Aftrekken met andere jongen

  • 12 November 2018
  • 3 reacties
  • 2072 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hoi,
ik wil met een vriend van mij aftrekken, ik heb hem wel is naakt gezien tijdens het douchen na het sporten maar hoe moet ik dit uitlokken? Ow en zijn lul is al super groot en die van mij best klein en ik ben bang dat hij me gaat uitlachen.
Tips zijn welkom

3 reacties

Reputatie 2
Badge +3
Er zijn nog heel veel andere topics met tips erin zoek bvb op samen aftrekken/fappen
Hoi

Je zou het gespreksonderwerp richting seksualiteit kunnen brengen, en hem bv. vragen of hij al ervaring heeft op dat vlak. Als dat gesprek goed verloopt en jullie er goed over kunnen praten, kan je voorstellen om samen te experimenteren.

Als die jongen een goede vriend is, zal hij je niet uitlachen. Je kan, als jullie hierover praten, proberen aanvoelen of hij respectvol met een partner omgaat. Zo niet, is het misschien goed om iemand anders hiervoor te zoeken.

Groetjes
Kenshin
Als je samen wil fappen is het het beste om zoiets niet al te direct te vragen, want dat schrikt af. Veel jongens zullen er nooit voor uitkomen dat ze diep in hun hart weleens willen experimenteren, omdat dat "gay" overkomt. Je moet daarom rustig beginnen en het gesprek richting seksualiteit buigen. Vraag nooit meteen om samen te rukken , maar je kunt in een kleedkamer heus wel een opmerking maken zoals "zo he , jij hebt een grote lul zeg". Een en ander hangt ook af van of je daar met zijn tween staat of met een hele groep.
Je kunt ook samen porno gaan kijken en dan een opmerking maken in de trant van : ik krijg een stijve, jij ook ?
Afhankelijk hoe hij reageert , kun je verder vragen. Maar krijg je het gevoel dat de ander niet wil, respecteer dat dan en vraag dan niet verder. Niet iedereen is er van gediend. Maar niet geschoten is altijd mis.

Enne... Als je hem weleens naakt hebt gezien tijdens het douchen zal hij jou ook weleens naakt gezien hebben toch ? Maak je verder niet druk over je kleine formaat. In erectie zijn de verschillen misschien ook minder groot.

Reageer