Vraag

Vervoer schoolgala

  • 12 November 2017
  • 6 reacties
  • 572 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Heey,

Ik weet niet waar ik deze vraag kan stellen dus k stel hem maar hier.

Ik heb in december een kerst gala op school. (Ik zit in de 3e) dus willen mijn vriendinnen en ik graag een auto of iets anders (speciaals) regelen als vervoer. Ik had een site gevonden waar je een limo kan huren voor 45 euro per uur. Maar dat is te ver weg en dan zouden we moeten betaldn voor 3 uur. Maar als ik verder zoek kom ik alleen maar dingen tegen duurder dan 100 euro. Ons budget is ongeveer 60/70 euro, maar goedkoper is natuurlijk altijd fijn.

Weet iemand misschien een site of iets anders waar we heel goedkoop een limo kunnen huren?

Beetje veel gevraagd misschien maarja?❤️

Xxx

6 reacties

Hi Anonieme_girll,

soms hebben ze bij taxibedrijven ook mooie auto's die gewoon als taxi rondrijden, bijv. een Range Rover of een luxe Mercedes of BMW en als je die dan vraagt kost het misschien niet eens zo veel meer als een normale taxi, maar beetje extra omdat je dan speciaal die wilt. Misschien gewoon ff bellen naar taxibedrijf in de buurt?

Of misschien heeft één van de ouders of vrienden van die ouders wel een mooie cabrio of een oldtimer of gewoon een "dikke BMW" of juist zo'n Canta (invalidenautootje) dan val je ook op.

Komt iedereen dan voorrijden net als bij een première en helpen ze je dan met uitstappen en staan er veel mensen te kijken, dan kun je ook iets origineels doen, zoals met een tractor komen of een versierde bakfiets of een bierfiets ofzo of als iemand een speedboot heeft op een trailer achter de auto kunnen jullie in die boot gaan zitten als het er alleen om gaat om indruk te maken. Dan wordt er iig over jullie gepraat. Of gewoon allemaal op rolschaatsen of skeelers of skateboard of waveboard of hoover board (die is wel cool met lampjes aan, ik zie het al voor me, wat een goed idee van mij 🙂 ) of een trike of een quad of allemaal op de step of op een driewieler of bij iemand op z'n rug of in een kruiwagen of op stelten of een pogo stick of een skippy bal of allemaal op je handen lopen, bij elkaar op de schouders. Nou ja, zoiets. Ik hoop dat. je iets an hebt. Goedkope limo idk, weet ook niet waar je woont, dus zelf ff googlen. Je kan ook met een parachute komen, maar dan zou ik wel alvast beginnen met oefenen. Oh ja, allemaal met een skelter of op driewielers kan ook of op een surfplank die je op een paar skateboards ofzo monteert? Of vraag de plaatselijke carnavalsvereniging of ze een leuke carnavalswagen hebben om jullie ff een rondje mee te rijden naar school, is ook goeie promotie voor die vereniging. Ok, nou weet ik ff niks meer, geloof ik. Nou dat zeg ik nou wel, maar je kunt ook een motorclub vragen of die jullie even willen brengen, dus iedereen achterop een motor. Die doen wel vaker dingen voor een goed doel. Of als je iemand kent met een hele stoere grote vrachtwagen of een touringcar-bus waar je normaal met je hele klas in kunt, maar dan moet je wel iemand kennen die dat ff voor jullie wil doen

Nou ja, hoe dan ook: heel veel plezier op je gala.Je kunt altijd nog te voet gaan :P

groetjes,
M&M's
Oh ja, ik was nog vergeten. Je kunt ook met een camper komen of in een aanhangwagentje, allemaal op een scootmobiel, of in een caravan achter de auto of op tandems of ligfietsen of van die fietsen dat je met 2 naast elkaar kunt zitten of als je school aan het water ligt met een speedboot of een roeiboot of een kano of een surfplank of een duikboot of met een waterfiets of zwemmend of met een waterscooter of een flyboard. Om zo maar een paar dingetjes te noemen, maar er zijn natuurlijk nog wel andere dingen die je kunt doen, zoals achterste voren lopen of snelwandelen of in een rhönrad, dat zie je ook niet zo vaak of in een duikpak met flessen op je rug of als circusartiesten of op een olifant of een paard of een ezel of een kameel (of als 2 bulten te duur is met een dromedaris) of in een slede met van die sledehonden ervoor of met een rendier ervoor (niet laten rennen, gewoon laten lopen).

Ik heb niet zoveel inspiratie, misschien weet iemand anders nog iets leuks. Vast wel.

Groetjes,
M&M's
of op klompen of een segway@KT graag zo laten staan in 3 reacties, dat vind ik leuk, das soort van een onderdeel van het "grappig bedoelde antwoord"

Dit dus in het kader van "Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen" 🙂
Hoi!

Ik zal even nadenken, maar je hebt denk ik al heel veel aan de ideeën van @M en Ms hier. Ik heb me echt kapot gelachen, precies wat ik nodig had na deze rotdagen 😃 Alvast dankjewel!

Als je beslist om met een dier naar school te komen, hou dan rekening met dierenrechten en de rommel die je eventueel achteraf overhoudt.

Nou ja, je kunt altijd zeggen dat je door een helikopter bent gebracht, en dan zeggen dat die alleen een paar kilometer verder kon landen. Dat is plan B, voor als je echt niets vindt.

Ok, serieus nu 😃 Een limo kan snel duur uitdraaien, maar ken je toevallig niemand die zo'n bedrijf heeft? Vraag het eens aan je ouders, kennen die niemand die zo'n bedrijf met auto's heeft? Een vriendenprijsje kan er dan misschien wel vanaf...

In december, dus wie weet ligt er sneeuw (nou ja, waarschijnlijk niet). Als er sneeuw ligt kun je effectief met een slee komen, maar die honden zou ik skippen. Als je aankomt, zit je outfit en classy kapsel onder de opgespartelde sneeuw.
Dat is wel een ding, als er sneeuw ligt is dat misschien een probleem voor de limo. Met een jeep ben je dan meer.

Ik zou beginnen met het afzoeken van je contacten. Is er iemand bevriend met zo'n autoverhuurder? Zet eventueel een berichtje op Facebook, zo bereik je een hele hoop mensen (tenzij je 20 vrienden hebt zoals ik).

Jij en je vriendinnen kunnen eventueel een bijbaantje gaan zoeken. Als jullie dit samen doen, is het best gezellig en komt er geld binnen. De kosten van de limo kunnen jullie delen, dus dat kan doenbaar zijn?

Ok, deze reactie heb ik misschien niet zo goed/serieus aangepakt, maar heb twee rotdagen achter de rug, dus weet het even niet meer 😃 Hopelijk heb je er nog wat aan.

Groetjes
x
@100Divergent11,

Die met die helikopter vind ik ook wel leuk en een oproep doen op SM (social media) zoals FB is ook wel een slim plan :)
Verder ben ik blij dat ik je ff heb laten lachen. Vanaf nu elke dag ff lachen en ik hoop sws dat er elke dag ook een leuke reden voor is.


Ik heb het niet alleen voor de grap geschreven, maar ook om allerlei gekke dingen op te noemen, die je kunt doen, dus wel een serieus antwoord, maar wel met een glimlach. Gala is tenslotte ook feest, dus.

Ik zat net ff op yt en ik vond een paar voorbeelden van een optocht bij een gala. Deze waren wel bij het eindexamen en het was dan natuurlijk wel wat warmer. Dus je moet sws rekening houden met het weer en natuurlijk niet gaan zwemmen met die kou, maar je snapt vast wel wat wel en wat niet kan.

Hier een linkje, het is een filmpje van 5 jaar geleden en ik ken de school en de mensen niet, ik weet niet eens waar Uden ligt, dus dat kan ik wel posten, toch?
https://www.youtube.com/watch?v=3PyoMP82Tpo

En deze is echt goud “verstand op nul en gaan met die banaan” hahahaha “ja, das kei vet, toch”, je begrijpt het wel als je het filmpje ziet
https://www.youtube.com/watch?v=tr42EBM2Y_c

Groetjes,
M&M’s
In de video die @M en Ms hierboven gelinkt heeft kun je een hoop inspiratie opdoen. Golfkarretjes of politiewagens zijn ook een optie, maar of je daarmee op de openbare weg mag, weet ik niet. Hou het wettelijk, anders zit de kans erin dat je niet op je gala aankomt 😉

Reageer