt chatten en dat is een normale site, zonder dat het gelijk om seks gaat. Je kunt op die site ook even kijken of er meetings bij jou in de buurt zijn. Zelf ben ik er nooit naar eentje geweest, want het was allemaal te ver weg en er waren nog andere omstandigheden dat we niet konden. De agenda kun je vinden via de link https://www.jongenout.nl/meeting

Verder kun je op jouw school kijken of er een GSA is. Die helpen je waar ze kunnen, kijk via de link hoe en wat https://www.gsanetwerk.nl/

Volgens mij kun je ook vragen stellen bij het COC, want die organisatie doet goede dingen voor bv. gay jongens. Misschien weten die of er een inloopcafé bij jou in de buurt is of een andere ontmoetingsplek. Hier is een linkje, misschien staat er wel info voor jou op de site https://www.coc.nl/thema/jong-school

Dan is er ook nog wel een leuke site met info voor o.a. gay jongens, klik op deze link http://www.iedereenisanders.nl/
Je vindt er ook tips over daten, kijk ff op deze http://www.iedereenisanders.nl/122/info-tips/daten,-liefde-en-seks/daten/#.WveZjIiFNPY

Nu weet ik ff niks meer. Ik hoop dat je er iets aan hebt.

Oh ja, toch nog even mijn favo site noemen, want daar kun je ook nog info vinden:
https://www.sense.info/seks-en-internet/online-daten-voor-homojongens
en
https://www.sense.info/liefde-en-relaties/lesbisch-homo-bi-hetero/waar-vind-je-anderen

Je kunt er nog veel meer vinden, dus check m out:
https://www.sense.info/

@yourlocalghost, ik heb extra mijn best gedaan, voor jou en alle gays 🙂 :P

Groetjes,
M&M’s

Reageer