Vraag

14 jaar en penis groeit wel maar ben echt super klein

  • 12 January 2020
  • 2 reacties
  • 242 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Oke ik heb dus een vraagje, is het normaal dat je al met je tiende begon met aftrekken, ik mastrubeer nu ongeveer 4 dagen in de week of elke dag. mijn penis is wel al gegroeit en al maar ben zelf super klein. Ook nog geen voice cracks ofz. Iedereen denkt da ik nog nie in de puberteit zit maar als je zegmaar al sperma en al hebt zit je er toch in? Is dit normaal of ben ik gewoon raar?


2 reacties

Reputatie 4
Badge +3

Ik ben geen specialist ofzo, maar ik begon met mijn 9e al met aftrekken (ik was er redelijk vroeg bij) en nee dit heeft geen impact op je pik grootte. Ik ben ook 14 en mijne is ook niet heel lang dus het kan zijn dat ie nog moet groeien. Het kan ook zijn dat ie niet heel veel groter word, maar dat vinden meiden en jongens niet erg. 

Yo man,

No worries!

Sommige mensen zijn nou eenmaal laat met de pubertijd :), en dat maakt helemaal niet uit. 

En een kleine piemel maakt ook niet uit, een vrouw die echt van je houd zal daar nogsteeds van kunnen genieten, natuurlijjk is een leuke penis wel groot voor de zelfvertrouwen, je zou daar gewoon op moeten wachten. Als je echt denkt dat er medisch iets mis is, dan zou je dat even met de huisarts en je ouders kunnen bespreken. Er zou iets mis kunnen zijn met je hormoonspiegel, wat er op zijn plaats dus weer voor zorgt dat de groei word gelimiteerd. 

Verder weet ik het ook niet zo, het komt zoiezo wel goed.

Succes :D

Reageer