Vraag

Anders aftrekken

  • 13 april 2016
  • 21 reacties
  • 12108 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hallo,
Ik ben een jongen van 15 jaar en ik ben op mijn 13'e begonnen met aftrekken als je dat zo kunt noemen...
Ik kom niet te hand klaar, ik kom klaar als ik mijn lul tussen mijn matras en kussen leg en vervolgens neuk bewegingen maak klaar..
Ik heb het te hand geprobeerd alleen dat gaat heel moeilijk en duurt te lang
En ik ben besneden ..
Is dit een appart geval graag hoor ik ervaringen van andere mannen,
Alvast bedankt

21 reacties

hoi Samh,

iedereen doet het op zijn eigen manier. Als dit voor jou lekker voelt is er niks mee mis.

Ik ben ruim 14,5 jaar en heb het op die manier nog nooit gedaan in bed. Wel een keertje als ik op mn knieën voor mn bankje zit en dan mn piemel onder het losse kussen van de bankzitting stop en dan soort van neuk. Dat voelt ook wel lekker en lijkt er een beetje op.
Meestal trek ik me toch gewoon af met mn rechterhand, soms met hele hand en ook wel eens met een paar vingers en als ik dan een keertje met links trek totdat ik spuit geeft het ook wel een ander, maar wel heel lekker gevoel als ik vergelijk met rechts. Alleen ben ik met links nog niet zo handig om zo snel te trekken op het laatst om te gaan spuiten. Tussendoor doe ik wel vaker met links en rechts afwisselend, maar om te spuiten is het soms beetje moeilijk. Vaak duw ik wel met mn linkerhand mn ballen beetje naar beneden, zodat mijn piemel extra super hard staat, vlak voor het klaarkomen.

Oh ja, ik ben niet besneden en ik heb zelfs beetje lang vel zeg maar, maar dat kan wel over mn harde eikel op en neer. Ik weet niet of het anders voelt als je geen vel hebt. Maar ja, als ik aftrek is mn eikel ook vaak bloot, dus ja. Enige is dat ik af en toe wel mn vel erover trek en dat geeft wel een lekker gevoel, maar jij kan dan ook gewoon met je hand over het randje van je eikel op en neer gaan met beetje spuug of glijmiddel, das ook wel lekker.

Ik vind het trouwens wel lekker als het allemaal wat langer duurt, des te geiler word ik en dan heb ik meer voorvocht en wordt alles lekker glibberig. Liefst stop ik nog een keertje (vlak) voordat ik mn zaad voel komen en ga dan daarna weer verder en dan spuit ik verder en meer. Meestal dan, maar soms valt dat spuiten ineens heel erg tegen en vooral dan het lekkere gevoel, want veel sperma komt er dan wel en ik ben dan super geil en ik snap ook niet waarom dat is. Heb je dat ook wel eens? Ik denk dat het soms is, omdat ik eigenlijk moet plassen en dan doe ik dat niet, omdat ik geil ben en wil ik eerst spuiten en dan kom ik niet zo lekker en dan baal ik eigenlijk een beetje. Ik hoor het wel van je of je dat ook wel eens hebt.
Btw ik kan ook wel snel spuiten door met mn hand af te trekken als ik het ff snel kwijt wil, bijv. op school ff tussendoor in de pauze of bij gym onder de douche.

Ik zou zeggen ga lekker door en probeer af en toe andere dingen, wie weet zit er iets bij wat je ook lekker vindt.

Ik ga die manier van jou vanavond voor het slapen eens proberen. Misschien toch maar wat vroeger naar bed dan vanavond.......
Bedankt voor je reactie jjboy,
Bij mij komt eigenlijk altijd dezelfde hoeveelheid sperma als ik er over na denk wel spannend om te horen dat de hoeveelheid meer of minder kan zijn,
En ik heb nog een vraag soms heb ik het gevoel dat mijn lul wat kleiner is dan normaal
Hoe lang is dat van jouw als ik het mag weten?
Jjboy,
Ik heb ook gelezen dat je op school aftrekt
Waar dan? En zien mensen het niet?

Heel erg bedankt voor je reacties het voelt goed om met iemand sexuele ervaringen uit te wisselen..
Ik kan nog veel leren!
Jjboy,
Ik heb ook gelezen dat je op school aftrekt
Waar dan? En zien mensen het niet?

Heel erg bedankt voor je reacties het voelt goed om met iemand sexuele ervaringen uit te wisselen..
Ik kan nog veel leren!
Oohw en vertel me hoe mijn manier ging hoop dat het geholpen heeft 😉
IK GA MIJN ACCOUNT STOPZETTEN BEDANKT VOOR DE REACTIES OP MIJN FORUM, VEEL GELUK IEDEREEN!
hi Samh,

Nou als ik me aftrek op school is t meestal in wc hokje, maar ik heb ook wel keertje getrokken onder de douche na gym toen ik een stijve had gekregen door een andere jongen en ik dacht dat ie dan wel weer slap zou worden, maar dat duurde best wel eventjes en moest ik dus wat langer in het douchehokje blijven, totdat iedereen al weer in de kleedkamer was. Ik had toen mn handdoek maar omgedaan, want mn boxer lag in de kleedkamer. Ik doe m daar altijd uit en dan loop ik bloot naar de douche. Sommige jongens doen m pas bij de douche uit, maar daar kan die nat worden.
Ik had ook wel een keertje achterin de klas afgetrokken, maar das al een tijdje geleden en alleen die jongen die naast me zat (beste vriend) kon het zien. Maar dat doe ik niet meer.
Het is niet zo dat als ik langer aftrek dan ineens twee keer zoveel sperma heb, maar als je het klaarkomen uitstelt en minder keren op een dag spuit is het de keer dat je dan wel spuit wel meer en verder, ook omdat ik dan veel geiler ben.
Mijn stijve piemel is ongeveer 16 cm en de jouwe dan?

Waarom ga je al stoppen met je account, je bent nog maar net aangemeld.

Ik ga je wel vertellen hoe het was als je nog een account blijft houden, anders kan je niks meer posten hier en op andere topics.
Hey Samh
Hoe je aftrekt, of masturbeert of jezelf bevredigend moet je allemaal zelf weten. Als het voor jou werkt lekker doen, en je bent zekur niet de enige...
Wrm zo snel je account verwijderen?
JJBOY heeft helemaal gelijk als je het klaarkomen kan uitstellen, dat het daarna waarschijnlijk meer is en ook fijner voelt
En hoe ging mijn manier?
Oke ik behoud mijn acount nog wel even
Ik heb gelezen dat je op mannen valt maar ik val op vrouwen..
We kunnen nog wel informatie uit wisselen om meer te komen te weten over wat lekker is tijdens het aftrekken hier is mij nieuwe vraag...
Wat vinden jullie het prettigst langzaam of snel trekken?

Hoe vaak per dag rukken jullie?

Bewegen jullie je benen ook tijdens het trekken ?
Ik begin met langzaam aftrekken en dan steeds sneller, ik denk dat hoevaak veel verschilt soms 0x per dag, meestal 1x en soms 2x
Ik beweeg mijn benen niey bij het trekken denk ik, of tenminste niet opzettelijk
Kun jij aftrekken in de douche en hoe lan duurt het dan?
Mij lukt het nooit en mijne is 14cm
En hoe lang is die van jou als hij stijf is en hoe trek jij af (graag met veel details) Angovis
Uhh je kan aftrekken in de douche, en das best lekker en alle 'troep' is meteen weg
De mijne is ook 14 cm stijf net zoals die van jou
Ik denk dat de tijd hoelang je aftrekt onder de douche of normaal geen verschil in zit, en kan variëren van 3 tot 20 minuten.
Laat ik maar heel het verhaal uitleggen in stappen
1)ik streel over me onderbroek, word je lul een beetje hard van
2)als je denkt dat ie half stijf of stijf is, doe je je onderbroek naar beneden
3) je begint heeel langzaam en rustig af te trekken
4) je gaat nu harder (sneller) trekken
5) als je voelt dat je komt, stop
6)als het je gelukt is niet te spuiten, begin je weer bij stap 3
7)dan ga je weer harder, en je kan het nog proberen uit te stellen, maar laten we zeggen dat je klaarkomt. Dat was het eigenlijk
Tips
1) gebruik glijmiddel om af te trekken of spuug als alternatief voor glijmiddel
2) voor de liefhebbers, je kan anaal vingeren proberen (vinger in je reet of een mannen dildo of een voorwerp zoals dat, klinkt raar maar mannen hebben een 'g-spot' in de anus)
3) als je een vriendin hebt, gay bent of vrienden hebt die jij vertrouwd, kan je je laten aftrekken, pijpen etc.
Voor iedereen is trekken anders en iedereen moet zijn eigen manier van doen vinden.
JJBOY kan je vast verder helpen, omdat ik denk dat hij meer ervaring en kennis heeft, so the stage is all yours matti
Hi Samh,

Ja, ik val op jongens en heb behalve één keertje – zij begon mij te pijpen en ik durfde haar niet te stoppen en heb tot overmaat van ramp haar ook nog gevingerd, dat was voor allebei niet echt een feestje, zeg maar - seks gehad met jongens. Als jongens ouder dan een jaar of 18-20 zijn, zijn ze voor mij al “oud “, tenminste voor seksdingen.

Dat kussenneuken was wel even wennen voor mij. Ik ben ook nog niet zo handig in die beweging, want ik heb nog nooit echt geneukt. Ben het eigenlijk ook nog niet van plan in het echt, iig niet binnenkort. Maar ik ga het nog wel eens proberen zoals jou met dat kussen.

Ik ben wel klaargekomen en wilde met dat lekkere gevoel gelijk gaan slapen, totdat ik met mn hoofd op mn kussen plofte in mn sperma. Ja, beetje dom, ik had er geen rekening mee gehouden, dat moet ik de volgende keer anders doen. Hoe doe jij dat, waar laat jij je sperma dan?

Ik moet eerst gaan eten, mn moeder roept me. Ik post vanavond ofzo nog wel iets over je andere vragen.
Nou ik trek zo 1 of 2 keer op een dag, soms meer en soms minder. Af en toe speel ik er ook alleen maar mee, zonder te spuiten.
Soms spaar ik een paar daagjes als ik weet dat iemand blijft logeren.

Meestal doe ik langzaam in het begin en daarna sneller en sneller en dan ga ik beetje sneller ademen en beetje hijgen en gekke bekken trekken en soms beetje kreunen vlak voordat t komt. En dan span ik ook mn billen en de rest van mn lichaam aan en ga ik een beetje schokken, maar niet speciaal met mn benen geloof ik. Ik wist dat eigenlijk niet van mezelf dat ik dat allemaal deed als ik klaarkom, maar dat zei een vriendje van me waar ik wel eens mee aftrek. Maar toen zei ik, dat doe jij ook en toen moest die wel lachen toen ik hèm na ging doen. Hij is nog veel erger.

Soms doe ik het ook wel met een andere jongen (die is 2 jaar ouder) en als die blijft logeren dan kleedt hij mij helemaal uit en ik hem en dan moet ik van hem op mijn rug gaan liggen en dan mag ik niet aan mijn eigen lichaam komen, alleen aan dat van hem. En dan gaat hij me aftrekken en dat doet ie dan super langzaam, maar das heel lekker. Dan trekt ie h e e e e l langzaam zo ver mogelijk naar beneden en dan houdt ie dat eventjes vast en dan super langzaam omhoog en weer vasthouden en dan streelt ie mn ballen en ik lig daar maar met mn benen een beetje uit elkaar en ik mag verder niks doen of aanraken van mn lichaam.

Ik word dan soms bijna gek dat hij dan niet sneller trekt, maar het voelt dan steeds alsof ik bijna ontplof soort van, dus wel fijn. Er staat dan zo’n spanning op zeg maar, dat ik het gevoel heb, dat het elk moment kan komen, maar doordat hij precies weet wat die doet en steeds heel langzaam op en neer gaat duurt dat gevoel ook lang. Dan houdt ie hem in één hand vast en trekt mn velletje zo ver mogelijk naar beneden en dan knijpt ie ook een beetje in mn piemel en dan houdt hij die hand soms wel een minuut stil en dan gaat ie tegelijkertijd met 3 of 4 vingers van zn andere hand heel langzaam over mn eikel wrijven en dan smeert ie mn geil uit over mn eikel, vooral langs en over dat randje en dan kijkt hij me aan en das bijna al zo lekker als klaarkomen zelf. En dan op t eind doet ie paar keertjes ietsje sneller en dan ineens kom ik en dat voelt zoooo lekker en dan heb ik altijd zijn harde piemel beet als het kan, want dat maakt het nog lekkerder, als ik hem dan een beetje aftrek.

Hij stopt gelukkig ook nooit gelijk met trekken als ik aan het spuiten ben. Hij gaat nog een tijdje (paar minuutjes of zo) door met langzaam aftrekken, want snel is dan niet fijn. Verder beetje strelen en kussen en af en toe pijpen, nou ja, van die dingen.

Ik weet nooit van tevoren wanneer ik klaar mag komen van hem. Vaak duurt het wel meer dan een uur, voordat hij me laat spuiten. Die spanning van het niet weten maakt het heel lekker. Ik probeer soms zijn hand te neuken om zelf te kiezen wanneer ik spuit, maar dan laat hij mn piemel expres los. Hij bepaalt het en niet ik en dan geef ik me helemaal over aan hem.

Waarom vertel ik jullie dit eigenlijk allemaal? Soms snap ik mezelf ook niet helemaal. Nou ja, ik heb er op zich niet zo’n moeite mee om over die dingen te praten, maar ik vind het ook helemaal niet erg dat het hier anoniem is. Het is eigenlijk wel een raar idee, dat jullie het nu weten. Misschien is er wel iemand van mn school of mn klas die dit leest. Nou ja idc. Geniet er van, zou ik zeggen.
Probeer t zelf, het is echt lekker op die manier en je kunt het ook bij jezelf doen als je niet iemand anders kent die het bij jou wil doen. Ik schaam me er helemaal niet voor en dat hoeft ook niet, want jullie rukken (bijna) allemaal ook, net als (bijna) alle jongens uit mn klas.

T is nu wel tijd voor iemand anders om zn ervaringen te vertellen, denk ik.

Dus jongens, post ff wat pls. Meeste van jullie trekken je op zn minst een paar keer per week af, dus jullie hebben ook genoeg dingen meegemaakt om te vertellen. Post ze als reactie hier.
Jjboy,
Ik maak niet zulke heftige dingen als jij mee, het liefst doe ik het een keertje met een vrouw.
Ik trek soms 1 of 2 keer per dag
ik doe het liever snel!

Maar je bent nog 14 en je trekt al met iemand
Hoe spreken jullie af en waar doen jullie het dan en is het niet raar om het op jonge leeftijd te doen?
Voor alle duidelijkheid; ik zeg wel dat ik van hem op mn rug moet gaan liggen en dat hij bepaalt wanneer ik mag klaarkomen, maar dat hebben we gewoon met elkaar afgesproken. Ik doe nooit iets tegen mijn zin en doe dat ook niet bij iemand anders. Dus alles wat we doen is uit vrije wil.

Ja, ik weet dat ik pas 14 (over 4 maandjes 15) ben en dat is best jong, maar ik ben in een hoop dingen een beetje anders dan mijn leeftijdsgenoten, zie mijn andere topic https://forum.kindertelefoon.nl/emotionele-problemen-gevoelens-29/hoogbegaafd-baal-soms-steeds-opnieuw-moet-uitleggen-21760/index1.html#post187581

De twee jongens waar ik het over had hierboven ken ik al mijn hele leven en daar heb ik een heel speciale band mee. We houden van elkaar en praten over alles en hebben alles over voor elkaar en toch hebben we geen verkering. Alleen af en toe seks. Dat klinkt misschien raar, maar voor ons voelt het goed. Zo heb ik ook wel seks met andere jongens en dat weten zij ook. Zij hebben ook wel eens seks met iemand anders. Ik weet dat het raar klinkt, maar zo is het nu eenmaal.

Jullie moeten nou niet denken dat ik zomaar met iedereen naar bed ga, maar af en toe gebeurt dat. En neuken doen we nooit, daar vind ik me echt nog te jong voor.

Mijn moeder (en mijn vader ook) weet het, want ik vertel er thuis wel over; niet alle details natuurlijk, maar wel dat we wel eens seks hebben qua aftrekken en pijpen. Zij kent die jongens meestal ook wel en ze vertrouwen ons. Mijn moeder heeft ook condooms voor me gekocht voor het geval ik ze nodig heb. Soms gebruik ik die bij het pijpen of wil die andere jongen mij pijpen met condoom. En soms gebruiken we ze voor de fun. Ik koop ze ook zelf wel eens bij de Lidl. Das 12 voor 3,49 euro ofzo en dat zijn 4 verschillende kleuren en smaakjes in één pakje.

Bijna altijd hebben we seks in mijn bed of onder de douche bij mij. Soms ook wel bij een andere jongen thuis of buiten ergens op een spannende plek.

We trekken ook wel eens zomaar even als we naast elkaar zitten in mn kamer of ergens anders. Dan kleden we ons niet helemaal uit, alleen piemel uit je boxer of boxer nar beneden en t-shirt omhoog.

Met die jongens die ik al zo lang ken, gaat het soort van vanzelf. Als we bij elkaar logeren hebben we eigenlijk altijd wel seks, maar soms zijn we ook moe en gaan we gewoon slapen. We slapen wel in mijn bed dan, want ik heb 2 persoons en das altijd gezelliger dan dat die ander op een logeerkamer moet slapen,

Met “nieuwe” jongens gebeurt het meestal niet gelijk de eerste keer, maar soms wel. Meestal weten ze wel dat ik op jongens val, terwijl ik me niet zo gedraag. Nu ik dat zo opschrijf vind ik het een beetje raar, alsof je door iemands gedrag alleen kan zeggen of weten dat hij homo, bi, hetero of wat dan ook is. Das eigenlijk een vooroordeel en daar houd ik helemaal niet van, Nou ja, we praten er over en als we zin hebben allebei doen we het dan. Lang niet al die jongens zijn gay, meeste zijn gwn hetero, maar nieuwsgierig. Van te voren is het voor ons duidelijk wat we van elkaar verwachten.

Ja, ik weet dat het apart is, maar ik vertel maar eerlijk hoe het gaat. Jullie mogen het best raar vinden of zo, dat snap ik wel.
Ik ben iig blij dat ik er zo open mee om kan gaan en er thuis over kan praten. Mn moeder is er, vind ik, soms een beetje te open over, vooral tegen mn vrienden.

Als ze alleen tegen mij iets zegt of aan me vraagt, vind ik niet zo erg. Maar tijdje terug zei ze tegen één van mn beste vrienden toen die bij me gelogeerd had zo van “jullie hebben het wel heel fijn samen hè, daar ben ik blij om” en toen zei ze even later “als jullie condooms hebben doe die maar gewoon in het afvalbakje in de grote badkamer”. Mijn vriend begreep het niet goed en antwoordde, “maar we hebben nog niet geneukt, alleen afgetrokken”.

Mn moeder bedoelde eigenlijk alleen maar dat ze liever had dat we onze condooms in de afvalbak gooiden, dan ze onder het bed te laten slingeren. Ze wilde een beetje te populair doen of zo, denk ik. Dat was even heel ongemakkelijk toen. Dus, ik heb haar soort van verboden, nog zulke dingen tegen mn vrienden te zeggen. Of ze moet duidelijker zijn.

Ik had voor het eerst seks met mn buurjongen ongeveer 2 jaar terug, dus das best jong. Maar ik had daarvoor een keertje aan mn moeder gevraagd of als jongens nu van elkaar houden, hoe ze dan seks hebben. En of ze dan aan elkaars piemel zitten. En toen had ze uitgelegd dat ze dat dan kunnen doen als ze het allebei willen. Ik was toen nog niet uit de kast, Maar kort daarna had ik het er met mijn buurjongen over en toen hebben we elkaar afgetrokken.

Dus ja, nou weet je het hele verhaal in grote lijnen, denk ik.

Andere reacties zijn welkom van iedereen die wil reageren.
hier ga ik ook wat mee doen ... XD
@HelpingRanger

zoals wat dan....
@jjboy eerst maaris helemaal lezen daarna de nuttige dingen eruit plukken en proberen XDD

Reageer