Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18
Vraag

Betrapt op seks/mastruberen


Hoii ik ben gewoon nieuwsgierig naar jullie verhaal , zijn jullie hier wel eens op betrapt? Ik gelukkig nog niet. Bye bye

10 reacties

Ik vaker hoor door mijn vader en 2x door mijn broertje van 11 jaar. Een keer stond ik naakt onder de douche me af te rukken. Hoorde mijn pa niet aankomen die had gevoetbald. Hij wou thuis douchen en kwam naakt de badkamer binnen. We waren beiden naakt en ik had een stijve. Hij zei alleen.. Oh mag ik me effe vlug een minuutje onder de douche staan. Je hoeft niet weg te gaan nu blijf maar staan. Hij droogde zich af en zei heel relax of ik het sperma grondig wilt wegspoelen . Hij wilt niet plakkerige voeten krijgen of uitglijden over de tegelvloer.
Ik heb echt een fijne pa die er niet over zeurt erna.
Mijn broertje had me betrapt terwijl ik me voor de laptop met boxer omlaag zat te fappen op porno. Hij was naar mijn grote lul aan het kijken die kleine homo.
Hey,

Ik gelukkig (nog) nooit....
Houden zo...
Als ik er op betrapt zou worden, zo dat niet egt heel prettig zijn, denk k zo...
Ik heb een super goeie open band met mijn ouwe. Heb hem ook betrapt op sex met een date na een avondje stappen. Lag ie in de auto in de nacht op de oprit te neuken. Ik kon van de kamer raam opzij alles zien. Ik keek hoe die vrouw werd genomen best geil en spannend. Had hem dat de volgende dag verteld wat een lekkere meid hij gepaald heeft. Zei ie oh.. ja oh wou het niet in huis doen anders denk je die neukt ook iedereen. Was maar een sex date.

Maar mijn broertje is erger die zit te brullen als hij me toen betrapte.
En dan dreigt ie ik ga het iedereen vertellen die pestkop. Kon me nix meer boeien toen rukte ik me af tot ik klaar kwam. Broertje zat zo nieuwsgierig mee te gluren. Opgewonden zei ie wow is dat nou sperma echt veel wit slijm op je buik. Bahhh Maar nogmaals ik denk dat hij homo is..
want als ik naakt ben op mijn kamer het eerste waar hij kijkt is mijn grote slappe of stijve lul. Pfff
Ik ben een keer betrapt maar toen verzon ik een smoesje. Ik zat voor de tv met een deken over mij heen. Ik deed het zo stil mogelijk, maar mijn arm beweegde teveel. Mijn moeder trok mijn deken weg en vroeg 'Wat doe jij nou?' Ik zei: oh, uhm...i..ik had een beetje jeuk (ben een meisje)
Bewoog *

Mijn NL is niet zo goed ?
Badge
Ja ik ben een keer betrapt door mijn zusje. Gelukkig zijn wij een tweeling dus vertellen we niks door, alleen het was wel awkard want ze kwam precies op het moment binnen dat ik klaarkwam.
Ik ben wel een "betrapt" tijdens seks door de zusje (13 jaar) van me ex
Dat was de meest akward shit in me leven.
Dat arme meisje wist ook niet wat d'r overkwam.
Die keerde zich direct om en liep de deur uit.
Gelukkig lagen we wel onder de deken.
Anders.. ja jeetje hahah.
Ik ben ook wel eens betrapt door mijn broertje. Hij kwam echt precies binnen toen ik klaarkwam. Deed het deze keer helaas niet onder de deken en hij keek me ook met grote ogen aan. Ik zag hem daar zo staan, maar dat maakte me niet zo veel af, dus ik ging gewoon door. Was toen wel een beetje raar
*uit
ja, door mn broertje, maar hij werd niet boos ofzo, want fapt letterlijk in het OPENBAAR

Reageer