Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18
Vraag

Anaal masturberen jongens

  • 10 januari 2020
  • 5 reacties
  • 498 Bekeken

Badge

Hoi, ik ben een jongen van net 14. Ik ben niet gay. Ik ben de laatste tijd aan het experimenteren met anaal mastruberen. Ik vinger nu al een tijdje, maar ik wil wat groters proberen. Ik heb dus een komkommer gokocht. Ook zou ik wel met mijn prostaat willen proberen. Heeft iemand tips of suggesties? 


5 reacties

Badge +1

Hoi!

 

Ik wil je er graag op wijzen dat het schadelijk is om te experimenteren met dingen die hier niet voor bedoeld zijn, zoals de komkommer die je noemt.

Tips voor/over deze voorwerpen gaan in tegen forumregel 9: Plaats geen illegale, schadelijke en/of choquerende inhoud of links op het forum.

Tips over veilige suggesties mogen natuurlijk wel.

 

Groetjes,

Marianne van De Kindertelefoon

Badge

Mijn account joey5002 is door op dit topic te reageren met mijn eigen mening gebant/geblokt ik zou graag willen weten waarom

Reputatie 4
Badge +4

Kijk je mail

 

Daarnaast staat het letterlijk in de reactie hierboven

Reputatie 5
Badge +13

@Pindakaas_ ,

anaal vingeren/stimuleren is niet alleen iets wat gay's doen, dus das al één misverstand dat uit de wereld geholpen is. Sterker nog, niet alle gay's vinden dat prettig om te doen.

 

Je kunt de prostaat gemakkelijk met een vinger stimuleren. Ik heb een afbeelding in de link toegevoegd. Ik heb speciaal dit plaatje uitgekozen, omdat er ook een hand/vinger te zien is die de prostaat “aanraakt”.  Op die manier kun je dus weten hoe je bij de prostaat komt.

https://www.google.nl/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fwww.vumc.nl%2Fafdelingen-themas%2F28120%2F27788%2FRectaal_toucher.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.vumc.nl%2Fafdelingen%2Furologie%2Finformatie-voor-patienten-urologie-vumc%2Fziektebeelden%2Fprostaatkanker%2F&docid=Z4rExlzCoEZeyM&tbnid=NsmDJtXsZ0wGTM%3A&vet=10ahUKEwjslKPF_v3mAhXF2aQKHUh_DYIQMwheKAcwBw..i&w=372&h=371&client=opera&bih=723&biw=1496&q=prostaat%20plaats&ved=0ahUKEwjslKPF_v3mAhXF2aQKHUh_DYIQMwheKAcwBw&iact=mrc&uact=8

 

Verder is het, zoals hierboven al gezegd, aan te raden om alleen daarvoor bedoelde voorwerpen te gebruiken om jezelf anaal te stimuleren. Dus bv. een dildo.

 

Veel plezier ermee.

 

Groetjes,

M&M's

Reputatie 1
Badge +1

Hallo Allemaal,

De reacties over het bannen van accounts zijn verplaatst naar https://forum.kindertelefoon.nl/over-de-kindertelefoon-54/veelgestelde-vragen-hoe-werkt-het-forum-36130

Groetjes,

Carolien (Community Manager)

Reageer