Vraag

Ziek

  • 16 June 2017
  • 2 reacties
  • 161 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Ik zit nu op 4 VWO en dit schooljaar ben ik best vaak ziek geweest (ook door bepaalde omstandigheden). De school heeft mij al gezegd dat ik heel vaak ziek ben geweest, ik ben ook nog naar de dokter gegaan waar niet veel uit kwam.
Het was mijn doel om de laatste periode zoveel mogelijk naar school te gaan, maar toch was ik weer ziek en dan zegt de school dat ik al heel vaak ziek ben geweest en zo.
Wat moet ik hier nou mee? Als ik ziek ben ben ik toch ziek? En als ze daar de hele tijd over zeuren wordt ik er ook niet beter van. Gelukkig is het nog maar 2 weken...

2 reacties

Hoihoi,

Dit doet je school waarschijnlijk omdat zij problemen krijgen met de leerplicht. Als een leerling veel ziek is moeten zij zich verantwoorden tegenover de leerplichtambtenaar en dit doen ze niet graag.

Wat maakt je telkens ziek (naast de omstandigheden)? Ben je veel vermoeid? Dan kan je pfeiffer hebben, dat is een soort tijdelijke vermoeidheidsziekte. Misschien toch slim om ook bloed te laten prikken 🙂 Of heb je dat al gedaan toen je naar de dokter ging?
Hallo,

Ja ik heb bloed laten prikken en er kwam ook uit dat ik ziekte van Pfeiffer heb gehad. Maar het is nogal vervelend dat de school het steeds weer meld en ik weet het zelf ook wel :/
Daarnaast is het ook gewoon de druk want zeker deze laatste paar weken heb ik zoveel te doen omdat bij alle vakken alles naar achter wordt geschoven.

Reageer